Zaloguj się

View Full Version : Zg?oszenia

Songoku v.2.0
11-08-2010, 19:57
w dzial zgloszenia wgl ktos zaglada juz z dwa tygodnie czekam na odpowiedz i nic.
zglosilem powazne oszustwo kradziez 200kcc przez gracza. Mam na to dowod w postaci filmiku. zero odpowiedzi
niech ktos tam zajrzy zapewna wiekszosc osob podzieli moje zdanie
pzder i czekam na odp kogos z administracji

Kurczak
11-08-2010, 19:58
zglosilem powazne oszustwo kradziez 200kcc przez gracza.

No to masz problem chłopie, a filmik można podrobić.

Demolka Knight
11-08-2010, 20:00
Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.
Czytaj Regulamin.
Mogles pomyslec zanim cos dawales.

Songoku v.2.0
11-08-2010, 20:02
tylko ze przed wymiana skontaktowalem sie przez rrv z gamemasterem w grze i mi poradzil ze nie pomoze mi w wymianie ale mam krecic film jako dowod.
ja nie licze na zwrot tylko na to zeby ukarac tego >cenzura<.
i zxeby sprawiedliwosc byla jakas ^^
@ demolka
jestes ograniczony /ograniczona?
nie mowie o odpowiedzialnosci
a z doswiadczenia wiem ze czesto wlasnie oszustow karano poprzez filmik , chodzby sprawa z Wollym( showtekem)

Jankulowski
11-08-2010, 20:12
tylko ze przed wymiana skontaktowalem sie przez rrv z gamemasterem w grze i mi poradzil ze nie pomoze mi w wymianie ale mam krecic film jako dowod.
ja nie licze na zwrot tylko na to zeby ukarac tego >cenzura<.
i zxeby sprawiedliwosc byla jakas ^^
@ demolka
jestes ograniczony /ograniczona?
nie mowie o odpowiedzialnosci
a z doswiadczenia wiem ze czesto wlasnie oszustow karano poprzez filmik , chodzby sprawa z Wollym( showtekem)

odpusc sobie tez zglaszalem takie cos tylko ze ja stracilem 1.4 rp z full eq (pisalem na meila do mortiisa)

Scoop
11-08-2010, 20:55
Game Master/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie transakcje dokonywane przez graczy. Gracz nie może prosić o pomoc w przypadku oszustwa.

Na drugi raz radze się zapoznać z regulaminem.
Jeżeli chodzi o dział zgłoszenia, Ja i Mc Maciek zaglądamy tam regularnie codziennie (nie wiem jak reszta ekipy). Jeżeli chodzi o mnie - zazwyczaj odpisuje w sprawach forum ew. 8.42.