View Full Version : Statystyki na stronie g?ównej.
Zarexoholik?
09-08-2010, 04:21
Uważam, że statystyki powinny zawierać listę graczy serwera APO. Oczywiście tych, którzy są aktywni i nie dostali delete. Gracz, którego konto zostało skasowane powinien zniknąć ze statystyk chociażby z tego powodu, że reszta osób 'podskoczy' wyżej w rankingu. Podam przykłady:
10. Breed Pall 2352
115. Bublish 1468
356. Pixelo 1007
93. Rembik 1540
199. Hogart 1226
137. Benek Przemek 1364
Wymieniłem te postacie, które mają ponad 1k level i zostały usunięte za cavebota. Postaci usuniętych jest dużo dużo więcej. Statystyki mogłyby się odświeżać w ten sposób, żeby usunięci gracze z nich zniknęli, bo po co mają widnieć ich nicki w statystykach? Jeśli gracze by zniknęli ze statystyk to można by było założyć nową postać z tym samym nickiem.
!~Paso~!
09-08-2010, 07:35
Pomysl bardzo dobry gdyz bardzo duzo postaci jst delete za cave ,a niektorym zalezy na rangu
Ryśku xD
09-08-2010, 08:21
Na tej http://intergaming.info/banstats.php?id=5 stronie masz wszystkich usuniętych graczy... ale statystyki powinny być odświeżone :)
Uważam, że statystyki powinny zawierać listę graczy serwera APO. Oczywiście tych, którzy są aktywni i nie dostali delete. Gracz, którego konto zostało skasowane powinien zniknąć ze statystyk chociażby z tego powodu, że reszta osób 'podskoczy' wyżej w rankingu. Podam przykłady:
10. Breed Pall 2352
115. Bublish 1468
356. Pixelo 1007
93. Rembik 1540
199. Hogart 1226
137. Benek Przemek 1364
Wymieniłem te postacie, które mają ponad 1k level i zostały usunięte za cavebota. Postaci usuniętych jest dużo dużo więcej. Statystyki mogłyby się odświeżać w ten sposób, żeby usunięci gracze z nich zniknęli, bo po co mają widnieć ich nicki w statystykach? Jeśli gracze by zniknęli ze statystyk to można by było założyć nową postać z tym samym nickiem.
Chyba cię powaliło !!!
Postacie dostały DELETE, ale w statystykach są chociażby po to, żeby o nich pamiętano. Jak taki kozak, to poproś niech cb usunął ze statystyk i w ogóle postać, wtedy będzie okej !
Szczegół, ale jak to się mówi: 'diabeł tkwi w szczegółach'.
Te postacie nie zostały skasowane, tylko dostały bardzo długiego bana, i potocznie to zjawisko nazywa się delete.
Tak, nie wspomnę o innych postaciach stworzonych przez administracje np: Pantera czy też Quory. jestem na tak.
.Vimpexx.
09-08-2010, 09:16
Chyba cię powaliło !!!
Postacie dostały DELETE, ale w statystykach są chociażby po to, żeby o nich pamiętano. Jak taki kozak, to poproś niech cb usunął ze statystyk i w ogóle postać, wtedy będzie okej !
Omg, nie kumasz, że niektórzy expią po to żeby być w Top? ;( XD
Więc 1 oczko wyżej/niżej to dla nich radość.
@Topic
Jestem na nie, mi to nie przeszkadza = ]
Devil murder v3
09-08-2010, 09:40
Jestem jak najbardziej za ;] Sam miałem to zaproponować, aczkolwiek nie chciało mi się ;d
Azbestowy v.62.0
09-08-2010, 10:20
Przecież chary same znikają ze statystyk po jakiś 2-3 miechach bodaj. Moim zdaniem ten ranking powinien zostać uporządkowany, jednak po co to komu, skoro wystarczy odjąć w myślach te 2-3 chary i ma się realne miejsce?
Lesny Ludek
09-08-2010, 10:27
Jestme na Tak , niech usuną to może się podskoczy pare miejsc do góry. :) a z resztą ktoś "nowy" może pomysleć ,że oni grają.
Tak, skoro dana postać nie istnieje nie powinna widnieć w statsach :D
Skoro dostali delete to powinni zniknąć także ze statystyk. Takie jest moje zdanie. : [
Marcelllo
09-08-2010, 11:58
Moim zdaniem powinny te postacie zniknąć ze statystyk. Cave'ili - to mają za swoje.
@euphoria - no i na co pamięć po botach? :) A co do tworzenia postaci - po namelocku też się nie da ;)
Przecież w 2021 roku dostaną unbana :o
@topic
Jestem na tak, zajmują tylko miejsce w rankingu, a chyba na to nie zasłużyły.
Na tej http://intergaming.info/banstats.php?id=5 stronie masz wszystkich usuniętych graczy... ale statystyki powinny być odświeżone :)
Wszedłem na tą stronkę i z około 100 zdeletowanych (kilka nicków powtarzało się wielokrotnie) wyciągnąłem takie wnioski:
Postacie o nickach:
Breed Pall
Spanix
Pieskun
Paranoik
Tirrys
Sebb Mittch
Kosa Sorcerer
Paus
Viajpi
Asmanx
powinny zostać usunięte z statystyk ogólnych, ponieważ te postacie nie istnieją.
