Zaloguj się

View Full Version : Tracki na podobnym bicie do tego

Teza
08-08-2010, 15:05
http://www.youtube.com/watch?v=yTZCuRUKWyg&feature=related

Szukam jakichś nut na podobnym bicie do tego lub wykonawców nagrywających materiał w klimacie k44, pfk. Nie gardze podziemiem.

Τettmeier
08-08-2010, 15:22
Miałeś odejść. 2. Dlaczego szukasz kawałków TYLKO w klimacie K44 i PFK? Aha, Magik skoczył z okna i teraz dajcie mi jego tracki. Zastanów się czy chcesz mieć bit Haema czy klimat PFK bo to też jest różnica.
Polecam przestudiować Jazz ale tylko w wolnych chwilach, a poważnie, POE, Pokahontaz, Pijanych Powietrzem, albo Daba solo. Bo ja nie wiem o co ci doładnie chodzi. xD

Teza
08-08-2010, 15:37
1.

Miałeś odejść.

Nie tykam sie innych działów.

2.

Zastanów się czy chcesz mieć bit Haema czy klimat PFK bo to też jest różnica.

Szukam jakichś nut na podobnym bicie do tego lub wykonawców nagrywających materiał w klimacie k44, pfk. Nie gardze podziemiem. tego

3.

Dlaczego szukasz kawałków TYLKO w klimacie K44 i PFK? Aha, Magik skoczył z okna i teraz dajcie mi jego tracki.

To raczej przyszlo mi z wiekiem.

4.

Polecam przestudiować Jazz ale tylko w wolnych chwilach, a poważnie, POE, Pokahontaz, Pijanych Powietrzem, albo Daba solo. Bo ja nie wiem o co ci doładnie chodzi. xD

Myśle ze mi wystarczy.

HAST
08-08-2010, 18:29
Miałeś odejść. 2. Dlaczego szukasz kawałków TYLKO w klimacie K44 i PFK? Aha, Magik skoczył z okna i teraz dajcie mi jego tracki. Zastanów się czy chcesz mieć bit Haema czy klimat PFK bo to też jest różnica.
<poważnie>Po 1 proponuję zakupić okulary</poważnie>
<poważniej>ahahahahahahahahah czy ty masz nas za idiotów? Widać że nie słuchałeś "Receptury" ani "Zawieszeni w czasie i przestrzeni". "Emisja Spalin" i "Czerwony album" to też jest ci obce.
Nie wiesz w jakim stylu są utrzymane powyższe albumy?No na pewno nie w stylu PFK albo HAEMA. Więc szybko logaj na darkwarez i zassysaj żeby walnąć recenzje pod moim postem jak to sie myle.
Proszę skończ jechać wszystkich dookoła yo pro elo znawco śląskiego hip-hopu i wyjdź na powietrze odpocznij od forum.
Jeszcze przydało by się z kim nie? Ale "twoi rl to ściery i nikomu nie możesz zaufać" kurde zapomniałem.</poważniej>

@Topic
PFK było niepowtarzalne i to jest jego fenomen ;]

@Down
http://ashenapocalypse.com/wp-content/uploads/2010/04/facepalm1ve4.jpg
Nie mam słów do ciebie.
Przeczytaj to co napisałem zwal konia z 2 razy i przemyśl to jeszcze raz. Powtarzaj codziennie przed śniadaniem obiadem kolacją to może zrozumiesz.

Τettmeier
08-08-2010, 18:38
http://draw.joshmillard.com/img/whats-going-on-here.jpg
@up
Haha, synek, raczej Serafin sprawdził te albumy i napisał, że to jest właśnie to o co mu chodziło. Styl PFK jest inny ale jak chce posłuchać czegoś w tych klimatach to na pewno w albumach podanych powyżej znajdzie coś dla siebie. Nikogo nie próbuje zjechać dziecino bo to że byłeś na jednym koncercie(czym się ostro podjarałeś) i kupiłeś jedną płyte(czym też musiałeś się oczywiście pochwalić) nie znaczy, ze śląskiego hip-hopu słuchasz tylko ty. Jeden remix Haema =/= styl Haema we wszystkich płytach i trackach. Okulary? Co najmniej nie rozumiem, bo ten "wrzut" - jeśli to chciałeś osiagnąć jest płytki jak Twój mózg co pokazujesz na każdym kroku. Hejterzy na bok.

@topic
A jak Kalibra chcesz więcej to 3xKlan - Dom pełen drzwi. Naprawdę dawka porządnego rycia łba.
XDxd

@up
Coś Ci nie poszedł wjazd na mnie. Nie widzę tu żadnych argumentów.