Zaloguj się

View Full Version : Banowanie osób wprowadzaj?cych napink?.

Marek
09-08-2010, 15:40
Witam jako , że denerwuję mnie to jak ktoś tworzy np. swój temat po to aby ludzie komentowali go w sposób przyzwoity a wpada kilka osób i zaczynają jechać po rodzicach , sobie tak jakby przez głupią grę chcieli się pozabijać w realu. Pewnie mnie pociśniecie i powiecie wyp... ale mnie już oczy bolą jak widzę ciągłe kłótnie w tych tematach. Rozumiem , że sam nie jestem święty i zdarzy mi się zdenerwować ale zapewniam Was nie znajdziecie na forum mojej wulgarnej wypowiedzi w kogoś stosunku. Ewentualnie pisałem źle na temat primoraca , gdyż to fałszywa osoba ale z pewnością nie wyzywałem go. Dobra przejdźmy do sedna sprawy. Otóż bardzo bym chciał aby osoby które choć raz wprowadzą wulgarną odpowiedź do tematu w stosunku do innej osoby dostawały bana !! Nie warna a bana !! Myślę , że to by nauczyło ich kultury bo w końcu nie chciało by się im zakładać kont a z pewnością ograniczyło by to napinke w tematach. Nie rozumiem jeśli komuś nie podoba się dany temat po co się wypowiada i wyzywa itp. ?? Pewnie mnie zwyzywacie i powiecie , że jeśli owa propozycja wejdzie w życie to na forum ludzi nie będzie a może nawet porównacie do delete kont 7.6 ? Otóż myślę , że takie osoby jak wyżej opisane nie są potrzebne na tym forum.

Na końcu chciałbym zaznaczyć , że proszę o wypowiedzi tych bardziej dojrzałych osób. Nudne się już robi czytać w każdym temacie wyzywanie itp... Co Wy na to ?

Marcelllo
09-08-2010, 15:49
Jestem na nie, bo po co? Zbanujesz go, powstanie kolejne konto... A po drugie to już weszło w życie tego forum i tego nie usuniesz... ;) A po drugie nikt zdrowy na umyśle nie jeździ po rodzicach (przynajmniej nie zaczyna) i za jazdę po rodzinie są warny :) Ale dlaczego od razu 5 pkt za to? ;) Możesz mi wytłumaczyć? ;)

A co do tego, że każdy temat to napinka -> Poczytaj dział rookgard, moje tematy... Tam rzadko kto się spina o coś, a jeśli już, to dla żartów (oczywiście są też tacy napinacze, którzy mnie po prostu nie lubią i chcą mi zrobić na złość, to wtedy szukam odpowiednich jego postów i już tego nie robi) :)

Saylor
09-08-2010, 15:57
Masz rację, ale jestem na nie.

Od tego są admini.
Jak ktoś łamie regulamin, to pisze się pw do jednego z adminów z linkiem do tematów. Mówi się w czym problem, a posty zostają usunięte, a autor dostaje warna/ostrzeżenie.

Jestem na nie.

Archaangel
09-08-2010, 16:01
Nie ,spierdalaj.

Jestem na nie.
.....:confused:

Taaa... świetnie zamanifestowałeś swój pogląd w tej sprawie. :D
Ogólnie rzecz biorąc na APO jest masa ludzi, którzy jeszcze nie odrośli od ziemi jednak myślą, że stanowią jakąś elitę lub coś w tym stylu. Zgadzam się, że tego typu posty nie tylko degustują osoby czytające dany temat jak i naruszają dobro osobiste użytkowników. Mimo wszystko zaznaczyłem opcje: "NIE": ponieważ uważam, iż ban bez ostrzeżenia to zbyt wiele. Myślę, że zwiększenie kary do 3 pkt. byłoby odpowiednim wyjściem z sytuacji.:)

Marek
09-08-2010, 16:01
Masz rację, ale jestem na nie.

Od tego są admini.
Jak ktoś łamie regulamin, to pisze się pw do jednego z adminów z linkiem do tematów. Mówi się w czym problem, a posty zostają usunięte, a autor dostaje warna/ostrzeżenie.

Jestem na nie.

Założę się , że każda osoba na NIE sama lubi się spinać i dlatego nie pasuję im taka propozycja bo wiedzieliby , że napinka = ban.
Dlaczego mi by to nie przeszkadzało ? Umie ktoś wytłumaczyć dlaczego ? Bo z tego co ja wnioskuję różnie się od innych osób i wiem , że potrafię się opanować.

