View Full Version : Cuckoo clock!
Zarexoholik?
08-08-2010, 22:11
Dziś bardzo się zdziwiłem, ponieważ gdy klikniemy na:
22:08 You see a watch.
It weighs 0.5 oz.
prawym przyciskiem myszy otrzymujemy:
22:09 08/08/10 22:08:56
A gdy klikniemy na:
22:09 You see a cuckoo clock.
It weighs 15.0 oz.
prawym przyciskiem myszy otrzymujemy:
[nic]
Chciałbym, żeby cyckoo clock podawał konkretną godzinę, ponieważ niektórzy są tak zapatrzeni expieniem lub ogólnie grą, że nie wiedzą, że jest pora obiadu, śniadania, kolacji, czy chociażby mycia się!
nie moze tak byc, watch jest potrzebny do questu, a cuckoo clock respi sie co reset ;x
Jeśli dobrze pamiętam to musisz zegarek trzymać w bp/na przeciwko siebie o jeden sqm i nacisnąć na niego ctr.
Jeśli źle mówię, to tak jestem za tą propozycją.
Devil murder v3
08-08-2010, 22:31
Omg, po co? Zegarka nie masz na pasku zadań? na kalkulatorze grasz? Po co, jestem na nie... Po za tym, nie wszysytkie zegarki [watch] po kliknięciu na nie prawym pokazują godzinę...
Tak, Twoja troska o innych jest jak najbardziej na miejscu.
Jestem za... bo dlaczego nie?
GooHooNe
08-08-2010, 22:58
Jestem na tak jeżeli są 2 items które pokazują czas to niech działają oby dwa
Jak inaczej! Zegarek to zegarek i powinien pokazywać godzine tyle na temat X D
Oczywiście że jestem na TAK!
Ci co zaznaczyli nie to muszą się nie znać na zegarku :( SMUtne.
Jak najbardziej jestem na TAK
Jest mi to obojętne powiem szczerze, bo zegarek mam w pasku zadań. :P
Ale jeżeli pomoże komuś ten zegarek (np. Biberkowi) to jestem na tak!
No jak najbardziej się zgadzam. Tak jak zaznaczyłeś niektórzy grają po nocach z zasłoniętymi roletami i nie wiedzą, że jest noc :) Może mają te rolety zasłonięte, aby im słońce, którego nie ma świeciło w monitor :D:D
Tak poważnie to jeżeli jest to zegarek to powinien pokazywać czas.
Kapitan Alkohol.
09-08-2010, 01:00
Szczerze to mi to nie potrzebne bo nawet z tego zegarka z questa na senji nigdy nie korzystałem, ale jeżeli to może pomóc innym użytkownikom to czemu nie. Jestem za.
Zegarek to zegarek, pewnie 'cacko' clock jest uszkodzony i nie pokazuje godziny :/
Także oddajmy go zegarmistrzowi Santanowi by naprawił zegarek ;)
Jestem na tak.
.Vimpexx.
09-08-2010, 09:25
Jestem na Tak, przyda się to maniakom, o ile będą wiedzieć jak go użyć =/
Zaznaczylem TAK , mysle ze jak sa 2 itemy ktore powinny pokazywac godzine , to powinny obydwa dzialac :)
Tak! Zegarki muszą funkcjonować, bo od tego są :D:D
Lesny Ludek
09-08-2010, 11:06
Tak , przecież wygląd jak zegar na ścianie to niech da ten czas , chociaż zawsze widzę która jest godzina bo patrze na kompie albo telefonie. Ale przynajmniej trochę urozmaici grę. :)
Marcelllo
09-08-2010, 11:23
Jestem na tak ;) Co prawda, zegarek i tak jest mało użyteczny, ale zawsze jest jakoś ciekawiej :)
Jestem na tak :]
Powinno to być dawno, małe niedopatrzenie ;)
Maly drobiazg, mozna to wprowadzic, ale z drugiej strony po co Ci zegarek, jak masz go ciagle na pasku? XD
Jestem za!
Bardzo ciekawa sugestia i mysle ,że powinni ją wprowadzić gdyż zegar to moim zdaniem zegar tak jak zegarek na ręke.
Mogliby zrobić też bardzo ciekawy krótki Quest który ma na celu nowego npc Zegarmistrza :D
Flamaster
09-08-2010, 16:30
Nie ma powodu ;o na kalkulatorze chyba nie grasz, że nie widzisz godziny na pasku.
nie!
@Up
To na chuj wkoncu zrobili ten zegarek? Jezeli juz cos takiego jest to niech dziala w należyty sposob. Elos
Jestem na tak, w końcu clock - zegarek czyli powinien pokazywać czas ;)
Jestem na nie. Jest już jeden zegarek na serwerze. Ten to tylko ozdoba i tak powinno zostać..
Jestem na nie. Jest już jeden zegarek na serwerze. Ten to tylko ozdoba i tak powinno zostać..
Zegarek to zegarek. Powinien pokazywać godzine ;S
Jesli tak Ci potrzebna godzina to zerknij na zegarek windowsowy :{! Jestem na nie.
Trampish
10-08-2010, 22:45
Można zrobić, ale myślę, że nie jest to jakoś strasznie potrzebne. Dałem tak
Jest to zbędne;D Według mnie napisałeś ten post aby mieć więcej;D Ale przydało by się to:D
Było by to dobre urozmaicenie gry. Jestem oczywiscie na tak.
Sensimila <3
18-08-2010, 09:18
Jestem na tak. Ciekawa rzecz siedzisz sobie w domu czy masz itema w bp i sprawdzasz godzine!
I tak nie zwraca nikt na to uwagi wiec jest to niepotrzebne, ale urozmaicenie gry było by napewno jestem na tak.
Jestem na nie zegarek masz na pasku zadań :D
Nie a czemu ? Bo kurde dajecie takie głupie błędy a są wazniejsze problemy do NAPRAWIENIA ! mogą to poprawić ale za jakiś czas pierw niech się zajmią wazniejszymi sprawami.
Jestem na tak jak jest zegarek to chyba powinien dzialac chyba po to jest on co nie?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.