PDA

View Full Version : 2 Propozycje !

Demolka Knight
09-08-2010, 23:11
Dlaczego magic mace nie ma criticala? magic axe oraz silver wanda maja to dlaczego magic mace tez nie moze miec? Oczywiscie zwiekszylo by to cene tego przedmiotu. Moglaby miec 10% criticiala.

Dobrze moze 2 propozcyja nie byla przemyslana. Ale nie ma powodu zeby sie napinac :/

Glosujcie tylko za 1 propozcyje.

Stoner
09-08-2010, 23:14
1 propozycja- Jak najbardziej tak.

2 propozycja- już pisałem coś takiego, ale oni nie uważają pracy przy serwerze jako pracy zawodowej i nie będą tak siedzieć, ale to popieram.
Ale serwer nie może być off....

UraBura
09-08-2010, 23:15
po 1. Ten temat bardziej przypomina Mi płacz niż propozycje
po 2. Jeden z głupszych pomysłów, który tutor chcial by być w nocy?
po 3. To, że Ty śpisz po godzinie 00:00 tonie znaczy, że wszyscy chodzą tak spać, to samo tyczy się wstawania.
po 4. Jesteś transem, wyjdź na drów. Elton Dzon

Krsix
09-08-2010, 23:19
Za macka tak, ale nikt ci w nocy nie wstanie ;_)

Zarexoholik?
09-08-2010, 23:56
po 3. To, że Ty śpisz po godzinie 00:00 tonie znaczy, że wszyscy chodzą tak spać, to samo tyczy się wstawania.

Zgadzam się z tobą przyjacielu!

#Topic

Każdy gra kiedy chce. Serwer jest na dedyku więc będzie stał cały czas. Magic mace nie ma criticala, bo magic axe go ma. Mls nie jest jednoręczny i co?

Nie podobają mi się twoje propozycje.

Romus
10-08-2010, 00:19
Zgadzam się z tobą przyjacielu!

#Topic

Każdy gra kiedy chce. Serwer jest na dedyku więc będzie stał cały czas. Magic mace nie ma criticala, bo magic axe go ma. Mls nie jest jednoręczny i co?

Nie podobają mi się twoje propozycje.

Signed!
Ja naprzyklad jak gralem to wolalem sobie wbic w nocy pare leveli bez jeban%^ dzieciarni :)

Juxxifi
10-08-2010, 05:05
Obie propozycje są idiotyczne a w szczególności ta z wyłączaniem serwera w nocy. Jeżeli wg Ciebie dużo ludzi boci w nocy, to kręć filmiki i wysyłaj do ekipy.
Cze.

Nagash
10-08-2010, 08:05
Propozycja nr 1 : Jak najbardziej jestem za !
Propozycja nr 2 : Fakt, admini mówią, że jest zawsze ktoś online, ale nie chce mi się w to wierzyć. Jeżeli jak już jest to 4 na raz online, a potem nikogo. Więc też mogła by być propozycja, niech sobie wybiorą godziny, w których będą na Tutorze/GM online, może wtedy będzie jakiś ogar... :D

.Vimpexx.
10-08-2010, 08:09
Jestem za pierwszą propozycją, druga moim zdaniem jest do bani, nie zawsze ktoś może wejść od ... - ... =]
Więc druga propozycja moim zdaniem nie przejdzie.

KaZeK
10-08-2010, 08:18
No chyba lekko Ci słoneczko na mózg przygrzało, off serwera nie wchodzi w grę ! Niektórzy tylko w nocy mogą sobie pozwolić na spokojny exp :(

Jedynie co dobre to dodanie criticala do magic mace, niz poza tym ;)

Benn
10-08-2010, 08:22
M mace nie ma criticala z tego samego powodu co g bolt. Tłumaczyc Ci tego nie będe, bo i tak nie zrozumiesz.
Dyżury dla gm/ów?? Co oni są dziećmi czy są więźniami, że mają być pilnowani?? Wchodzą kiedy chcą, oni też mają rl życie, a to że wchodzisz o x godzinie i ich nie ma to już Twój problem. Daj ignore dla typa i po sprawie.

sqlterpa
10-08-2010, 10:43
Niee :S. Jedna broń z criticalem u knighta wystarczy :). Jest jeszcze coś takiego jak spy raport czy jakos tak i rabbit present, które dodają criticala..
Co do tutorów jest mi to obojętne tylko, że przy rekrutacji nie było mowy o tym iż będą mieli wyznaczone dyżury ; o.
A jak ktoś przykładowo mieszka za granicą? I akurat kiedy u niego jest 6 rano (tak jak u ruskich?) a u nas 4 rano to co ma zrobić ? :C Przez kilka lat serv szedl 24/7 więc nie widzę powodu dla ktorego trzeba było by to zmieniać... A to, że Ty masz taki kaprys i przeszkadzają Ci boty to już Twój problem...
Sorufka jestem na nie ;s

Domcio666
10-08-2010, 10:47
1 propozycja ok :>
2 propozycja bhabhaubauhbauh smieszny jestes :< dyzury jo a skad wiesz ze oni maja czas tak wgl i of serva od 00.00 do 05.00 chyba glowka boli i co nocki nikt juz na apo nie zrobi :< wyjdz prosze

Cinasek
10-08-2010, 10:52
Wysłownij sie dzieciaku.

