Zaloguj się

View Full Version : Tupac white/black !

NrX
05-08-2010, 21:37
Tupac uważał ze czarni i biali mog± być braćmi , najlepszymi przyjaciółmi ja też tak uważam mam ziomka murzyna jest zajebisty.. A wy jak uważacie?

TUPAC AMARU SHAKUR -2PAC ZAWSZE BEDZIE NAJLEPSZYM RAPEREM !
UWAŻAM ZE ZYJE ! SZACUNEK :D

Arcano
05-08-2010, 23:20
Można być dobrym i można być skurwielem i nie ważne jaki sie ma kolor skóry.

Co do Tupaca, to nie słucham go nacodzień, słyszałem pare kawałków i np. "Changes" czy "Ghetto Gospel" naprawde wpadaj± w ucho.

NrX
05-08-2010, 23:23
Prawda jest był i będzie najlepszy był gangsterem wiedział co ¶piewa Hit Em Up tez swietne;D Jeb*ć SKINHEAD !xD

Oksy
06-08-2010, 09:25
@up

Był gangsterem, skończył jak gangster- bardzo dziękuje temu kto to zrobił przynajmniej o jednego gangstera mniej

Simi
06-08-2010, 09:31
Nom, Lechu Kaczyński też żyje ! SZACUN !

Co to za temat ? Rozmowa o rasizmie ? PrzyjaĽni biało-czarnej ? No to chyba nie ten dział ;<

Nie słucham 2pacca. ;< nie lubie rapu etc.

NrX
06-08-2010, 10:25
@up

Był gangsterem, skończył jak gangster- bardzo dziękuje temu kto to zrobił przynajmniej o jednego gangstera mniej

On przynajmniej był szanowany :] I przeżył dużo i to życie go tak skierowało spodobało mu się to i zostało tak ! Szacunek dla niego ! na zawsze ! TUPAC THE BEST !

Google
06-08-2010, 18:13
Chciałbym mieć Tupaca za braciaka ;D !

Mam czarnoskórego ziomeczka, który freestyle'uje, reprezentant 'Never The End' z WWA, Albi.
Jest w porz±dku, nie mam mu nic do zarzucenia, mamy podobne zdanie na wiele tematów.