Zaloguj się

View Full Version : Nie rozumi? co tu si? dziej?

Sedes, król mikelów
12-08-2010, 11:44
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=733196#post733196
hańba i skandal, tutaj sie wypowadajo ludzie a im nie pozwolono

Sedes, król mikelów
12-08-2010, 11:52
domagam sie permanetntego usuniecia wszystkich postow zawsartych w tamtym temacie oprocz posta autora ze skutkiem natychmiastowym. na dodatek domagam sie przeprosin i obietniczy poprawy, ktora bedzie zawierac nagranie w dowolnym formacie zawierajace zwrot 'przepraszamy'

Sub Zero 2
12-08-2010, 11:53
No to co , że się wypowiedzieli w tym temacie.Może ważniejsze osoby (jakie się wypowiedziały) mogą dać komentarz?Tak po za tym zazdrościsz im , no nie?

Zarexoholik?
12-08-2010, 11:55
Wiadomo, jakieś dziecko musiało się wtrącić. Do tego ten udawanyraper, który zna wsystkie utwory muzyczne na całym świecie! Niech cie to nie interesuje. Jak ktoś chce i może to dlaczego miałby tam się nie wypowiedzieć? Zazdrość cie już widzę zjada do samego końca.

Crayon
12-08-2010, 11:55
Yyy, no faktycznie - możemy. Z początku myślałem, że po prostu włączyli możliwość komentowania, a okazuje się że wyłączyli tylko dla takich pionków(hehe) jak Wy. Jak zrobiłem coś złego, to bardzo przepraszam, że uraziłem Mikiela, wsyd mi, to hańba dla mnie i całej mojej rodziny. Błagam o pokutę i rozgrzeszenie.

Sedes, król mikelów
12-08-2010, 11:58
Yyy, no faktycznie - możemy. Z początku myślałem, że po prostu włączyli możliwość komentowania, a okazuje się że wyłączyli tylko dla takich pionków(hehe) jak Wy. Jak zrobiłem coś złego, to bardzo przepraszam, że uraziłem Mikiela, wsyd mi, to hańba dla mnie i całej mojej rodziny. Błagam o pokutę i rozgrzeszenie.
tak jak mowilem czekam na nagranie, w ktorym pada slowo przepraszam. ponadto oczekuje tego samego od uzytkownika posiadajacego nick mortalix, ktory rowniez napisal tam posta, oraz wkleil ufoludka z komixxow. jednakowoz to i tak bedzie za malo, gdyz uraziliscie mnie w stopniu takim, ze tego sie nie da wyrazic slowami, wiec oczekuje takze admina na serwerze cs.

Stoner
12-08-2010, 11:58
Zwróć uwagę, że oni są wyżsi od nas rangą :/
Dla szarego użytkownika forum komentowanie pożegnań/powitań jest tylko marzeniem.

Ktoś pisał propozycję o tym, aby jeśli odchodzący ma takie życzenie to pozwala komentować swoją wypowiedź- może warto to wprowadzić.

Sedes, król mikelów
12-08-2010, 12:01
na dodatek chcialbym uzyskac pozycje cleanera na okres 30 dni od dnia jutrzejszego, aby walczyc z takimi zjawiskami.

KaZeK
12-08-2010, 12:31
Nic się nie dzieje :(

Komentarze usunąłem, temat zamykam.

ps. zgłoś się wczoraj by odebrać Cleanera.