View Full Version : axe or sword ?
Co lepsze na rooku axe czy sword ??
Domcio666
10-08-2010, 15:50
axe najlepsze :) poniewaz mozesz bic z fire axe a ze sworda to jakiego gs ktory jest dwureczny
@up
coś ty...
@topic
fire axe 38 atk. 16 def / darwar axe 39 atk 15 def
bright sword 36 atk 30 def
Chyba warto poświęcić te 2 czy 3 pkt. ataku żeby mieć 2x większego defa?
Nawet nie wiem czy jakaś różnice będzie widać w hitach Twoich.
OCZYWIŚCIE SWORD!!!
Od zawsze na zawsze sword.
Nic innego.
Druid z Armi
10-08-2010, 16:46
Ja osobiście używam axe i jest mi z nim dobrze. Jeśli chcesz szybciej expić to axe, jeśli mniej wydać na lf ihy uhy itp. to sword, ale na rooku lepiej jest axe używać, bo i tak dużo się wydaje na lf i ihy chodząc ze swordem.
Axee ;d f axe wymiata ? <3 i bright drozszy wiec sie nie dziwcie ze lepszy od f axe.
.Vimpexx.
10-08-2010, 17:26
Axe wymiata, Fire axe (30-40cc Max) i daramianwar axe <3 (80cc) ^^
Te dwa axe wymiatają i są częściej użtwane na Rooku, niż swordy.
Old Capitan Rook
10-08-2010, 17:35
Ja jakbym zaczął teraz grać to bym w sworda poszedł:) ? dlaczego bo axe i clubem grałem :D hehe
ja miałem axe i zaznaczyłęm axe ale teraz jak bym robił to bym na sworda bo tańszy.
Mialbym problem, ale axe ma wiecej ataku i ogolnie jest bardziej dostepna na rooku niz sword, ale bs ma 30 defa, jak komus na tym zalezy to niech w sworda idzie :D
Axee ;d f axe wymiata ? <3 i bright drozszy wiec sie nie dziwcie ze lepszy od f axe.
Bright droższy?
Aha...
Axe wymiata, albo teksty bo axe ma więcej osób (prawda) to nie argumenty...
Osobiście też mam axe, ale gdybym robił teraz chara od 0 to only sword...
up@ wlasnie bs tańsy bo za 10-15cc bys juz kupil darmarianke nie latwo zalatwic a duzo osób ja chce kupic ja jak kupowalem darmarianke to za 11cc a teraz po 80-90cc stoi
lepsze jest axe ;p ale jak kto woli . darmianka 90cc lol ;p chyba 50cc teraz leci częściej z skeleton lord..
Polecam Ci Sworda !!
Niby bije axem no ale to był błąd ;p
Sryy biłem*
Ja polecam axe, ze względu na siłe ataku przede wszystkim. Tutaj ktoś powiedział, że Bright Sword ma większą obrone - przy dobrej tarczy, nie gra to roli.
Axe masz axe ringi a do tego Masz fire axe , dragon lance tańsze od swordów i większe hity oraz skill axe jest najbardziej znanym i używanym skilem na rokuxD
Obojetny
13-08-2010, 20:20
Wiadomo że axe bo jest war axe co ma 39 atk a najlepszy sword ma 36 atk tylko ma wiecęcej shielda
"Tylko" ? 2xwięcej tak dla wiadomości ;)
Chyba już typek wie co ma wziąć, jak już mu tyle osób te AXE doradziło...
Ero Senin
14-08-2010, 03:04
Sword nie jest bronią dla początkujących na rooku :S serpent sword jest najlepszy dla low lvli ale ma za mało ataku a bs za dużo kosztuje :/
Knight axe ma 33 ataku a kosztuje tylko 1cc : P
Sam teraz bym wybrał sworda bo axe mi się przejadł
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.