View Full Version : Kiedy? po 3 teraz po 5?!
Siemano, poszedłem sobie expić na msy na ank- te bezpłatne.
Obleciałem cały poziom i się mile zaskoczyłem.
Zamiast 3 msów na respach spotkałem tam aż 5!
Czyżby Ekipa chce reaktywować te stare respy na ank?
Co o tym myślicie?
#Seth,
mała literóweczka:)
Diduus v.0.2
11-08-2010, 16:51
Nie wiem,nigdy tam nie expilem,ale uwazam ze to dobry pomysl,wiecej potworow-lepszy exp
Azbestowy v.62.0
11-08-2010, 16:51
Myślę, że jeśli ci się tamte respy spodobały, a inni o tym nie wiedzą, to powinieneś siedzieć cicho i korzystać. Gdyby chcieliby odświeżyć tamto miejsce na serio, to zrobiliby o tym newsa, a tak to jest pewnie tylko jakaś kosmetyczna zmiana.
Zarexoholik?
11-08-2010, 17:38
No mile się zaskoczyłeś. Teraz dodatkowo mile zaskoczy się kilkanaście innych osób, które dzięki tobie i twojej informacji się tak wybierze. Administracja ciągle coś robi. To nie jest tak, że zlewają na 7.6, bo robią coś na 8.42... Słyszałem, że niedługo będzie update na 7.6. Może wreszcie wprowadzą balans profesji. Co do samych respów to poprawiłbym te na magic (Queeny). Dodał drugie piętro identyczne do tego co jest!
Seth Drut
11-08-2010, 17:45
Na ank nie ani :p
Myślę, że to bardzo fajnie, że ekipa coś robi na mapie.
Ten resp był zapomniany, a teraz może znowu ktoś będzie tam expił.
Dobry pomysł, nikt tam już nie expił. Najlepiej je przebudować w lepsze respy;)
Krulowiec
11-08-2010, 18:22
Ludzie tam nie expili bo leciał wolno lvl, a teraz ; o
Dobrze, ze to powiedziałes bo wielu zapomniało, ze te respy istnieja.
Hehs no pamietam, jak kiedys kazdy bil sie o jednego respa, bylo to keidys najlepsze expowisko :) Dobrze, ze odswiezyli tego respa, ktos bedzie chociaz tam wpadal. ;D
Lesny Ludek
11-08-2010, 18:28
Możliwe , praktycznie mało osób expie 3 msy tylko raczej 3+ i dali po 5 i moim zdaniem dobrze ,że to zrobili.
Trampish
11-08-2010, 18:46
Człowieku co Ty zrobiłeś : / ja tam 200ek mialem lvl w 3-4 minuty :/ teraz sie tam pol apo zleci XD ale luz, fajnie zrobili
Przecież te respy już tak długo są. :D Ale chyba nie na wszystkich jest po 5 MS'ow.
I z tego co widzę, to expi tam sporo osób i (o czym wspomniał Joogi) dość często są właśnie "wojny" o te respy. :p
Nom nom dzieki tobie pół apo tam będzie expić ale to nic ;] Ja już nie gram na apo 7.6 bo to przestarzały klient ;s
#Lordzik#
11-08-2010, 19:12
Głupota ludzka nie zna granic! XD Gdybyś wygrał milion w totka to też byś się pochwalił komornikowi? (ironia).
I dobrze może dla ludzi się troche respy odblokują na senji/cod.
O jejku, panowie. Spójrzcie na to z tej lepszej strony ;)
Apo powróci do dawnego klimatu wojen o respa i w ogóle.
Nie wyszedłem na egoistę, zaraz tam ruszam spotkać jakiegoś respowego fightera :)
Domcio666
11-08-2010, 21:04
moze to jakis bug albo cos po co pisales ;p teraz bedzie tam duzo ludzi ;p
albo administracja zrobila tak bo byla tam malo ms i nikt tam nie expil kto wie
Sensimila <3
12-08-2010, 09:31
Ciekawe, od jakiegoś dłuższego czasu były tam trzy msy, jeżeli teraz jest tam pięć msów to tylko sie cieszyć i expić :P
Kumpel Armii
12-08-2010, 12:01
Administracja robi dużo rzeczy, o których nic nawet nie pisze, więc możliwe że coś tam dorobili :)
Myślę, że jeśli ci się tamte respy spodobały, a inni o tym nie wiedzą, to powinieneś siedzieć cicho i korzystać. Gdyby chcieliby odświeżyć tamto miejsce na serio, to zrobiliby o tym newsa, a tak to jest pewnie tylko jakaś kosmetyczna zmiana.
Zgadzam się. (dobre miejsce na Cavea). muszę iść oblukać ;))
Jestem za szybciej bedziemy expić ale też będzie wiecej nobów :/ Ale co zrobić noby zawsze się znajdą;/
diamondback#
12-08-2010, 14:41
Dobre zmiany o których nie wiedziałem :) . Dobrze ,że zmienili ,ale jak już to zrobili to mogli powiadomić graczy o tym ,bo mało kto o tym wiedział ,więc tak jakby zrobili to na marne ,ale teraz wyszło na 'jaw' więc raczej się przyda./
pomozplz
12-08-2010, 17:37
Ale zdazenie pisz do gazety prasy nie wiem co jeszcze sensacja bedzie zaraz w Faktach.
Chwała naszemu Bogowi Tygrysowi za dodanie nowych mobów do bicia.
#zamykam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.