Z macka może być a 2 nie.

Habemus Papam
10-08-2010, 10:53
Myślę sobie jakoś nudno na tym 4um, ale wejdę w dział propozycje i na pewno humor mi się poprawi.. a jakże!

Jedna z najgłupszych propozycji.

Knight Lukas
10-08-2010, 11:01
Obie na nie, administracja nie dając critica macy miała jakiś cel... A co do dyżurów ta każdy z tut/gm nie ma tyle czasu aby siedzieć w wyznaczonych godzinach są wtedy gdy mogą.

Flamaster
10-08-2010, 11:03
Jedyne co dobre to dodanie criticala.
[2]..... Ehh szkoda klawiaturki;[
@edit

18:37 Demolka Knight: [691]: twoj tata
Ahha ogarnij 10- latku. Teksty typu twój stary/twoja stara udowadniają o twojej głupocie, która ujawniła się przy pisaniu propozycji drugiej ;]

Chomik
10-08-2010, 14:07
Jak najbardziej numer 1.
Magic Mace powinno mieć Critical Hita szczególnie ,że służy Knightowi od zawsze a jest jedyna bronią bez Critical Hita.Co do 2 propozycji nie zgadzam się i byłoby to bez sensu.

Lesny Ludek
10-08-2010, 14:10
Jeśli teraz ek to czołg to po co mu critical na macy? Bez sensu na NIE

Kumpel Armii
10-08-2010, 18:51
10% criticial hita? Przesada! Max 3%.
Ale po co dodawać do wszystkich przedmiotów coś, co zostało nowe wprowadzone?
Jestem na nie, cena tego przedmiotu nie ma znaczenia co do tego czy wprowadzić zmianę, czy też nie.

Dozek.
10-08-2010, 18:58
Tylko 3 % jak dla mnie to powinno miec minimum 15%. ;p

TyruS aka Tyr'ek XD
10-08-2010, 19:16
Wyłączyć serwer w nocy, tak? Aha. XD
Co do magic mace to zgodzilbym sie, aby dodac jej criticala, Kiedys praktycznie każdy skillował sword'a, dodano m mace, zaczęto skillować cluba, administracja zrobiła na złość dodając criticala najlepszej broni dla knighta, czyli m axe. Gdyby magic mace dostała chociażby te 10 % criticala, wydaje mi się, że nieznacznie wzrosła by cena owej broni.

Old Nix
10-08-2010, 19:18

Hahaha ale się uśmiałem XD

@Topic

Jestem za pierwszą propozycja, bo drugiej nie widze : o Po dodaniu critical hita na pewno by się zwiększyła cena Magic Mace.

Trampish
10-08-2010, 22:53
Pomysł moim zdaniem bardzo dobry. Cena macy wzrosłaby, więc gospodarka serwa zmieniłaby się na lepsze

Xelix
10-08-2010, 22:56
Jestem na nie. Magic Axe jest z trudnego questa, a silver wand chuja bije bez criticala więc jej potrzebny jest, a pozatym nie ma drugiej takiej brodni dla msa/ed jak silver wand...

Seth Drut
11-08-2010, 11:10
Critical u mace? Zły pomysł...
Axe jest z dużo trudniejszego questa... i tak ma mało %.
Mace łatwo zdobyć. Bo co to teraz 1klvl :d
Jestem na nie :/

Diduus v.0.2
11-08-2010, 16:32
Dobry Zart.
Po 1.Jestes 0
Po 2.Wyjdz
Po 3.Jestem na nie,m maca ma wystarczajaco duzy dmg

Azbestowy v.62.0
11-08-2010, 16:40
Wg mnie nie ma criticalu bo... jest zbyt tania. Te 20~kcc jest zbyt łatwe do zdobycia, przez co prawie każdy miałby możliwość zadania takiego hita. A w zamyśle administracji cała ta zabawa z % była skierowana do h lvli a nie do zwykłych śmiertelników. Mimo wszystko, uważam że 1-2% szansy powinny być.

Demolka Knight
11-08-2010, 19:46
Wg mnie nie ma criticalu bo... jest zbyt tania. Te 20~kcc jest zbyt łatwe do zdobycia, przez co prawie każdy miałby możliwość zadania takiego hita. A w zamyśle administracji cała ta zabawa z % była skierowana do h lvli a nie do zwykłych śmiertelników. Mimo wszystko, uważam że 1-2% szansy powinny być.
Moim zdaniem jak by macka byla z criticialem cena wzroslaby.

NrXNH
11-08-2010, 23:36
Fajna propozycja no ale np : P Sword ma zasięg 1 sqm;D a wasze mace/axe 2 :D no właśnie w tym też macie plusy:D