View Full Version : Recovery-Key
Więc tak proponuję, aby można było usunąć RK bezpłatnie. Czas oczekiwania będzie taki sam jak czas na zmiane e-mail lub większy.
Jestem na NIE. Mortiis wam poszedł na ulge, bo nie umiecie zapisać rk to są tego konsekwencje. Poza tym liczba hacków zwiększyłaby się.
Domcio666
10-08-2010, 10:50
nie poniewaz mortiis tez musi zarabiac zeby ten ots na ktorym gracie dzialal ciagle bez lagow kickow i debugow :< rec key mozna usunac za 23 zeta mozecie nawet usunac za kcc tylko koles w tibii moze oszukac :< ale jestem na nie
Jestem na nie, bo po co? Jak sprzedajesz postać to fundujesz r keya, po co go usuwać?
Mortiis poszedł nam na rękę i zrobił możliwość zresetowania R-Keya a Wam to jeszcze przeszkadza -.^
Jestem na nie, R-key trzeba pilnować, a jak zgubisz to płacisz.
Co ty opowiadasz człowieku.
Cudem jest to, że można regenerować ponownie.
Pilnuj swojego klucza do postaci, a będzie ok.
Za gapowe się płaci.
Również jestem na nie.
Po to zostały wprowadzone.
Zarexoholik?
10-08-2010, 14:40
Oczywiście, że jestem na NIE! Skoro ktoś zgubił recovery key to teraz musi ponieść tego konsekwencje jeśli chce sobie wyrobić nowego... Moim zdaniem wszystko jest dobrze i nie trzeba niczego zmieniać.
Patryk1551
10-08-2010, 16:02
Jestem na nie, poniewaz i tak jest juz mozliwosc zresetowania Rkeya. Jezeli go zgubiles to masz pecha.
Mortiis poszedł nam na rękę i zrobił możliwość zresetowania R-Keya a Wam to jeszcze przeszkadza -.^
Jestem na nie, R-key trzeba pilnować, a jak zgubisz to płacisz.
Dokładnie o tym samym myslałem.
Nie dość ,że mamy tą mozliwość to Darmowe usunięcie Recovery Key?
Może za niedługo komuś przyjdzie do głowy propozycja darmowych PACC ,albo SmS Shoppu w którym Klapki kosztują 5 złotych.
Jestem na Nie i widać ,że macie za dobrze bo chcecie jeszcze więcej.Wasze "zażalenia" o darmowy Recovery-Key niestety nie wejdą.
Kumpel Armii
10-08-2010, 18:49
Jestem na nie, ponieważ usuwanie RK jest bezsensowne.
Jeżeli ktoś zgubił numer, to ma pecha i problem...
Jestem na NIE. Mortiis i tak się nie zgodzi :)
Jestem na nie, za głupotę (czyt. gubienie) trzeba płacić...
krzaczek
15-08-2010, 15:50
Jestem na nie trzeba bylo sobie kupic hara z rk albo zapisac -.- proste
Jestem na nie ponieważ Mortiis i tak poszedl na reke ze mozna wygenerowac nowego r-key. a skoro nie masz r-key zycze hacka i 1lvl
Marcelllo
15-08-2010, 15:53
Jestem na nie. Pilnuj swojego rk i go nie gub ;/ Jeżeli jesteś gapa to płać za to :d
Jestem na tak , a jednocześnie nie , hakną mi postać albo będe na wakacjach ktoś za darmo wyrobi se rk będzie mial mój nr i mam po harze , ale jak np zgubie rk to mogę new wyrobić jestem na tak i nie:d
Sensimila <3
18-08-2010, 19:11
Zagłosowałem na nie. Na moje straciłeś? zgubiłeś? musisz za to ponieść konsekwencje.
Jestem na nie. Trzeba się uczyć dbać o swoje dobro ^^
@Do autora tematu.
Zgubiłeś rk, nie? I nie masz 23 zeta na telu?
Ofc. jestem na nie.
To tylko i wylacznie Twoj problem, jesli zgubiles / nie zapamietales rk. Za bledy sie placi ;D Pjona.
Nie, bo nie będzie jak się wymienić z postaciami bez recka :)
Memento Morii
19-08-2010, 00:34
A na czym bd opierał sie cały ots ' ? '
Ofc. Nie.
Jestem na nie, bo ja nie patrze na zmiane poczty i gdyby mi ktoś teraz niedajboże zmienił to bym miał po postaci, elo.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.