View Full Version : Itemki zale?ne od poziomu
Co myślicie o tej propozycji?
Nazwa|Poziom
StarLight|100
Soft Amulet|200
Winged Amulet|200
Pandemonium Amulet|400
Bunny Amulet|400
Perfect Amulet|800
Golden Bolt|300
Pandemonium Armor|300
Magiczne Klapki Zapomnienia|400
Burning Hearth|300
Pharao Sword|300
Magic Mace|300
Magic Axe|300
Ripper Lance|300
Crystal Wand|300
Silver Wand|300
Helmet of The Ancients|500
Magic Sapphire SET|600
Cursed Cowl|1000
Jestem na nie propozycja jest zbedna i wogóle nie przemyślana, jak bede chcial zrobic noob hara iszybko expic to to nie bede mógł wrzucic sobie full eq.
Jest to chyba niewykonalne na 7.6
Po za tym, dlaczego na 15 lvlu nie mógłbym nosić full eq jeśli mam 2 chara?
Jestem na nie ;]
Ty, Ziemniak aka Wiceps nie taka glupia propozycja. Dzieci allegro/ ci, co maja 2 chara nie mieliby takiego urozmaicenia ; o Trzebaby bylo latac z sprite wandem i magic setem, jak dla mnie bomba propoziszyn ö.Ö
500 post ;/
Ty, Ziemniak aka Wiceps nie taka glupia propozycja. Dzieci allegro/ ci, co maja 2 chara nie mieliby takiego urozmaicenia, jak na rl ; o Trzebaby bylo latac z sprite wandem i magic setem, jak dla mnie bomba propoziszyn ö.Ö
500 post ;/
yhyyh.
#top
Przez przypadek zaznaczyłem 'tak' ;/
Jestem oczywiście na nie, może i są dzieci allegro ale oni wydają kasę a nie Ty, drugi argument to jak podał Kosa aka Thief ktoś ma 1k lvl + chce przełożyć itemy to ma lipę =[
Także jestem ma nie.
Seth Drut
14-08-2010, 13:33
Jestem na nie.
Allegro na apo to już norma ;p
A jak ktoś ma 2 chara to nie może ze swoim eq expić? :/
Jestem na tak, poniewaz 15lvl nie beda nosic full eq.
Nabija lvl to ubiora...
#Lordzik#
14-08-2010, 13:50
Może i by takie coś mogłoby być wprowadzone, chociaż ofc. wtedy "każdy" był by pokrzywdzony. A tak naprawdę to CMTO ;c.
Precision
14-08-2010, 14:15
Oczywiście że nie.. Dopiero co zacząłem grać nowym charem ( od zera ) wrzuciłem sobie eq z 2 chara. To nie ma sensu, jak ktoś ma kase na eq to niech je używa. ;x
Jestem na TAK. Na pewno spadla by liczba allegro kidow. Ale z drugiej strony jak ktos ma starego chara to dlaczemu nie moze miec full eq? Ogolnie rzecz biorac jestem na TAK.
Jestem na NIE. Mam itemy, chce je nosić na noob charze, dlaczego mam tego nie robić?
Trampish
14-08-2010, 15:09
Świetny pomysł ! :o
Jestem bardzo na tak. Gdyby to wprowadzili to skończyłyby sie 100lvle allegro kidy z full eq. Można nawet wieksze wymagane lvle dac, np g bolt od 500+, tak samo m axe, m mace i silver wand :p
tak. jeszcze lepiej by bylo zeby itemki mozna bylo nosic od levela ktorego jest quest np klapy od 666 c arrow od 200 itp.
Sub Zero 2
14-08-2010, 15:34
Bardzo dobra propozycja.Allegro Kidy nie będą już miały full eq na 15 lvlu.Nie wiem , czy wykonalne jest to na 7.6 ale jeśli tak to do wprowadzanie.Oczywiście jestem na tak.
Jestem na nie.
Allegro na apo to już norma ;p
A jak ktoś ma 2 chara to nie może ze swoim eq expić? :/
No właśnie!
#Temat
Oprócz osób kupujących przedmioty do gry na internecie są także osoby ,które zarabiaja uczciwie,zbierając co wypadnie z niejakiego potwora,handlując.
