View Full Version : [Strona] Ilo?? banów na dzie?
Witam dzi¶ siedz±c w zakładce zbanowani wpadłem na pomysł aby pisało ile banów było na dzień NP.
Magikk (każdy z ekipy) zbanował osobę obojętnie za co i ro¶nie 1 potem 2 i tak dalej
Druga propozycja
Aby pisało ile dany GM/Senior tutorek dał banów na dzień
Marcelllo
05-08-2010, 21:04
Jestem na nie. S± od tego funsite ;) Przynajmniej maj± się czym zaj±ć :P
sqlterpa
05-08-2010, 21:07
Jest mi to zupełnie obojętne... Rzadko tam zagl±dam więc mało mnie to obchodzi co tam jest, Ale zaznaczyłem Tak :P
xd
Devil murder v3
05-08-2010, 23:24
Dlaczego by nie? Mnie by to nie przeszkadzało, wręcz odwrotnie, byłaby to bardzo fajna rzecz ;)
P.S
Darkness Angel here :P
Ciekawe, ale moim zdaniem trochę zbędne.
Może Pan Kamil z Panem Robertem, co¶ takiego zrobi±, ale musiałoby się im bardzo nudzić.
pixelmax95
06-08-2010, 11:02
Jestem na Tak. Całkiem ciekawa propozycja. Jestem ciekawy ile banów jest dziennie. Nie widziałem na jakim¶ fansite, żeby był licznik banów dziennie.
Również jestem na NIE, poeniważ s± od tego faniste [intergeming].
Lesny Ludek
06-08-2010, 11:36
Tak , i jeszcze komu dał bana. I by było od¶wieżane tak co 1h :)
Domcio666
06-08-2010, 12:10
ale po co to komu potrzbne do zycia ?? i tak nikt w bany nie zaglada a mortiis nie ma czasu zeby to zrobic nie wejdzie w zycie przykro mi
A ja jestem na tak, takie podsumowanie dzienne byloby fajne, a wiedzielibysmy kto ile dal banow i czy ekipa sie nie obija ;p
Azbestowy v.62.0
06-08-2010, 12:17
Oczywi¶cie, że jestem na tak, jednak realizacji takiej propozycji prędzej doczekamy się na jakim¶ fansite niż na oficjalnej stronie. Powód jest prosty. Zwykły (no, może nie do końca) user ma więcej czasu niż losowy członek ekipy. Takie co¶ przydało by się także na forum.
Jest to zbędne...
Mogli by zaj±ć się czym¶ konkretnym niż dodawanie tego co jest na innych stronach.
jestem na nie niech się zajmuj± czym innym a nie takim czym¶ .
Masz takie co¶ tutaj: http://intergaming.info/banstats.php?id=2
Zarexoholik?
11-08-2010, 23:20
Tylko po co to komu? Przecież jest to totalnie zbędne... Nikomu nie jest potrzebne wiedzieć ile osób zostało zbanownych. Zobacz sobie ile nie zostało zbanowanych w li¶cie online. Także jestem na NIE! Lepiej niech Mortiis zajmie się balansem, respami i ogólnie APO niż sam± stronk±...
Taa to jest dobry pomysł a pozatym Np : Fast stoje dzisiaj ja Mortalix itp i Mortalix raz przeklnoł a Fast mu bana. Ciekawe , normalnie tak nie daj± za 1 przekleństwo a taki noob daje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.