View Full Version : Co my?licie o stworzeniu Ani II na rook?
Adherent
09-08-2010, 02:18
Witajcie!
(zamieściłem ten post zdaje mi się w złym temacie wcześniej [sorry])
Mam propozycję stworzenia Annihilatora II od 200 lvla na rooku a nagrody mogłyby być takie:
1. Rook Amulet: 3hp i 1mana/s
2. Super Amulet: 10arm
3. Perfect Ring: niekończący się pierścień dający +5 do każdego skilla (axe, club, sword, fist, distance)
4. 20 scarab coin
Potwory w drodze na quest to mogłyby być Demon Rookery i te lepsze skeletony a głównym na przykład Demon Rooker Lord :)
-------
A'propos wszystkich postów:
Każde ulepszenia i modyfikacje tego questu z waszej strony są w porządku, chodzi głównie o ideę całego pomysłu, ponieważ jest mało high lvl-owych questów na rook a poziom 400 lvl na Ani II? Czemu nie?! Bardzo trafne spostrzeżenie nt tego lvla.
Jeśli chodzi o cały quest to myślałem coś na bazie Queen Quest na Main ale bardziej skomplikowane :)
I dużo solo roomów by zdobyć jakieś klucze albo papiery np., pułapki i inne :)
Zarexoholik?
09-08-2010, 02:22
Pomysł mi się podoba. Nagrody też jak widzę są przemyślane i trafne. Ogólnie to mogliby dodać taki quest, ale droga do niego musiałaby być trudna. Na końcu oczywiście final room.
Dark Devorious
09-08-2010, 06:53
Ogólnie za dodawaniem questów dla wyspy początkujących to jestem jak najbardziej za , ale ta propozycja jak dla mnie jest po prostu do .... .
Na pierwszy rzut oka widać , że ogromnie przesadziłeś co do nagród. Stworzyć od razu 3 nowe itemy? A nie lepiej 3 nowe questy?. Dobra albo czwarta nagroda czyli 20 scarab coins. Wykonałoby ten quest z 20 osób bądź więcej to wyobraź ile kasy przybędzie, także jestem na nie.
!~Paso~!
09-08-2010, 07:27
Nawet podoba mi sie taki pomysl ale proponuje taka bramke na rooku od 300-350 lvl
Τettmeier
09-08-2010, 07:57
Ja jestem na nie. Rook ma już dużo questów które mają kosmiczne nagrody, można zrobić coś trudnego a mało przydatnego ewentualnie.. :S
NAwet, nawet ;) Co do nagród, hmmm Super Amulet był by zbędny a 2 Kcc to troche za dużo ;O
JEstem na TAK ;)
Ryśku xD
09-08-2010, 08:18
No dobry nawet pomysł tylko , ten qest powinien być od 500 lvl i być dosyć trudny , jakieś misje dodatkowe :)
Elite Filutek
09-08-2010, 08:30
@UP
OD 500 lvla skoro na servie są 2 osoby z 500 + z czego 1 nie gra więc zastanów się zanim coś powiesz :)
Co do propozycji jestem na tak ale trza by było zmienic z 20 sc na jakieś10-5
Nagrody trochę za mocne, ale pomysł jest ok.
Jestem za.
#Lordzik#
09-08-2010, 09:08
Pomysł w porządku. Bramka może od 300 - 350. Nagrody dobre, jedynie może zmniejszyć ilość sc na 10 - 15?
Anhi II? Lekka przesada -.-'
Lepiej zrobić jak ktoś pisał up, 3-4 questy i mieć lepszą frajdę niż po zrobieniu anhi.
Także Twoja propozycja jest zbędna, a i przypominam że to rook nie musi mieć takich samych Questów jak main ;s
.Vimpexx.
09-08-2010, 09:22
@UP
OD 500 lvla skoro na servie są 2 osoby z 500 + z czego 1 nie gra więc zastanów się zanim coś powiesz :)
Co do propozycji jestem na tak ale trza by było zmienic z 20 sc na jakieś10-5
I co z tego, że są 2 osoby z 500lvl?
