View Full Version : Nowa Loteria 7.6
Witam proponuję zrobić nową loterie na domki , itemy , pacc tak jak zawsze : 1 los - 1sc. Kto kupi najwięcej losów nagroda pocieszenia;D itp:D Prosze o wypowiedzenie się głównie Ekipy Apo.
Zamieszczam sondę żebyście mogli głosować i odpowiedzi uzasadniać w komentarzach.
Ee i jeszcze 1 . Bez napinki piszcie o poscie co myślicie nie o mnie !
Dareluss banned v3
12-08-2010, 12:43
mysle o tym poscie ze jestem na nie i tyle poyebana proposytion.
Ja głos oddałem na tak , ponieważ z tego co widze są loterie ale nie zbyt często:D Pozatym ci co mają naprawde dużo kcc niektórzy stracą pare ;] A niektórzy zyskają dużo.
Domcio666
12-08-2010, 12:44
oczywiscie ze tak przynajmiej kasa na servie zniknie ;p i mozna cos wygrac ;p
GooHooNe
12-08-2010, 12:47
Jestem za żeby kasy ubywało i żeby kcc stało na allegro za 3-5zł jak kiedyś
Oczywiście tak
Elite Vegox
12-08-2010, 12:47
Jasne ze na tak ostatnia loteria byla z pol roku temu
Jasne ze na tak ostatnia loteria byla z pol roku temu
Eeee pół roku?? Chyba nie masz poczucia czasu :}
@topic
oczywiście jestem na tak, ale loteria ma się pojawić również na main. Gdzie los będzie kosztować 1cc?? :confused:
Los na mainie 1sc , na roku 2cc.
.Vimpexx.
12-08-2010, 13:11
Właśnie, można coś wygrać i te nagrody = kcc wydane na loterie, czyli wychodzi na 0 ;]
Ja jestem na Nie, nie wiem czemu, ale jakoś tak =]
Jasne, że tak trzeba administracji przypominać, że loteria na tym serwerze się odbywa.
Proponuję aby główną nagrodą był 'zamek' w mieście soran :)
Ja bym osobiście wolał ten konkurs z pytaniami. Każdy by miał równe szanse. Loteria nie jest tak w 100% sprawiedliwa;)
Ale również przydała by się.
Zarexoholik?
12-08-2010, 13:55
Jestem za! Przynajmniej z serwera ubyłoby troszkę 'kcc'. Jednak jako nagrody proponuję możliwość - zmiany nicku/nazwy przedmiotów.
#Lordzik#
12-08-2010, 14:09
Zawsze to jakieś "urozmaicenie" gry. Trochę kasy z pewnością zniknęło by z serwera.
A co do losów to powinno być wprowadzone ograniczenie do max 3 losów, wtedy by było sprawiedliwie i nie byłoby nagród dla kogoś kto najwięcej kasy wyrzucił na losy...
Nom tez tak myślę jak toto lotek wygra ten co ma szczęście;D A Propozycja Zarexoholika jest idealna;D np Chciałbym Pande "Panda NrX" Albo cos;D
diamondback#
12-08-2010, 14:39
Jestem na tak ,nie pamiętam kiedy ostatni raz miało miejsce coś takiego z tym ,że jest już tyle kasy na serwie ,że ten los mógłby kosztować te 2-3sc albo więcej nawet?
Jak przyjdzie czas na zrobienie loterii, to zostanie ona zrealizowana. Poczekajcie ;)
Seth Drut
12-08-2010, 17:55
Ja bym osobiście wolał ten konkurs z pytaniami.
Dobry pomysł! xd
@topic
Loteria będzie, jak się komuś będzie chciało ją zorganizować.
Jeżeli ten temat ma to "ruszyć" to jestem za :/
Za moment poinformuje Mortiisa o tym poście.
Krulowiec
12-08-2010, 18:52
Tak, powinni jakos urozmaicić ' zycie ' na APO.
mi to tam obojętnie ale jak już to los 100sc :D
Blood Raven
12-08-2010, 20:17
jestem na tak przyda sie takie cos i chetnie bym kupil losy za swoj dzienny loot co wynosi 1kcc :D
Knight Lukas
13-08-2010, 16:26
Tak, jestem za dawno nie było :D
Jestem na TAK!
Nie koniecznie musi być loteria, ale coś, aby gracze się trochę rozerwali tj. loteria, najazd, update, darmowe pacce, event...no coś w tym stylu :)
Solik aka Fiszu
13-08-2010, 18:48
tak, dawno nie bylo loterii ;)
DeverMix
13-08-2010, 19:05
Kasy jak wiadomo napewno wtedy ubyłoby bo każdy chciałby wygrać xD
Jestem zdecydowanie na tak!
Jestem na nie. Te loterie są nudne. Już lepiej zrobić jakiś event, albo konkurs z pytaniami podobny do tego co był kiedyś.
Jestem na tak, gdyż ubyłoby duużo kasy.
Marcelllo
14-08-2010, 16:47
Oczywiście jestem na tak. Przyda się znowu jakaś loteria, ale myślę, że można byłoby coś nowego wymyślić, albo powtórzyć konkurs z pytaniami :)
Osobiście uważam, że takie "eventy" powinny być co 2-3 miesiące :)
a moze jeszcze loteria codziennie i do wygrania 10000000000kcc wystarczy 1 na kilka miesiecy. admini decyduja kiedy jest event
Jest mi to obojetne, bo nie gram. Ale jesli bym gral to bym zaznaczyl tak.
krzaczek
15-08-2010, 15:16
Jestem za! Przynajmniej z serwera ubyłoby troszkę 'kcc'. Jednak jako nagrody proponuję możliwość - zmiany nicku/nazwy przedmiotów.
Nom jak bym mial miec nick Zarexoholik albo adrian of sork to tez bym chcial zmienic nick
Ogolnie jestem na tak i nie zgadzam sie z wypowiedzia zarexa
Tak jestem na tak jestem na tak , a czemu? temu bo dawno tego nie było jak narazie nie ma konkursów w których można wygrać coś <cenniejszego> same hmm |śmieci|. Wprowadzcie to !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.