View Full Version : Nowa ranga
Na forum została wprowadzona nowa ranga: VIP
Osoby z tą rangą posiadają pogrubiony fioletowy nick.
Owa ranga została stworzona dla osób, które były w ekipie forum/serwera ale odeszli z nieznanych bądź znanych nam przyczyn, osoby, które działały na szkodę serwera/forum nie otrzymają rangi.
Osoba z tą rangą będzie posiadać opcje te same co zwykli użytkownicy +
Usuwanie własnych tematów
Wgląd w dziale Ekipa Forum
500 prywatnych wiadomości
Rangę VIP oczywiście będą też mogli zdobyć nieliczni użytkownicy, ranga będzie przydzielana za pomoc ekipie
Na profilu Adiosa (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=8154) można zobaczyć jak owa ranga wygląda.
zapomniales napisac ze kto pierwszy napisze posta w tym temacie dostaje ja jako pierwszy :) fajnie ze cos dodaliscie jest oki oki
Czatboks Monkey
11-08-2010, 15:47
@up
dostajom Ci bez reputacji
@top
ale fajnie a ile to kosztuje? :\
aha juz wiem to dodajcie Pampaliniemu
Spoko, że takie coś dodaliście. Ciekawe kto pierwszy ze zwykłych użytkowników otrzyma ową rangę ;]
Sub Zero 2
11-08-2010, 15:47
No no postaraliście się.Szkoda , ze niektóre dzieci na pewno będe zakładały konta i wysyłały co chwile pw aż do 500.Zapewne niektórzy członkowie Administracji będą usuwać specjalnie swoje tematy.Chciałbym jeszcze wiedzieć , kto dał pomysł i wprowadził range VIP.
Ten kto ma dużo postów..
Czyli ja ?:(
#top
Mam nadzieje że dodanie tej rangi będzie dobrym posunięciem i pierwsza lepsza osoba za byle jaką pomoc jej nie dostanie ;)
1st R. Boonek
11-08-2010, 15:51
Y a moze mi ktos wyjasnic po co to w ogole?:X
#down to kazdemu normalnemu powinni dac, za wytrzymalosc nerwowa
Y a moze mi ktos wyjasnic po co to w ogole?:X
Za uznanie/podziękowanie za swoją włożoną prace przy czasem trollach i noobach?
@topic
Bardzo dobry pomysł, trochę się przestraszyłem jak przeczytałem na początku, że to VIP. Myślałem, że dzieci będą mogły to kupić za kase ;d.
Dareluss banned v3
11-08-2010, 16:00
ZAJEBISCIE WOLALBYM TAKIE "CUDENKO" ZA SMS ale ok
Za pomoc z serverem dostaje sie jakis kolorowy nick na forum?
Zupelnie niepotrzebne.
Też chcę taką :<
Gdybym mógł to bym pomagał, a raportować postów nie ma sensu wg. mnie, bo często ten sam post jest zgłaszany przez kilka osób.
Bardzo dobrze, że zostały wprowadzone;)
Kilka osób na prawdę na to zasłużyło tutaj.
Wielki plus dla ekipy. Świetny pomysł.
Domcio666
11-08-2010, 16:32
fajnie ze dodali jakas range na forum ale by mogli dodac jeszce jakies rangi od 1700 postow w gore (moze jakies sa ) jakies rangi dla zwyklych uzykownikow by mogli dodac ;p
Przyznaj, trochę się sciągnęło pomysł z innego forum, gdzie zamiast VIP jest Zasłużony, a egzystują na Forum na podobnych zasadach.
Nie mniej jednak, jak coś jest dobre, to dlaczego nie miało być tak u nas? Zdecydowanie na plus, oby więcej dobrych rzeczy tutaj wprowadzono.
Metaxa Grzesiek
11-08-2010, 16:44
No no no :P
Ciekawe jak to z ta ranga będzie ;p
Pomysł mi się podoba oczywiście
Bardzo dobry pomysł, zmotywuje to osoby do pomagania administracji, szkoda, że tylko z tego powodu by mieć tą rangę :(:p
Mała rzecz, a cieszy użytkowników :o
Oby więcej takich, ale może większych? :D No i może w końcu na Apo 8.42 :)
Zarexoholik?