Właśnie o to chodzi, żeby mieć nagrodę z ANHIII, będzie trzeba expić do 500, a nie na 100 lvl... -.-
@Topic
Jestem na Tak, ale nagrody trochę przesadzone ;P
I w final room jakiś nowy potwór = ]
Marcelllo
09-08-2010, 11:53
Jestem za, ale z innymi nagrodami... 2kcc? Chyba przesadziłeś...
http://images.tibia.pl/static/items/amulet/demonboneamulet.gifDemonbone Amulet - Działa jak SL, posiada 3 użycia, dodaje 2hp/s i 2mp/s.
http://images.tibia.pl/static/items/amulet/golden.gifGolden Amulet - Działa jak SL, posiada 3 użycia, dodaje 5% do magii. (należy usunąć go wtedy z maina :P)
http://images.tibia.pl/static/items/axe/daraxe.gifEnhanted Daramanian Waraxe (Atk:44 Def: 20) - ulepszona daramanianka ;)
http://images.tibia.pl/static/items/helm/ancient2.gifHelmet Of The Ancients - niepełny hełm :) Arm:9 , dodaje 5% zdobytego expa, oraz dodaje 3% obrony przed atakami magicznymi.
Takie nagrody byłyby lepsze ;)
A co do lvl'a - jak już to 300 lvl bo na 200 jest dsm+sl, na 250 explo a co dalej? ;)
Czatboks Monkey
09-08-2010, 12:14
@up
jak juz robicie Axe lepszego to zrob sword i club tez...
@top
Nagrody od Marcello + Sword i club
Przed tym Ani Rook II najpierw niech zrobią QOD Rook i Rook Set'a .-'
Nie przesadzajmy, rook już ma swoje Ani. Można dodać jakiś quest, jednak z umiarem, a nie nagrodami z kosmosu : O
Lesny Ludek
09-08-2010, 12:22
Jestem za, ale z innymi nagrodami... 2kcc? Chyba przesadziłeś...
http://images.tibia.pl/static/items/amulet/demonboneamulet.gifDemonbone Amulet - Działa jak SL, posiada 3 użycia, dodaje 2hp/s i 2mp/s.
http://images.tibia.pl/static/items/amulet/golden.gifGolden Amulet - Działa jak SL, posiada 3 użycia, dodaje 5% do magii. (należy usunąć go wtedy z maina :P)
http://images.tibia.pl/static/items/axe/daraxe.gifEnhanted Daramanian Waraxe (Atk:44 Def: 20) - ulepszona daramanianka ;)
http://images.tibia.pl/static/items/helm/ancient2.gifHelmet Of The Ancients - niepełny hełm :) Arm:9 , dodaje 5% zdobytego expa, oraz dodaje 3% obrony przed atakami magicznymi.
Takie nagrody byłyby lepsze ;)
A co do lvl'a - jak już to 300 lvl bo na 200 jest dsm+sl, na 250 explo a co dalej? ;)
Jestem na Tak to co up to wszystko !
Knight Lukas
09-08-2010, 12:25
Ehe to może ani III jeszcze? I tak rook ma już dużo. Nie!
Domcio666
09-08-2010, 12:38
jestem za wprowadzeniem ani 2 na rooku ale nie takie nagrody :) inne bez zandnych ringow i amuletow bo i tak amuletow nikt nie bedzie nosic bo maja sl :)
nagrody by mogly bys no nie wiem nie wiem serio zostawmy to dla administrcji ::)
Krulowiec
09-08-2010, 12:40
Jestem na TAK, ale mysle, ze 2kcc to duzo moze , 5sc ?
Pozatym chyba nikt nie bedzie expił takim amulecie , kazdy 100 + aol badz sl.
Kumpel Armii
09-08-2010, 12:42
Jestem za stworzeniem ANI II na ROOKu.
Ale te nagrody, to jest totalna przesada!
No odrazu jeszcze zrobcie 2 Main :)
Nie !!! Chcemy tylko 1 main !!!
2kcc jako nagroda? To jest 80kcc na mainie ;s
A 200 lvl można wybocić hmm w 2.5 tygodnia? Nagrody lekko przesadzone..
Jestem na nie. na rooku nie potrzeba już nowych questów.. I tak macie ich bardzo dużo..
Azbestowy v.62.0
09-08-2010, 13:31
Lepiej dać inną nagrodę niż 2kcc. Jakiś przedmiot. Co to za anhi na którym jedną z nagród jest kasa :O No ale oczywiście zawsze jak w takich tematach zebrało się grono płaczków, którym nic nie pasuje. Nie chcecie "robić z rooka maina"? To wypad na main. Pewnie nawet nigdy na rooku nie graliście, że piszecie takie rzeczy.