Mam kolege ,który od początku zbierał itemy i gdy wbił 800 poziom miał Kaptur,Sapphire Legs,Klapki,Burning Heart,Perfect Amulet itd.
Jestem na Nie.
Bardzo dobra propozycja.Allegro Kidy nie będą już miały full eq na 15 lvlu.Nie wiem , czy wykonalne jest to na 7.6 ale jeśli tak to do wprowadzanie.Oczywiście jestem na tak.
A co Ci da full eq na 15 lvl'u ?
@Topic
Tego jeszcze nie byŁo : O Totalna bzdura -.- jestem na NIE
Dobranoc
Pomysł niedopracowany bo co będzie z tymi co uczciwie zbierali kase na eq? Nie bedą mogli w nim chodzic i bedzie więcej tematow z powodu tej propozycji niż balansu. A poza tym to co nas ma obchodzić kto ma jakie eq? Stać kogoś to niech chodzi w lepszym.
Dobra propozycja i zmniejszyłoby to opłacalność sprzedaży kcc/itemów na allegro. Pod tym względem to jest dobre.
Darkstar
14-08-2010, 16:08
Powinniśmy przeciwdziałać allegro kidom, dlatego jestem na TAK (zaznaczyłem 'nie', sry :d )
Gra stałaby się trudniejsza- co mogłoby zniechęcić do gry wiele osób, ale żyje w przekonaniu, że ta propozycja wprowadziłaby więcej dobrego niż złego.
...::Sido::...
14-08-2010, 16:28
Jestem na nie, nie potrzebne takie coś pod tibie 7.6
Anusiak Wielki
14-08-2010, 16:39
Nie i tyle wtedy juz do konca itemki byly by po 10kcc np s set ! albo kaptur z 50kcc pewnie bo malo osob by kupowalo
Marcelllo
14-08-2010, 16:50
Muszę przyznać, że jestem na nie. Powodów jest wiele, jednym z nich jest związany z tym spadek cen itemów. Drugim powodem jest to, że jeżeli kogoś stać na to aby chodzić w full eq od 15 lvl'a to dlaczego nie mógłby tego robić? :> Przynajmniej szybciej by poexpił :P
ee ziomek głupi jesteś??? Co ty chcesz rl tibie z apo zrobić?? Weś nobie wbijaj 100 lvl żeby łaskawie sla załozyć ..
Jestem na nie, takie coś to na nowszych klientach :cool:
Jak mam 2 chara to lipa, nie wyexpie sie tak szybko...
Zarexoholik?
14-08-2010, 21:01
Tylko po co? Nigdy to nikmu nie przeszkadzało i nie widzę potrzeby by to zmieniać. Jak chcę pograć noobcharem to przerzucam eq i sobie gram. War hammer na rl Tibii nigdy nie miał ograniczenia, a potem zrobili bramkę od 50 lvl by nim dobrze władać. Także jestem na NIE!
Domcio666
14-08-2010, 21:06
a ja jestem na tak przynajmiej nie bedzie 15 lvl biegajacych w s setach lub w kaptruch ;p
oczywscie sa tez ujemne strony tej propozycji ;p naprzyklad ze chcesz przelozyc itemki ale nie mozesz ich zalozyc
TyruS aka Tyr'ek XD
14-08-2010, 21:47
@kazek
Przeciez może przełozyć eq ale do bp :{
@t.
Jestem na tak, wydaje mi się, że pvp pomiedzy mniejszymi lvlami byłoby fajniejsze, bo masz praktycznie pewnosc, ze przeciwnik ma takie samo eq Jak Ty, obecnie allegro kidy <400lvl> maja prawie full eq a w ten sposob mogliby co najwyzej nosic je w bp XDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jestem na nie - nie stac nie na eq wiec masz pecha. Inni maja to czemu nie moga nosic tego? bo wy placzecie, ze nie stac was na takie eq to innemu tez nie dacie. glupia poprozycja
Diduus v.0.2
15-08-2010, 14:18
CMTO ( Ch.. mnie to obchodzi xD)
Nie gram na apo..