Benn
09-08-2010, 16:08
Zauważ, że jeżeli jest ktoś nowy to 3/4 osób na pewno nie czyta regulaminu i skomenutuje jakiś temat i przeklnie czy wyzwie go, bo widocznie jest dla niego "psem" "thiefem" czy innym i dostaje perma. Ja bym się wkurzył i nie wchodził już na dane forum. Każdemu czasami puszczają nerwy niektórzy są opanowani, a niektórzy nie i Ci mniej będą się napinać, bo inaczej swojego zdanie nie umieją wyrazić.
Dlatego jestem na NIE.

Marcelllo
09-08-2010, 16:13
Założę się , że każda osoba na NIE sama lubi się spinać i dlatego nie pasuję im taka propozycja bo wiedzieliby , że napinka = ban.
Dlaczego mi by to nie przeszkadzało ? Umie ktoś wytłumaczyć dlaczego ? Bo z tego co ja wnioskuję różnie się od innych osób i wiem , że potrafię się opanować.
Jeżeli tak uważasz, to znajdź hmmm 5 moich postów w których będzie napinka :) Jeżeli tyle znajdziesz wśród tysięcy moich postów to Ci pogratuluję. I dopiero wtedy wysuwaj wnioski.

ViVuSeK
09-08-2010, 16:16
Nie zgadzam się.
Wtedy 2/4 forum dostałoby bana bo nie czytali regulaminu.Ewentualnie mogłaby to byc kara 3 punktów karnych ,ale i tak to by sprawiło ,że wiele osób dostałoby bana.Nie przemyslana propozycja.

KaZeK
09-08-2010, 16:17
Jestem na nie.

Po to są warny .. Każdy kto lubi się spinać zapewne po 1 warnie nic nie zrobi a po drugim/trzecim już uspokoi swoje buzujące hormony i dojdzie do ładu ;)

#edit
Banownie każdego za napinke będzie się wiązało ze spamem w dziale Skargi & Odwołania :/

Marek
09-08-2010, 16:20
Ok już znam Wasze zdanie :) No cóż nie ma sensu kontynuować tego tematu także uważam , że ten temat powinien zostać zamknięty. Pozdrawiam
Tylko dziwi mnie to , że niektóre osoby się tak spinają w dziale screeny a nadal ich konta istnieją.

Zarexoholik?
09-08-2010, 17:14
Tylko przecież tak jest... Jak ktoś wyzywa innych użytkowników to w konsekwencji dostaje bana... Więc nic nowego nie odkryłeś. Po to są cleanerzy i moderatorzy by banować takie osoby. Jak dla mnie wszystko jest w porządku.

Goatee
09-08-2010, 17:31
Dla mnie te całe banowanie i warnowanie jest jakieś śmieszne.. Rozumiem jakby ktoś się ostro spinał to może dostać warna.. Ale za pisanie boldem czy odświeżanie tematów dostać bana? To jest śmieszne.. I te całe wyłączanie liczników postów.. Co wam to przeszkadza, że ktoś nabija? Lubi pisać to niech pisze. Tylko z głową. A nie, że wy warnujecie za nabijanie, odświeżanie tematów etc..

Domcio666
09-08-2010, 18:19
by mogli banowac tych co naprwde sie junz napijaja :) ale nie ze jeden post napoinka jak by bylo 5 postow napinki od tego samego uzytkownika to dopiero bana dajecie lub 4 warny :P

Romus
09-08-2010, 22:43
@Up
Ja to bym dawal bany tym co nie umieja pisac (np Ty).

@Top
Jestem na Nie. Praktycznie w kazdym poscie wnosze troche napinki. Taki juz jest moj styl i to lubie :)

Stoner
09-08-2010, 23:19
Masz sporo racji, kolego, ale taki reżim nie przejdzie.
Wg. regulaminu osoba wyzywająca powinna dostać warna.
Z tego co wiem, Kapitan Alkohol. dostał kiedyś bana za to, że wstawił fotki Maffera i Kowala na forum.
Nawet jeśliby takie osoby zostawały banowane to co z tego?
Nowe konto robi i dalej odpierdala.

Saylor
09-08-2010, 23:24

Nie każdy tutaj się spina,dla zabawy....

Pomyśl. To że jestem na nie, nie znaczy że się spinam.

Za wulgaryzmy ban... warn to dobra opcja.

Bad Boy
10-08-2010, 02:09
Jestem na nie, bo po co? Zbanujesz go, powstanie kolejne konto...

