View Full Version : Tupac white/black !
Tupac uważał ze czarni i biali mog± być braćmi , najlepszymi przyjaciółmi ja też tak uważam mam ziomka murzyna jest zajebisty.. A wy jak uważacie?
TUPAC AMARU SHAKUR -2PAC ZAWSZE BEDZIE NAJLEPSZYM RAPEREM !
UWAŻAM ZE ZYJE ! SZACUNEK :D
Można być dobrym i można być skurwielem i nie ważne jaki sie ma kolor skóry.
Co do Tupaca, to nie słucham go nacodzień, słyszałem pare kawałków i np. "Changes" czy "Ghetto Gospel" naprawde wpadaj± w ucho.
Prawda jest był i będzie najlepszy był gangsterem wiedział co ¶piewa Hit Em Up tez swietne;D Jeb*ć SKINHEAD !xD
@up
Był gangsterem, skończył jak gangster- bardzo dziękuje temu kto to zrobił przynajmniej o jednego gangstera mniej
Nom, Lechu Kaczyński też żyje ! SZACUN !
Co to za temat ? Rozmowa o rasizmie ? PrzyjaĽni biało-czarnej ? No to chyba nie ten dział ;<
Nie słucham 2pacca. ;< nie lubie rapu etc.
@up
Był gangsterem, skończył jak gangster- bardzo dziękuje temu kto to zrobił przynajmniej o jednego gangstera mniej
On przynajmniej był szanowany :] I przeżył dużo i to życie go tak skierowało spodobało mu się to i zostało tak ! Szacunek dla niego ! na zawsze ! TUPAC THE BEST !
Chciałbym mieć Tupaca za braciaka ;D !
Mam czarnoskórego ziomeczka, który freestyle'uje, reprezentant 'Never The End' z WWA, Albi.
Jest w porz±dku, nie mam mu nic do zarzucenia, mamy podobne zdanie na wiele tematów.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.