Niepotrzebny jest quest na Mainland II. I tak macie za duze udogodnienia, chcecie Anni II? Gogo main. :)
pixelmax95
09-08-2010, 15:13
Jestem tak tylko inne nagrody. Jakie? Takie jak reszta oprócz 4. HAHAHAHAHA kur*a 20sc no padłem ze śmiechu XD! 5sc max.
Lepiej dać inną nagrodę niż 2kcc. Jakiś przedmiot. Co to za anhi na którym jedną z nagród jest kasa :O No ale oczywiście zawsze jak w takich tematach zebrało się grono płaczków, którym nic nie pasuje. Nie chcecie "robić z rooka maina"? To wypad na main. Pewnie nawet nigdy na rooku nie graliście, że piszecie takie rzeczy.
Uwierz mi grałem i wiem :) Bezsens :) Tak samo kazdy zaklada temat ze np. jakies expowisko przypuscmy 500 lvl a sam ma taki :) NIE !!!
Chyba was suty szczypia :O nie za dobrze wam? moze jeszcze annhi 3 i annhi 4 z s setem?
Seth Drut
10-08-2010, 21:54
Sam pomysł z ani nie jest zły. Tylko że od 300(?) lvl.
I te 2kcc jako nagroda to też przesada :p
Trampish
10-08-2010, 22:43
Ja jestem na nie, to jest rook w końcu. Ludzie nie przesadzajmy, niedługo będziecie chcieli czary ofensywne na rooku.
Jestem na nie, lepiej żeby zrobili np. 5-6 osobowy quest na którym są misje np jak klapki a nie idziesz zabijasz bierzesz nagrode.
Diduus v.0.2
11-08-2010, 16:44
Jestem za ale mam pomysł na inne nagrody (napisz jakie)
Nie wiem ale napewno nie 20sc !
Pomysl Ciekawy,skoro na mainie jest Anni 2 to czemu nie na rooku
1st R. Boonek
11-08-2010, 16:48
I po co to... zaraz by wynosili na maina... :|
W ogole to jest rookgard a nie main 2
Jestem na nie
Jestem na tak ale bramka od 300 albo 400 :D i 20sc to za dużo . i coś dobrego do zabicia :)
Taaa 20sc;D coty;D fajna propozycja:d itemki tez;D tylko bez tych sc;D np : zamiast tego 255 uh albo sword z 5-10% critical:D
Czatboks Monkey
11-08-2010, 23:33
@up
noobie czego sword? czego nie Club czy axe? =.=
@top
Jestem za z NAgrodami Marcello
krzaczek
15-08-2010, 15:24
Zdecydowane Nie itak ani rook to juz jest duzo ! chcecie miec dobre eq wyjdzcie sobie na main !! Zobaczcie jakie eq mozna miec na rl tibi na rooku a na apo... moze na ani rook2 bedzie pandemonium armor i czescie od seta ? zalosny pomysl !
co do tych nagród to beznadzieja po co komu amulet na wysokim levelu z def 10 kazdy woli nosic sla ,moja nagroda brzmi następująco po wykonanym queście mamy dostęp do npc dzięki któremu stworzymy własne amulety:
Amulet Skilla=Sl + Sword/Axe/Club Ring(4 all skills)
Amulet Szczescia=Sl +Rots+crystal neckle+crystal ring(+210 do szczęścia)
Amulet Odnawiania= Sl+rooker Bootsy(2hp/2mp)
Amulet szybkości= Sl+Boh(zwiększa szybkość chodzenia)
Amulet Leczenia=Sl+Blue Robe+M Turban(6% zwiększone leczenie z runy ih i uh)
Dzięki amuletom nie tracimy nic plus dostajemy właściwości który wymieniłem powyżej.Amulety można byłoby doładowywać
Koszt 1 ładunku wynosiłby 500cc
Esine Palladin
14-11-2010, 21:05
Jestem za!
Ale tak:
1 nagroda 10sc
2 nagroda sca
3 nagroda magic sword
4 nagroda thunder hammer
http://i56.tinypic.com/256dbh1.jpg
Może odrazu wstawmy na stronę OTS podczas tworzenia postaci, PAQ Quest, S Arm, Klapki i wgl respy wardów i po sprawie.