11-08-2010, 20:56
Ciekawe czy ja taką dostane:)
Żałosne.
#Topic
No super, extra tylko po co to komu? Czy to ważne jaką ktoś ma rangę ile postów i ile punktów reputacji? Jak dla mnie to może jej nie być.
//Scoop
Tutaj chodzi o nagrodę dla kogoś, może dla niektórych to nic nie znaczy, ale dla kogoś taka ranga może być miłym zaskoczeniem, dodatkowo takie osoby mają wgląd w dział Ekipa Forum, gdzie się piszę różnie rzeczy o których nie mogą wiedzieć użytkownicy i wiadomo taka osoba ma większe szanse na otrzymanie moderatora/tutora whatever... ;d
#up
To ranga dla byłych osób z ekipy *****! Muszą się wyróżniać nie? ;/
#topic
No fajnie
Krulowiec
11-08-2010, 21:43
No fajnie, duzo Mi to da , propsy.
Lesny Ludek
11-08-2010, 21:46
Bardzo fajny pomysł z wprowadzeniem nowej rangi , może kiedyś bym dostał taką rangę.
Heh, fajnie by sie mialo taka range, szpan : <
Zrobcie cos z tym 'xxx ma wspaniala przeszlosc!', dodajcie nowe rangi od 2k postow, bo marcelllo sie zbliza ;D
#Down
Aha, oki :)
#up
Rangi od 2k postów zostały dodane już jakiś czas temu. :)
Mortalix
11-08-2010, 22:30
Smieszne sa komentarze typu 'dajcie mi', 'moze kiedys dostane !!!!111:((('.
Proponuje sie ogarnac. Xd
#topic
To oznacza, ze Adios i Gellert odeszli na 'emeryture'? ;0
//Scoop
Tak, odeszli na "emeryturę".
Kinderek
11-08-2010, 22:32
moim zdaniem nie jest to potrzebne ale oki jak jest to jest :D
oooo a to Ciekawostka !
Bardzo mi się to podoba,
ale mógłby mi ktoś powiedzieć, dlaczego devixx ma range
Krab xD?
Owa ranga została stworzona dla osób, które były w ekipie forum/serwera ale odeszli z nieznanych bądź znanych nam przyczyn
Jakoś nie mam tej rangi :<
//Scoop
Odszedłeś sam czy zostałeś wyrzucony?
oooo a to Ciekawostka !
Bardzo mi się to podoba,
ale mógłby mi ktoś powiedzieć, dlaczego devixx ma range
?
Wygrał ją w jednym z konkursów, nie pamiętam jakim - prawdopodobnie, albo forumowa liga typerów, albo to na logikę, co prowadził Akananto (raczej to drugie).
@topic
Bardzo fajnie, przynajmniej nie odprawicie starej ekipy "z kwitkiem", tylko w pewien sposób jej podziękujecie :) Rly bardzo sympatycznie.
Dla Splaxora i Arhadusa by się taka ranga przydała. : O
@topic
No fajnie, super
forumowa liga typerów, albo to na logikę, co prowadził Akananto (raczej to drugie).
Za forumową ligę typerów były rangi FLT I/II/III (w zależności od miejsca), więc musiał za ten drugi konkurs wygrać. ;)
diamondback#
12-08-2010, 14:45
Fajnie to wygląda ;-) Tylko nie rozdawajcie temu komu popadnie ,bo już widziałem osobę która nie zasługuje na taką range ,bo w końcu VIP to VIP :)
GooHooNe
12-08-2010, 20:49
fajnie jakby była możliwość kupna za kcc :}
fajnie jakby była możliwość kupna za kcc :}
Według Ciebie osobą zasłużoną jest ktoś, kto ma dużo kasy na serwie? No proszę Cię...
Kapitan Alkohol.
12-08-2010, 23:59
Spoko że chcecie jakoś wyróżnić osoby które pracowały dla servera/forum, ale z byłych moderatorów nikt chyba takowej rangi nie posiada.
Owa ranga została stworzona dla osób, które były w ekipie forum/serwera
Spoko, to znaczy że każdy tutor z rekrutacji też ma dostać takową rangę?
