View Full Version : [Forum] Notes u?ytkownika.
Dark Devorious
09-08-2010, 22:40
Raczej mało osób z tego korzysta a jeszcze więcej nie wie , że coś takiego istnieje na naszym forum ;C
Moja propozycja jest taka , aby dodać np. koło reputacji ( tego drzewka ) jakiś notesik który po kliknięciu, przenosiłby nas na notes użytkownika. Bardzo marnuje się ta opcja a może służyć chociażby do napisania coś o owej osobie, na przykład po udanej wymianie pieniążkami rook-main czy po prostu napisać , że jest fajny :D
Wiem, że to nie jest coś bez czego nie będziemy umieli żyć ale zawsze się w jakiś sposób przyda :D.
#EDIT Spodziewałem się takich odpowiedzi, że może być z tego burdel, ale wątpię żeby w takim notesie leciały wulgaryzmy na daną osobę, w końcu teraz też można na nią przeklinać a ja chcę tylko , żeby udostępnić łatwiejszy dostęp do notesika !
Jak dla mnie niepotrzebne. Może to dlatego, że na forum często mam jakieś konflikty i raczej nie dostawałbym miłych notek? xD
Specjalnie dla Ciebie jako pierwszy wystawię Ci pozytywną notkę ! :D
Ja to nie wiedziałem, że takie coś jest.
Jak wbijam na forum, to lookam reputację, przeglądam działy, pisze posty.
Jestem na tak, ale takie wpisy mogły by być fałszowane, bo np. ktoś z kimś się nie lubi i będzie pisał o nim głupoty.
Zarexoholik?
09-08-2010, 23:52
Jestem na TAK, tylko że w tym notesiku powinniśmy móc usuwać wpisy, których nie chcemy. Na razie nie ma tam takiej opcji, więc jest bezużyteczny.
Jestem na nie, dlaczego ? Później byłby spam na pw jak ktoś komuś bluzga w danym profilu a my Moderatorzy nie będziemy sprawdzać każdych wpisów -.^
#edit/down
Pucuj się dalej na GG to Ci na dobre wyjdzie.
Jestem na nie, dlaczego ? Później byłby spam na pw jak ktoś komuś bluzga w danym profilu a my Moderatorzy nie będziemy sprawdzać każdych wpisów -.^
Jak macie moda to teraz pracujcie ;) Ja jestem za tą propozycja na TAK !:D
Jestem na NIE. Potem w opinie&krytyka będzie spam, że ktoś komuś złe "komenty" daje i, co chwila je usuwa, ale on nadal wyzywa go itp. Poza tym wiadomo, że koledzy będą sobie pisać "spoko ziooom" "nie oszukał mnie, warto mu zaufać" itp.
Τettmeier
10-08-2010, 08:34
Jak dla mnie niepotrzebne. Może to dlatego, że na forum często mam jakieś konflikty i raczej nie dostawałbym miłych notek? xD
.Vimpexx.
10-08-2010, 08:35
Jestem na Nie, potem będzie spam w Opinie & Krytyka, że ten ... temu ... spamuje czy coś.
Sub Zero 2
10-08-2010, 09:05
Jestem na tak.Ale by były problemy z tym notesem o spam , o wyzywanie , i o inne głupoty.Łatwo by było coś takiego wprowadzić , więc nie widze problemu , o ile Administracja by miała czas co jest problemem.
Knight Lukas
10-08-2010, 09:38
@Stoner, KaZeK
Zgadzam się z wami.
Oczywiście jestem na nie! Znając życie to po kilku dniach i tak by to wyłączyli :D
Domcio666
10-08-2010, 10:52
jestem na tak przyda sie to forum. kazdy by mogl napisac cos o sobbie :) ale tez by mogl ktos kogos bluzgac :<< i na forum by nie bylo milej atmosfery
#edit/down
Pucuj się dalej na GG to Ci na dobre wyjdzie.
To Santano mógłby wam zrobić listę profilów na których znajduje się ostatnie 20 wpisów... i już łatwiej się sprawdza... nie ?
Jestem na tak. Wiedziałem o tym ale nie korzystałem często z tego "notesu".
Kumpel Armii
10-08-2010, 18:57
Bardzo dobry pomysł, jestem na tak.
Jednak niektórzy użytkownicy na pewno by się pokusili na napisanie czegoś złego o danym użytkowniku i pewnie nie zawsze byłoby to prawdą...
Ja jestem na nie, bo zacznie się nabijanie tych komentarzy. Tak samo jak teraz jest z reputami i postami : DD
To Santano mógłby wam zrobić listę profilów na których znajduje się ostatnie 20 wpisów... i już łatwiej się sprawdza... nie ?
Dobre. Nie trzebaby bylo latac po kazdym uzytkowniku i sprawdzac, tylko od razu widac co jest zle.
Jestem za, wczesniej malo kto o tym wiedzial i nie bylo do niczego potrzebne, moze sie to zmienic :)
Seth Drut
10-08-2010, 21:48
Dobry pomysł.
W sumie to mało osób z tego korzysta, bo nikomu się nie chce wchodzićw profil itd :p
Można wprowadzić.
Lesny Ludek
10-08-2010, 21:51
Jestem na tak , nikt z tego nie korzysta a i się przyda i będzie milej użytkownikom bd mogli patrzeć czy oszukał czy coś.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.