Zaloguj się

View Full Version : Statystyki na stronie g?ównej.

Zarexoholik?
09-08-2010, 04:21
Uważam, że statystyki powinny zawierać listę graczy serwera APO. Oczywiście tych, którzy są aktywni i nie dostali delete. Gracz, którego konto zostało skasowane powinien zniknąć ze statystyk chociażby z tego powodu, że reszta osób 'podskoczy' wyżej w rankingu. Podam przykłady:

10. Breed Pall 2352
115. Bublish 1468
356. Pixelo 1007
93. Rembik 1540
199. Hogart 1226
137. Benek Przemek 1364

Wymieniłem te postacie, które mają ponad 1k level i zostały usunięte za cavebota. Postaci usuniętych jest dużo dużo więcej. Statystyki mogłyby się odświeżać w ten sposób, żeby usunięci gracze z nich zniknęli, bo po co mają widnieć ich nicki w statystykach? Jeśli gracze by zniknęli ze statystyk to można by było założyć nową postać z tym samym nickiem.

!~Paso~!
09-08-2010, 07:35
Pomysl bardzo dobry gdyz bardzo duzo postaci jst delete za cave ,a niektorym zalezy na rangu

Ryśku xD
09-08-2010, 08:21
Na tej http://intergaming.info/banstats.php?id=5 stronie masz wszystkich usuniętych graczy... ale statystyki powinny być odświeżone :)

Nagash
09-08-2010, 09:01
Uważam, że statystyki powinny zawierać listę graczy serwera APO. Oczywiście tych, którzy są aktywni i nie dostali delete. Gracz, którego konto zostało skasowane powinien zniknąć ze statystyk chociażby z tego powodu, że reszta osób 'podskoczy' wyżej w rankingu. Podam przykłady:

10. Breed Pall 2352
115. Bublish 1468
356. Pixelo 1007
93. Rembik 1540
199. Hogart 1226
137. Benek Przemek 1364

Wymieniłem te postacie, które mają ponad 1k level i zostały usunięte za cavebota. Postaci usuniętych jest dużo dużo więcej. Statystyki mogłyby się odświeżać w ten sposób, żeby usunięci gracze z nich zniknęli, bo po co mają widnieć ich nicki w statystykach? Jeśli gracze by zniknęli ze statystyk to można by było założyć nową postać z tym samym nickiem.

Chyba cię powaliło !!!

Postacie dostały DELETE, ale w statystykach są chociażby po to, żeby o nich pamiętano. Jak taki kozak, to poproś niech cb usunął ze statystyk i w ogóle postać, wtedy będzie okej !

Stoner
09-08-2010, 09:03
Szczegół, ale jak to się mówi: 'diabeł tkwi w szczegółach'.
Te postacie nie zostały skasowane, tylko dostały bardzo długiego bana, i potocznie to zjawisko nazywa się delete.

UraBura
09-08-2010, 09:07
Tak, nie wspomnę o innych postaciach stworzonych przez administracje np: Pantera czy też Quory. jestem na tak.

.Vimpexx.
09-08-2010, 09:16
Chyba cię powaliło !!!

Postacie dostały DELETE, ale w statystykach są chociażby po to, żeby o nich pamiętano. Jak taki kozak, to poproś niech cb usunął ze statystyk i w ogóle postać, wtedy będzie okej !

Omg, nie kumasz, że niektórzy expią po to żeby być w Top? ;( XD
Więc 1 oczko wyżej/niżej to dla nich radość.

@Topic

Jestem na nie, mi to nie przeszkadza = ]

Devil murder v3
09-08-2010, 09:40
Jestem jak najbardziej za ;] Sam miałem to zaproponować, aczkolwiek nie chciało mi się ;d

Azbestowy v.62.0
09-08-2010, 10:20
Przecież chary same znikają ze statystyk po jakiś 2-3 miechach bodaj. Moim zdaniem ten ranking powinien zostać uporządkowany, jednak po co to komu, skoro wystarczy odjąć w myślach te 2-3 chary i ma się realne miejsce?

Lesny Ludek
09-08-2010, 10:27
Jestme na Tak , niech usuną to może się podskoczy pare miejsc do góry. :) a z resztą ktoś "nowy" może pomysleć ,że oni grają.

Adasik
09-08-2010, 10:55
Tak, skoro dana postać nie istnieje nie powinna widnieć w statsach :D

Azielu$
09-08-2010, 11:46
Skoro dostali delete to powinni zniknąć także ze statystyk. Takie jest moje zdanie. : [

Marcelllo
09-08-2010, 11:58
Moim zdaniem powinny te postacie zniknąć ze statystyk. Cave'ili - to mają za swoje.

@euphoria - no i na co pamięć po botach? :) A co do tworzenia postaci - po namelocku też się nie da ;)

Benn
09-08-2010, 12:02
Przecież w 2021 roku dostaną unbana :o

@topic
Jestem na tak, zajmują tylko miejsce w rankingu, a chyba na to nie zasłużyły.

Pagon
09-08-2010, 12:25
Na tej http://intergaming.info/banstats.php?id=5 stronie masz wszystkich usuniętych graczy... ale statystyki powinny być odświeżone :)

Wszedłem na tą stronkę i z około 100 zdeletowanych (kilka nicków powtarzało się wielokrotnie) wyciągnąłem takie wnioski:

Postacie o nickach:

Breed Pall
Spanix
Pieskun
Paranoik
Tirrys
Sebb Mittch
Kosa Sorcerer
Paus
Viajpi
Asmanx

powinny zostać usunięte z statystyk ogólnych, ponieważ te postacie nie istnieją.