Nie róbmy z Rooka Maina! Rook to rook, i niech zostanie już jak jest.
Up@
Jak na rooku nie grasz, to sie nie udzielaj...
Jestem za, ale nagrody inne.
SCA może nie ale np demon armor i inne:D
Andreas Jacques
14-11-2010, 21:39
No przydałoby się. Jestem za, ale niektórzy powiedzą że to nie main...
DilerFTW
14-11-2010, 22:07
Dobre nagrody i wszystko ale qest musiał by być naprawdę trudny, długi i wyczerpujący...
Jeżeli na rooku są już ponad 500lvle to czemu nie?
Rook to i tak już Main więc chociaż niech zrobić jakiś nowy atrakcyjny quest, właśnie typu anni II
#Jestem na tak.
Alojzy Bąbel
16-11-2010, 20:20
Jestem na tak ale 20 sc... za duzo ;/
Pomysł ok nagrody NIEE
Sca magic sword niee jeśli będzie konkurs to niech 1, 2 i 3 miejsce to będą te nagrody i rary będą jakieś :)
A jakie itemki jako nagrody?
g legi?
d armor?
mms?
Demon helmet o.O?
http://img219.imageshack.us/img219/8694/fuckyeaa.png
Holz aka Paladyn
17-11-2010, 18:55
Nie ? w koncu to rook i musza byc jakies ograniczenia ^^ jestem na nie. chcesz ani 2 idz na main.
Serenio?
17-11-2010, 19:20
Jestem na nie, czekamy teraz na Kubę i Agnieszkę.
Również jestem na tak, i również sądze, że 20 sc to troche za dużo kasy :D
Kosik Czarny 2v0
17-11-2010, 19:47
Jestem na za!
Można by coś takiego wprowadzić tylko oczywiście nagroda z umiarem ;]]
Z tym 2kcc dojebał*ś :[ Max 5 sc kasy wgl nie powinno być na tego typu Quescie
lord max
17-11-2010, 19:54
co do tych nagród to beznadzieja po co komu amulet na wysokim levelu z def 10 kazdy woli nosic sla ,moja nagroda brzmi następująco po wykonanym queście mamy dostęp do npc dzięki któremu stworzymy własne amulety:
Amulet Skilla=Sl + Sword/Axe/Club Ring(4 all skills)
Amulet Szczescia=Sl +Rots+crystal neckle+crystal ring(+210 do szczęścia)
Amulet Odnawiania= Sl+rooker Bootsy(2hp/2mp)
Amulet szybkości= Sl+Boh(zwiększa szybkość chodzenia)
Amulet Leczenia=Sl+Blue Robe+M Turban(6% zwiększone leczenie z runy ih i uh)
Dzięki amuletom nie tracimy nic plus dostajemy właściwości który wymieniłem powyżej.Amulety można byłoby doładowywać
Koszt 1 ładunku wynosiłby 500cc
Oki oki ale zaraz wyniesli by na main, np taki amulet szczęścia czy leczenia (jak zrobisz leczenie uh, musi on dodać 6%magii a uwierz że taniej jest wydać blue robe+ m turban niż klapki...)
#Topic
Tia, ale nie anii II bot to jest nudne
Szczerze mowiac jest to w ogole nie potrzebne. Osobiscie gram na rooku i uwazam ze jest juz za duzo rzeczy a gra jest za latwa.
Zdecydowanie na tak. Ale czy nagrody w quescie nie sa za dobre ? :D No chyba, ze faktycznie bedzie taki trudny :)
Jestem na NIE! Gdyż za dużo już tych urozmaiceń na rooku.
Robicie z niego maina.
PA
Bravo Pall
17-11-2010, 20:15
Wg. mnie może być ;d
Przyda się i tak dużo jest 200+ levl'i
Jestem na NIE....
Jeszcze niech wprowadzą jakieś perfect amulety,super ringi czy coś.
Robicie z rooka maina ,ogarnijcie sie ludzie bo to już jest chore.
Dziękuje
Jestem na NIE!
20 sc na rook z questu mmm to bedzie 100 kcc na main :)
Amulety do skilla niekonczace po co? Nie lepiej żeby było trudniej i aby zostały ringi takie jakie sa?