jak gralem to all bylo dobrze,więc jestem na nie;o
diamondback#
15-08-2010, 14:33
Przedziały lvlowe są troche za niskie ,a pomysł bardzo dobry jak dla mnie ;) Jestem na tak , wykonalne na tym silniku? Skoro wiceps daję taką propozycja. to raczej tak ,bo się chyba trochę na tym zna o ile mi dobrze wiadomo :)
krzaczek
15-08-2010, 14:59
Zdecydowane NIE !!! ktos ma kase to sobie moze na 15lvlu kupic kaptur... proste
to nie metin...
pixelmax95
15-08-2010, 15:02
Jestem na tak! Bardzo potrzebne jest to na APO. Szczególnie pod tibie 7.6. Wprowadzić!!!!!!1111oneone
Kinderek
15-08-2010, 15:07
propozycja jest ok nie było by tych allegro kidów od 15 lv latac z s setem bez sensu. Jestem na tak !! :):cool:
Jasne, że tak.
Miałem coś takiego na myśli pisząc propozycję o capie, która niestety się nie spodobała!
Inne rozwiązanie, a tam sam efekt.
Memento Morii
17-08-2010, 00:44
Wiceps miałeś jak najbardziej dobre intencje ale to nie przejdzie ; / ponieważ dużo osób sprzedaje/zamienia się kontami i ma jedno z lepszych eq , rzecz jasna nie będzie chyba trzymał go w dp skoro czegoś sie w grze dorobił.
!~Paso~!
17-08-2010, 00:57
Moze i jest w tym troche sensu ale zaglosowalem na nie poniewaz taki pomysl nie przejdzie .
P.S Nie robmy z tibii metina ;)
Nieee.... jeszcze jak by dodali itemki od lvl to apo by juz na 100% polecialo :P
_Kisi3lek_
17-08-2010, 08:09
Jestem na Nie mam 1,1k + ale gram sobie od nowa i co mam latac z b robe i mistic turban itp?
NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE !
jestem na nie mi to wcale nie przeszkadza :D niech zostanie tak jak jest bo fajnie jest :)
Solik aka Fiszu
17-08-2010, 18:57
Nie. Nie jest to w cale potrzebne . Ktos chce poexpic noob charem i nie mogl bys sobie itemków wziasc.
Lesny Ludek
17-08-2010, 19:00
Jeśli by dało rade to by się przydało a nie 100 lvl lata w secie itp ... czy kapturze , jak najbardziej na tak
Azbestowy v.62.0
17-08-2010, 19:03
Z jednej strony jestem na tak bo :
Idę sobie pkować 140ekiem, a tu wyskakuje 120ed z full eq. Oczywiście gleba i wkurw, że nie potrafiłem go zabić
Z drugiej strony jestem na nie bo :
Nie wiem jak to jest latać w secie na 100 lvlu. Zapewne gdybym miał taką możliwość, to mój post wyglądałby zupełnie inaczej niż teraz.
#topic
Dobry pomysł, lecz zbyt kontrowersyjny.
' Demeral < '
17-08-2010, 21:27
Pomysł jest dobry ale dla graczy ktorzy nie maja drugiego chara (z dosc wysokim lvlem), lecz dla graczy z poziomem wysokim jest to nie na reke - wiadomo z jakich przyczyn wiec ja zaznacze CMTO ;)
Jestem na nie, a zresztą mialem postac 1500 załóżmy zrobiłem wszystkie questy mam full eq itp. Sprzedałem postać za rl złote a eq mi zostało, robie drugiego chara bo chce pograc. A tu zonk bo eq sie do kosza nadaje bo nie moge zalozyc je przez pare tygodni. To podstawowy powód.
Jak najbardziej na tak. Allegro kidy choooya by miały :D
jak dlamnie to niema sensu, jestem na Nie, ponieważ jak mogę mieć full eq to sobie założę nawet na 15 lvl, a nie ze muszę tam 500 dobić... jak dlamnie odpada!
Sensimila <3
18-08-2010, 03:46
Pomysł tragiczny. Ktoś ma jednego chara 2k i zaklada na acc sobie innego bo tamten sie znudzil i nie moze biegac z full eq ...
Wiceps czasami dajesz super, zajebiste propozycje, ale czasami jak coś palniesz to przerata ludzka głupote. Jestem na nie, bo dlaczego jak chce new hara zrobic nie moge sobie wrzucic na niego full eq it wogóle...?
Ero Senin
18-08-2010, 21:37
Jestem na tak :C
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.