Sam byłem cleanerem oraz Tutorem...
@top
Kolor taki pedalski ;x
Wygląda jak ciemny różowy ;d
//Scoop
Tutorzy z rekrutacji nie odeszli, zostali brzydko mówiąc wyrzuceni.
Dobrze, ale powód jest znany, a pracowali na korzyść serwera.
Wnioskuję to z pierwszego postu tego tematu :)
Krzemien hehs
13-08-2010, 01:40
typek co ma 2k+ pkt : OOO
pokaz gdzie to nabiles hhahahaa XDD
fajny pomysl nie wiem w czym to sie komu przyda no ale ok.
zrobcie jeszce jakies rangi dla 'zwyklych typow'
To już wiem dlaczego Scoop wysłałeś mi PW :) Bardzo fajna sprawa, ale niestety nie skorzystam z tej możliwości z wiadomych dla niektórych przyczyn. Pozdrawiam :P
@down
Dokładnie :)
Dla rozwiania wątpliwości, nie wystarczyło tylko być w ekipie, trzeba było coś robić, co do starych moderatorów, z tego co wiem każdy coś przeskrobał i nikt z nich rangi nie dostanie.
GooHooNe
13-08-2010, 03:00
Według Ciebie osobą zasłużoną jest ktoś, kto ma dużo kasy na serwie? No proszę Cię...
Potrafisz czytać ? Mówie że fajnie jakby była MOZLIWOŚĆ KUPIENIA ZA KCC
Potrafisz czytać ? Mówie że fajnie jakby była MOZLIWOŚĆ KUPIENIA ZA KCC
To chyba Ty nie potrafisz czytać...
Ranga VIP, jak napisał Scoop, jest dla osób zasłużonych. Ty chcesz, żeby sprzedawali ją za kcc. -> Osoba, która ma dużo kasy na serwerze, może kupić rangę, która jest dla zasłużonych.
Wniosek:
Osobą zasłużoną jest ta, która ma dużo kasy na serwerze.
Jaśniej Ci tego nie wytłumaczę.
Seth Drut
13-08-2010, 20:30
W sumie to fajnie zostać tak "wyróżnionym" za dobrą prace ;)
Ciekawe kto taką rangę dostanie jako pierwszy ze "zwykłych graczy" xd
Mikiel Psowi
13-08-2010, 20:46
No i ok, w końcu będzie wiadomo kto był kiedyś w ekipie oraz ich praca zostanie skromnie wyróżniona.
Marcelllo
14-08-2010, 11:42
Heh, fajnie by sie mialo taka range, szpan : <
Zrobcie cos z tym 'xxx ma wspaniala przeszlosc!', dodajcie nowe rangi od 2k postow, bo marcelllo sie zbliza ;D
#Down
Aha, oki :)
Hehe :)
#topic - Jestem ciekaw, czy ktoś w ogóle ze zwykłych forumowiczów/graczy dostanie taką rangę :P Jestem pewien, że sporo osób takich jak Wiesel i jego koledzy będą się o nią starac... (przepraszam za brak kreseczki nad c ale Skocia komputer jest upośledzony).
No fajnie, to bardzo dobrze, że dodaliście nową range, ale za jaką pomoc administracji jest przewidziana ta nagroda?
.Vimpexx.
18-08-2010, 18:35
Fajnie, że coś się dzieje... nawet na Forum.
Ciekawe ile jest tych Rang na Forum.
= ]
@Down
Ale Ty jesteś tępy.
Octavious
18-08-2010, 18:41
no to poprosze ta range xd
fajnie ze na 4um sie cos dzieje teraz bedziemy czekac na 1 os z takowa ranga:D
Bardzo ciekawa sugestia.
Być może ja wprowadzą i podoba mi się.
Chętnie przyłącze się do głosujących na tak.Chociaż bardzo by ozdobiła forum nowa ranga to nie jest nam potrzebna,ale jak wiemy nudzi wam się.
Mortalix
18-08-2010, 19:59
teraz bedziemy czekac na 1 os z takowa ranga:D
Zasłużeni już dostali: Adios (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=8154) i Gellert (http://www.forum.toproste.pl/member.php?u=17934). ;pp
Bardzo ciekawa sugestia.