Mam wielką nadzieję że nie zostanie ten pomysł wogóle rozpatrzony
Dexter Rook Sorcerer
17-11-2010, 21:00
Dobre nagrody i wszystko ale qest musiał by być naprawdę trudny, długi i wyczerpujący...
*****, od kiedy anihilator jest długi, wyczerpujący i trudny ?
Typie, ogarnij...
#topic
Uważam, że wprowadzenie tego questa jest nie potrzebne. Czemu ? Wprowadzenie sca, dsm'ów, demon shieldów, rook bootsów itd. Czy nie uważacie, że to zbyt dużo ? Moim zdaniem to zdecydowanie ZBYT DUŻO. Nie żebym był negatywnie nastawiony do rooka bo każdy ma inny gust, ale myślę, że nie jest to kontynent, na którym powinno się spędzić całą swoją przygodę, jest to poprostu dążenie do top za wszelką cenę...
pomozplz
17-11-2010, 21:01
Ta jeszcze pandeme i klapy ...
Nie rook ma juz zaduzo
Magnatek.
17-11-2010, 23:57
Jestem na TAK.
Enhanted Daramanian Waraxe (Atk:44 Def: 20) - ulepszona daramanianka
Helmet Of The Ancients - niepełny hełm Arm:9 , dodaje 5% zdobytego expa, oraz dodaje 3% obrony przed atakami magicznymi.
Własnie cocac np jakies lepsze mieczyki i cluby ,moze nawet tarcze great sheidl albo phoenix shield
Zwisa mi to bo na APO 7.6 nie ma rooka, tylko są dwa mainy i wcale nie ździwiłbym się jakby zrobili tam Ani II. :confused:
Magnatek.
18-11-2010, 13:01
Ani rook by sie przydal zeby jakos urozmaicic gre dodac cod nowego :)
Proszę już dajcie spokój z tymi zmianami tak jak jest ,jest dobrze i nic nie trzeba zmieniać....no może poza outfitem nimfa/dwarf dla każdego a nie tlyko dla Fszy.
Pozdrawiam
Na pewno nie 2kcc... przy stawce rook/main 1/50 ktoś kto wybrał by sc miałby 100kcc na mainie...
Kierownik
19-11-2010, 20:36
W sumie dobry pomysł, czemu nie, coś na tym Rooku też by się działo, ale, żeby droga do Ani nie była taka prosta, dodać trochę komplikacji i może misje, żeby nie można było od tak wykonać Ani II.
Jestem na NIE! za duzo itemow dobrych juz jest ( ;
SlimShady
26-11-2010, 07:53
Inne nagrody , macie rook boots , które dają wam mane , jednak te itemy są za dobre jak na rooka .
Dobry pomysł i lvl też już duże są :)
Jestem na nie. Powiedzieć Ci czemu ? Jak ostatnio na rooku 180 , 120 , 120 , 104 próbowali robić anni i padli.Więc pomyśl że tego questa zrobi max 8 osób ;/
Arcano Druid
26-11-2010, 17:47
ogar plax zamiast 20sc to 10sc max ale to naprawde max
pomysl dobry
Li$ek Von Lid3n
26-11-2010, 20:15
Jestem na nie. Powiedzieć Ci czemu ? Jak ostatnio na rooku 180 , 120 , 120 , 104 próbowali robić anni i padli.Więc pomyśl że tego questa zrobi max 8 osób ;/
Haha to jakas EKIPA NOOB ^^ Ja zrobilem na 100/105/100/ BLOKER 112 :) Bez problemu
JESTEM NA TAK!
Lagga v3
26-11-2010, 20:26
Jestem za stworzeniem takiego questa. po bokach moglyby byc darki a demon lord rooker jako mob po prawej stronie. nagrody zaproponowane przez ciebie sa debilne . 20sc ? ogar.
Jestem za nagrodami takimi jakie podal marcelllo
a kondona truskawkowego nie chcesz?
Nie
BusiakNH
29-11-2010, 08:58
Jestem na tak , fajne nagrody , coś nowego by się przydało bo już to wszystko najlepsze co jest to mam ^.^ .
Amulet bardzo dobra sprawa , rook boots i to . Hmm. Rare . Ale tylko amulet dobrze. 20sc? trochę za dużo . Reszta za dobra by była.:eek:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.