Postacie o nickach:

Lost Shadow
Master Pojara
Kreindos
Monedr
Sturnusek
Uhay
Caven
Wiceps Rookman
Mosuke Pally
Corshik
Tuger

bardzo mnie zainteresowały, ponieważ w ich liście banów jest ban za Cave Bota a są niezbanowane! Nie będę wnikał jak do tego doszło (może pomyłka, może wpłata odpowiedniej sumy na konto administratora), ale w każdym bądź razie dziwnie to wygląda bo są na liście usuniętych graczy a tak naprawdę nie są.

Reszta postaci która jest na liście intergaming.info a nie zostały tutaj wymienione mają bana (prawdopodobnie do 2020 roku (?)). Tych postaci lepiej nie usuwać bo wkońcu istnieją jeszcze. Przykład takiej jednej postaci to:
Benek Przemek

@Goatee

Być może kiedyś jeszcze zobaczymy Breeda czy kogoś innego na serwerze jak im się ban skończy za 10 lat xddd

Breeda już nie zobaczysz :]

Krsix
09-08-2010, 12:27
Może w propozycjach? :D

ofc Jestem na tak, powinno to być automatycznie (delete>usuwanie ze statystyk)

Citko7
09-08-2010, 12:30
Caven

Dokładnie, pomyłka. xdd

Przydało by się usunąć, bo expiłem tak żeby być w pierwszej ' 100 ' eków.
Pewnie nie musiałbym tyle expić. xdd

Domcio666
09-08-2010, 12:49
by mogli te postaci usunac ze statystyk poniewaz ich nie ma to po co maja byc w statach niech je wgl usuna z archiwum niech ktos sobie zalozy postac z tym samym nickiem ;p

Goatee
09-08-2010, 12:50

Nie da się założyć postaci z nickiem która została usunięta ;]

#
Jestem na nie. Chociaż będzie się pamiętać o tych osobach, które nie potrafią grać manualnie xdd Być może kiedyś jeszcze zobaczymy Breeda czy kogoś innego na serwerze jak im się ban skończy za 10 lat xddd

GooHooNe
09-08-2010, 13:09
propozycja dobra , lecz przeciez oni nie dostali delete lecz bana np do 2020 roku i wtedy ich odbanuja :D

Sub Zero 2
09-08-2010, 13:16
Tak dokładnie.Jest to racja z 3 powodów : Po 1.Zaśmieca statystyki "nieświeżymi" graczami. A po 2.Nowi gracze będą mieli problem , bo będą myśleli , że są niezbanowani.I po 3.Będzie trudniej wskoczyć wyżej niezbanowaną postacią.

Romus
09-08-2010, 13:46
Chyba cię powaliło !!!

Po chuj mam pamietac o jakims cave bocie ktry spina dupsko pod depo? Ogarnij downa.

_Kuba.Wojewódzki_
09-08-2010, 13:49
To propozycja? To chyba zły dział dałeś :c

Mi osobiście zwisa czy bede 31 czy 32 w statystykach, więc jest mi to objętnie.

Keni
09-08-2010, 14:48
Zgodze sie,usuncie usuniete postaci z statystyk bo to razi po oczach :]

pixelmax95
09-08-2010, 15:50
Jestem oczywiści za! To, że istnieje konto w bazie to nie znaczy, że może się zalogować ponownie. Istnieje ale tylko w folderze account lub tabeli, w playerach już nie i nie będzie mógł się zalogować. Cze.

Flamaster
09-08-2010, 16:14
Co sie tyczy usuniętych postaci to jestem za skasowaniem ich ze statystyk jednakże te osoby, które dostały długiego bana nie powinny być usunięte dlatego, że ich postacie istnieją!

Lorix
09-08-2010, 16:26
Te postacie wbrew pozorom nie istnieją, bo wątpie, że APO będzie do 2022 roku. Powinni je usuwać.

...:KoMBoj:...
09-08-2010, 19:50
Dobry pomysl :) zgadzam sie z toba w 100% dołącz sonde

???
09-08-2010, 20:12
Tak to dobry pomysł... Zajmują tylko miejsca graczom aktywnym którzy chcą się wyżej wybić.

Wykopek
22-08-2010, 02:18
Oczywiście że tak. Ich już nie powinno być X D

Breedq
22-08-2010, 08:10

10. Breed Pall 2352
115. Bublish 1468
356. Pixelo 1007
93. Rembik 1540
199. Hogart 1226
137. Benek Przemek 1364

A nie uważasz, że niektóre osoby mają dowody i sprawa nadal jest w toku o tym, czy postać może jednak przywrócić ?
Zaufaj mi, że nawet jeżeli masz dowód, to zanim dotrzesz do kontaktu i odpowiedzi GM to zajmie ci full czasu !

Farrah
22-08-2010, 09:13
A nie uważasz, że niektóre osoby mają dowody i sprawa nadal jest w toku o tym, czy postać może jednak przywrócić ?
Zaufaj mi, że nawet jeżeli masz dowód, to zanim dotrzesz do kontaktu i odpowiedzi GM to zajmie ci full czasu !

a full to ile ? juz daj ze spokoj xantar ci chyba dal delete a on chyba ogarnia co ?:|

Akazoo
07-09-2010, 20:22
Powinni usunąc ze statystyk tych którym napewno nie dadzą Unbana