Być może ja wprowadzą i podoba mi się.
Chętnie przyłącze się do głosujących na tak.Chociaż bardzo by ozdobiła forum nowa ranga to nie jest nam potrzebna,ale jak wiemy nudzi wam się.
To nie jest propozycja tylko NEWS. ;}
#topic
Fajne, fajne. ; pp
No fajnie, to bardzo dobrze, że dodaliście nową range, ale za jaką pomoc administracji jest przewidziana ta nagroda?
No na pewno, nie za coś łatwego:P
Jak już napisał Scoop ranga ta będzie dla użytkowników, którzy na to zasłużyli, a to nie taka łatwa sztuka;)
No dobrze ze dodaliscie cos takiego:) czekam na Vipa xD
Memento Morii
20-08-2010, 00:54
I znowu coś komuś nie podpasuje , widać że Ekipa coś robi wymyśla coś nowego ;o. Bardzo dobry pomysł;-)
#Ranga jest za pomoc forum/gra? ;O
Wyśmienity pomysł.
Chociaż w tej chwili przybędzie wiele tych ViP :D
Mi sie podoba,cieszy mnie fakt ,że administracja robi coś z forum ;)
Mnie jest to szczerze obojętne, ale jeżeli to sprawi jakąś miłą niespodziankę tym osobom to nie mam nic przeciwko. Pogrubiony, fioletowy nick fajnie wygląda XD
No pomysł jest ciekawy ;)
Ciekawe ilu osobom uda się daną rangę osiągnąć ;) ;)
Killer3k
21-08-2010, 16:43
Aha, fajnie ,że coś takiego dodaliście. To teraz wiesz komu dodać vipa. : )
Maasteer12
21-08-2010, 17:31
Jak dla Mnie to bez sensowny pomysł
Co do mojej rangi - wygrałem ją w konkursie organizowanym przez Akananto. Było to jeszcze przed dostaniem cleaner'a. Widocznie nikomu nie przeszkadza a ja się bardzo cieszę , że nie zmieniono mi jej na "Cleaner" :rolleyes:
Co do Vip - to z wglądem do Ekipy Forum nie za bardzo mi się podoba :confused:
//Scoop
Nie jesteś tutaj od tego aby Ci się coś podobało albo i nie. ;d
Mają wgląd w ten dział ponieważ taka osoba może tam raportować tematy/posty naruszające regulamin + jeżeli zechce i będzie miała wystarczająco czasu może otrzymać pozycje moderatora. :]
Bulwers? Mam "prawo" wyrazić swoje zdanie :)
Co do Vip - to z wglądem do Ekipy Forum nie za bardzo mi się podoba :confused:
Też nie wiem po co to. Ranga VIP jest dla zasłużonych, no ale nie ma żadnych specjalnych uprawnień do moderacji. Gdyby było ich więcej to by się w klinera zamieniła ta ranga :D
Panek Kitara
21-08-2010, 23:46
zapomniales napisac ze kto pierwszy napisze posta w tym temacie dostaje ja jako pierwszy :) fajnie ze cos dodaliscie jest oki oki
pucuj nadal dupe ;/
Jedyne co mam do powiedzenia, to jeden wielki bląd jaki zrobiliście, to na tyle.
Może mi ktoś powiedzieć kto już ma taką rangę?
Wedle tematu powinna ją dostać Lost Girl, a nie dostała.
Stoner poczytaj trochę postów:)
Z tego co wiemy, tą range ma Adios
Co do Lost Girl
Dla rozwiania wątpliwości, nie wystarczyło tylko być w ekipie, trzeba było coś robić, co do starych moderatorów, z tego co wiem każdy coś przeskrobał i nikt z nich rangi nie dostanie.
Najwyraźniej nie zasłużył/a.
#Muflon
WTF?
Anime fan:) Widzę:D
Scoop zapomniał dodac, ze VIP moze dawac ujemna reputacje.
Scoop zapomniał dodac, ze VIP moze dawac ujemna reputacje.
Tylko proszę Cię nie dawaj mi :(
#top
Nom, moim zdaniem Lost Girl powinna dostać, oraz Splaxor :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.