Zaloguj się

View Full Version : Items a amulet ! Help !

NrX
05-08-2010, 16:44
Mam pytanie czy np : Pandemonium armor daje 5% obrony czy 10% jak panda? Bo na stronie pisze ze połowe czyli 5 ale ludzie mówią ze 10.
Tak samo z Klapami? Yeah Bunny Amulet daje 3% więcej do magi i 3% do obrony czy też po 6?

Konrus
05-08-2010, 17:31
Z tego co wiem, to amulety dają o połowe mniej. Czyli jak klapy dają 6% do magii to w amulecie dają 3% do magii

ViVuSeK
05-08-2010, 18:51
Z tego co wiem, to amulety dają o połowe mniej. Czyli jak klapy dają 6% do magii to w amulecie dają 3% do magii

Dokładnie tak.
Pandemonium amulet da ci 5%,jak kolega wyżej powiedział Magic Bunny Amulet da ci 3%,Winget Helmet daje szybkośc,a softy dodają HP więc też będziesz miał te właśiwości w amuletach,a perfect amulet jak już wiesz ma wszystkie właściwości tych amuletów.
Troche bardziej rozszerzyłem ci 'lekturę' niż kolega,myśle ,że rozwiązaliśmy pytanie.
#Down kolega :D
Niewiem czy osobiście dobze dodałeś ,ale jak napisałem owszem będziesz miał w pefect amulecie właściwości Soft,Winget,Magic Bunny,Pandemonium Amuleta.Czyli jakbyś miał na sobie wszystkie amulety+SL.

Domcio666
05-08-2010, 22:08
Jeszcze jedno czyli perfect daje 8% obrony i 3% magii i szybkosc? bo jak ma all własciwości czyli panda+yeah amulet maja łącznie 8% obrony to tyle daje tak? 8/3/szybkość?

perfect amulet ma wszytkie wlasciwosci wszytkich amuletow wiec to co napisales dobrze napisales ( to tylko potwierdzenie ze koles dobrze myusli ;p )