Postacie o nickach:
Lost Shadow
Master Pojara
Kreindos
Monedr
Sturnusek
Uhay
Caven
Wiceps Rookman
Mosuke Pally
Corshik
Tuger
bardzo mnie zainteresowały, ponieważ w ich liście banów jest ban za Cave Bota a są niezbanowane! Nie będę wnikał jak do tego doszło (może pomyłka, może wpłata odpowiedniej sumy na konto administratora), ale w każdym bądź razie dziwnie to wygląda bo są na liście usuniętych graczy a tak naprawdę nie są.
Reszta postaci która jest na liście intergaming.info a nie zostały tutaj wymienione mają bana (prawdopodobnie do 2020 roku (?)). Tych postaci lepiej nie usuwać bo wkońcu istnieją jeszcze. Przykład takiej jednej postaci to:
Benek Przemek
@Goatee
Być może kiedyś jeszcze zobaczymy Breeda czy kogoś innego na serwerze jak im się ban skończy za 10 lat xddd
Breeda już nie zobaczysz :]
Może w propozycjach? :D
ofc Jestem na tak, powinno to być automatycznie (delete>usuwanie ze statystyk)
Caven
Dokładnie, pomyłka. xdd
Przydało by się usunąć, bo expiłem tak żeby być w pierwszej ' 100 ' eków.
Pewnie nie musiałbym tyle expić. xdd
Domcio666
09-08-2010, 12:49
by mogli te postaci usunac ze statystyk poniewaz ich nie ma to po co maja byc w statach niech je wgl usuna z archiwum niech ktos sobie zalozy postac z tym samym nickiem ;p
Nie da się założyć postaci z nickiem która została usunięta ;]
#
Jestem na nie. Chociaż będzie się pamiętać o tych osobach, które nie potrafią grać manualnie xdd Być może kiedyś jeszcze zobaczymy Breeda czy kogoś innego na serwerze jak im się ban skończy za 10 lat xddd
GooHooNe
09-08-2010, 13:09
propozycja dobra , lecz przeciez oni nie dostali delete lecz bana np do 2020 roku i wtedy ich odbanuja :D
Sub Zero 2
09-08-2010, 13:16
Tak dokładnie.Jest to racja z 3 powodów : Po 1.Zaśmieca statystyki "nieświeżymi" graczami. A po 2.Nowi gracze będą mieli problem , bo będą myśleli , że są niezbanowani.I po 3.Będzie trudniej wskoczyć wyżej niezbanowaną postacią.
Chyba cię powaliło !!!
Po chuj mam pamietac o jakims cave bocie ktry spina dupsko pod depo? Ogarnij downa.
_Kuba.Wojewódzki_
09-08-2010, 13:49
To propozycja? To chyba zły dział dałeś :c
Mi osobiście zwisa czy bede 31 czy 32 w statystykach, więc jest mi to objętnie.
Zgodze sie,usuncie usuniete postaci z statystyk bo to razi po oczach :]
pixelmax95
09-08-2010, 15:50
Jestem oczywiści za! To, że istnieje konto w bazie to nie znaczy, że może się zalogować ponownie. Istnieje ale tylko w folderze account lub tabeli, w playerach już nie i nie będzie mógł się zalogować. Cze.
Flamaster
09-08-2010, 16:14
Co sie tyczy usuniętych postaci to jestem za skasowaniem ich ze statystyk jednakże te osoby, które dostały długiego bana nie powinny być usunięte dlatego, że ich postacie istnieją!
Te postacie wbrew pozorom nie istnieją, bo wątpie, że APO będzie do 2022 roku. Powinni je usuwać.
...:KoMBoj:...
09-08-2010, 19:50
Dobry pomysl :) zgadzam sie z toba w 100% dołącz sonde
Tak to dobry pomysł... Zajmują tylko miejsca graczom aktywnym którzy chcą się wyżej wybić.
Oczywiście że tak. Ich już nie powinno być X D
10. Breed Pall 2352
115. Bublish 1468
356. Pixelo 1007
93. Rembik 1540
199. Hogart 1226
137. Benek Przemek 1364
A nie uważasz, że niektóre osoby mają dowody i sprawa nadal jest w toku o tym, czy postać może jednak przywrócić ?
Zaufaj mi, że nawet jeżeli masz dowód, to zanim dotrzesz do kontaktu i odpowiedzi GM to zajmie ci full czasu !
A nie uważasz, że niektóre osoby mają dowody i sprawa nadal jest w toku o tym, czy postać może jednak przywrócić ?
Zaufaj mi, że nawet jeżeli masz dowód, to zanim dotrzesz do kontaktu i odpowiedzi GM to zajmie ci full czasu !
a full to ile ? juz daj ze spokoj xantar ci chyba dal delete a on chyba ogarnia co ?:|
Powinni usunąc ze statystyk tych którym napewno nie dadzą Unbana
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.