PDA

View Full Version : G?os.

Dark Devorious
10-08-2010, 20:44
Kolejny problem xD Więc ściągnąłem z neta film "Harry Potter i Zakon Feniksa" gościu dał nawet link gdzie mogę obejrzeć kawałek tego filmiku aby sprawdzić jaka jest jakość. Wszystko zajebiście więc ściągnąłem to. Obraz bez zarzutów , ale nie wiadomo czemu nie było głosu ... Jak zgrałem to na płytkę i załączyłem na DVD to był głosu , tyle , że nie było słychać co mówią postacie lecz tylko pozostałe dźwięki ( czyli szum wiatru itp. ). Nie wiem co jest nie tak - mam nadzieję , że wiecie o co chodzi i pomożecie mi xD

Oczywiście odwdzięczę się punktem reputacji :D

@down Mówię Ci , że tak właśnie jest ... Słychać tylko głos z otoczenia. I w całym filmie tak jest.

#Veto Szybko bo uciekną.

Zarexoholik?
10-08-2010, 20:49
Jeśli ściągnąłeś film na komputer to zobacz czy w całym filmie nie słychać głosów. Skoro masz dziźwięk otoczenia to przecież głosy tez powinny być. Nie pomyślałeś, że może po prostu nikt nic nie mówi? xDD Jeśli głosu nie ma w całym filmie to albo ściągnij od początku film z innego linku albo spróbuj odtworzyć film w innym programie albo ściągnij do niego napisy!

Veto
10-08-2010, 20:50
Przykro mi ale panowie w niebieskich mundurach już jadą Ci na chatę. Na forum nie rozmawiamy o tzw. "warezach", więc muszę zgłosić wszystkie Twoje posty o Harrym Potterze do administracji.

Evolion
10-08-2010, 20:52
Może trochę nie na temat ale nie lepiej obejrzeć film online? :D
Może po prostu ściągnąłeś zwalony już, spróbuj ściągnąć z innej stronki :)