Zaloguj się

View Full Version : Salt [2010]

Zarexoholik?
09-08-2010, 19:24
Angelina Jolie wciela się w postać oficera CIA - Evelyn Salt, która zostaje oskarżona o bycie uśpionym rosyjskim szpiegiem na terenie USA. Przełożeni myślą, że planuje zabić prezydenta. Agentka musi uciekać przed obławą oraz oczyścić się z zarzutów.

Angelina Jolie znowu w akcji. Nie dość, że jest śliczna to jeszcze ma talent do aktorstwa. Co sądzicie o tym filmie? Będzie dobry? Moim zdaniem fabuła zapowiada się zajebiście - lubię takie kino.

Zwiastun:

http://www.youtube.com/watch?v=ZGcCszlzC9k

#Edit

Obejrzałem i śmiało mogę napisać, że warty. Chociażby dla samej Angeliny. Rola Olbrychskiego zajebiście mu pasowała! Fabuła ciekawa, a sama gra i efekty - zajebiste.

UraBura
14-08-2010, 00:22
To fajnie, że podoba ci sie AnDzeLika. Powiem Ci jak go zobacze ;))

All Eyez On Me
14-08-2010, 01:30
Nie wiem ale nie podobają mi się filmy sensacyjne:D

Azonka
14-08-2010, 02:53
Nie wiem ale nie podobają mi się filmy sensacyjne:D

Mi wrecz przeciwnie.

@topic
Wydaje sie byc bardzo fajny.
Na pewno go obejrze.

Ero Senin
16-08-2010, 00:50
Zastanawiam się czy nie obejrzeć :X

@któs tam up
Film wanted był dla mnie beznadziejny XD

Royal Shi
16-08-2010, 20:58
Film prze zemnie bardzo oczekiwany , kino już na mnie czeka :p
Rola Angeliny świetna i nie zdziwię się jeżeli za rolę w tym filmie dostanie nominacje do Oskara.
W dodatku jedną z głównych ról w filmie odgrywa jeden z najlepszych polskich aktorów Daniel Olbrychski.

*Esende Mylffon*
26-08-2010, 21:51
Obejrzalem go przed chwila. Efekty fajne, obsada dobra, ale fabuła troche z dupy i lipnie sie zakonczyl. Czegos innego oczekiwalem :O

Old Vienio
27-08-2010, 10:07
Film naprawde fajny oglądalem niedawno.

Azielu$
06-09-2010, 14:18
Obejrzałem wczoraj z nudów i muszę stwierdzić, że film był niezły. Tylko miałem wrażenie, że był strasznie krótki. :s