Dokładnie ja takim sposobem zrobilem juz ponad 20 kont :( lubie sie napinac i tyle :(

.Vimpexx.
10-08-2010, 08:23
Dokładnie ja takim sposobem zrobilem juz ponad 20 kont :( lubie sie napinac i tyle :(

Jak każdy 'trochę' , ale nie że zaraz 'solo rynek kraków' XD

Tak jak Fsza do mnie =(

@Topic

Jestem na Nie, są ludzie którzy lubią się po napinać.

Oksy
10-08-2010, 09:59
Jestem na nie. Od tego jest administracja!

Azbestowy v.62.0
10-08-2010, 10:20
Pewnie mnie pociśniecie i powiecie wyp...
A to niby czemu? Wyrażasz tylko swoją opinię i czekasz na komenty. Te, które mają cię zaatakować wystarczy zbyć jakimś prowokacyjnem tekstem i masz spokój.

#topic
Wg. mnie napinki to część całej tej gry (przynajmniej na polskich servach) więc wyeliminowanie czegoś takiego jest nie możliwe.

Brain
10-08-2010, 10:29
Jestem na nie, tak jak azbest powiedział napinka to część gry, a osoby, które sie tak napinają można warnować.

Chomik
10-08-2010, 14:25
Jestem na nie, tak jak azbest powiedział napinka to część gry, a osoby, które sie tak napinają można warnować.

Napinka to dla was zabawa a ja to określe inaczej ,napinka to "Bateria" Forum.
Gdy jej nie ma jest wam nudno i nie macie co robić.Gdyby każdy dostawał bana za jedno przekleństwo a jak wiemy niektóre "dzieci" wyrażają się tak często to wiele osób na forum dostałoby bana.
Ktoś dostanie warna i nie pomoże to za drugim razem będzie spokój bo bedzie miał świadomość ,że może dostać bana :D

Lesny Ludek
10-08-2010, 16:06
Jestem na nie , bo ktoś zrobi sobie 2 konto i znów tak robi i potem 3 itd. A z resztą fajnie się czyta napinki i czasami też lubie coś napisać np o demolce.

Patryk1551
10-08-2010, 16:30
No wlasnie napinka to sposob na nude, wiec jestem na nie :) Z reszta takie cos by i tak nic nie dalo, bo wiekszosc ma wylane na posty, reputacje to wystarczy im zalozyc nowe konto.

TyruS aka Tyr'ek XD
10-08-2010, 17:11
Jestem na nie, ponieważ napinka na tym forum to podstawa.

Zark
11-08-2010, 09:42
Gdyby nie napinka (zarex król) na to forum wchodziliby tylko 10 latki ; X

Jestem na nie

Mikiel Psowi
13-08-2010, 22:52
Nie powinno banować się osób które prowokują, czyli wprowadzają napinke osoby drugiej. Jak ktoś nie potrafi wytrzymać prowokacji to powinien on dostać bana, a nie osoba co prowokuje. Ja często prowokuję dla beki, bo śmieszni są ci co spinają, ale najczęściej ja dostaję za to bana a im to uchodzi na sucho.

Sharks
15-08-2010, 05:19
Tak bardzo dobry pomysł ! Anty 10 latki... Cisną po starych myślą że są fajni potem padają i płaczą...

Joogi
15-08-2010, 12:28
Nie, sam lubie sie spinac hehehe MASZ COS?

Tak w ogole, to te osoby ktore sie nadzwyczaj spinaja, zostaja po jakims czasie zauwazeni i zbanowani przez moda/admina. Looz ziombel.

Kicuu
17-08-2010, 17:12
Jestem na nie juz widze ze nie macie wymyslac

Ps.od tego sa warny chyba co nie?

' Demeral < '
17-08-2010, 17:30
Jestem na nie. Banowanie takich osob nic by nie dalo bo powstalo by jakies nowe konto i znow bylo to samo. Jedynym rozwiazaniem byl by ban na IP chociaz i to by nie pomoglo :confused:

Sensimila <3
18-08-2010, 15:12
Nie to jest jedna z cech tego otsa. Wiele osób ważących 30-40 kg napina sie jakby mogło zrobić każdemu wszystko ale mi sie to podoba jak sie takie dziecko napina : 0

Keszuwa
18-08-2010, 17:29
Jestem na tak, tylko żeby dawali bany na ip ban na 5 dni i do przodu. Przez takich ludzi został usuniety moj temat na forum...