View Full Version : Harry Potter i Insygnia ?mierci
Elite Filutek
14-08-2010, 19:04
Yo .
Potęga Voldemorta rośnie w siłę. Przejął kontrolę nad Ministerstwem Magii i Hogwartem. Harry, Ron i Hermiona decydują się na kontynuację woli Dumbledore'a. Podejmują próbę znalezienia pozostałych horkruksów, żeby pokonać "Czarnego Pana".
Co myślicie o tej części Harrego Pottera . Jej premiera ma się odbyc 19 listopada 2010. roku
Zwiastun. http://www.youtube.com/watch?v=SIzoTPPk-7M
@ EDit . Będzie w 2 częściach :)
1- 19 listopad 2010
2- xx Lipiec 2011
Czatboks Monkey
14-08-2010, 19:05
Spox ze przeczytasz Ksiazke i juz masz cale opowiadanie XD
Krulowiec
14-08-2010, 19:15
Książke czytałem, a na film czekam niecierpliwie ; p
po tym co zobaczylem ogladajac Harry potter i zakon feniksa stracilem ochote na film .
Wole ksiazki:)
Czytalem, ale z checia pojde na 7 czesc do kina.
->Chemical<-
14-08-2010, 19:44
Kozacko!
Oczywiście do kina pójdę jak wyjdzie ;d
Zwiastun dobry *3*
All Eyez On Me
14-08-2010, 19:47
@UP
Masz 20 lat i jesteś fanatykiem HP'a:D ?
@topic
Ostatni film o poterze to widzialem ten na HBO co dynie rozbijali i jakiegoś takiego dziwnolota ratowali xD nawet nawet :D
ten też obejrze z racji tego że pobranie zajmie mi z 5 minut a 2h poświęcić mogę:D
po tym co zobaczylem ogladajac Harry potter i zakon feniksa stracilem ochote na film .
Wole ksiazki:)
Ja także wole czytać książki.
Chociaż z niecierpliwością czekam na kolejną część Harry'ego Pottera ,na pewno premiera będzie hitem :D
Jak taka Emma Watson(Hermiona) zgarneła ok. 25 milionów funtów za udział w filmach,jeszcze przelicz to na naszą walute :D
Pewnie jak to wejdzie do kin to trzeba bedzie o 4:00 stać by kupić bilety ,bo nie sądze aby była mała oglądalność.
Seth Drut
14-08-2010, 20:47
Zwiastun całkiem fajny.
Ale film w 2 częściach? :s Już nie mają na czym zarabiać? :/
Chociaż do kina pewnie pójdę :d
kiedy harry wrescie załapie zgona ;/
kiedys ogladalem ale juz mnie znudzil na maksiorka (pozdro keni ;*)
Zarexoholik?
14-08-2010, 21:24
Obejrzeć raczej nie obejrzę, bo widziałem tylko pierwszą część Harrego Portiera. Bez znajomości pozostałych nie ma co oglądać 7.
Co do zwiastuna - dobry, a może obejrzę wszystkie części? ;S
Zobaczymy. xd
Sub Zero 2
14-08-2010, 21:40
Akurat dzisiaj przeczytałem 7 część.Bardzo lubie HP każdą cześć przeczytałem 3-4 razy.Filmy są przeciętne , bo przekręcają różne rzeczy , ujmują i dodają.Do kina pójde oczywiście.Z tego co widze w zwiastunie potwiardzają się moje wcześniejsze o tym , że różne rzeczy są przekręcane.
sqlterpa
14-08-2010, 21:55
Zwiastun całkiem fajny.
Ale film w 2 częściach? :s Już nie mają na czym zarabiać? :/
Chociaż do kina pewnie pójdę :d
W dwóch częściach bo by za długo wyszło :S (dwie części jakieś 6h filmu)
@top
ofc czekam na to bardzo nie cierpliwie, i mam nadzieje że nie wyjdzie jakieś gówienko z filmu ; )
Domcio666
14-08-2010, 23:27
nie moge sie doczekac tej ostaniej czesci tylko lipa ze zrovbili w dwcoh czesciach ale tez dobrze poniewaz wszytko bedzie w filmie opisane jak w ksiiazce ;p
Darkstar
15-08-2010, 00:44
Podoba mi się rozwiązanie w 2 częściach. Poprzednie filmy też powinny być tak rozplanowane, ponieważ w książkach jest 2x wiecej niż w filmach. Nie jestem wielkim fajnem HP'a, ale na ostatnią część chyba się wybiorę.
!~Paso~!
15-08-2010, 11:06
Podejrzewam ze najlepsza czescia bedzie Jak go piorun trzasnie i oczywiscie ZGON. :)
#Lordzik#
15-08-2010, 11:33
Zapowiada się ciekawie. Czytałem ze 2 częsci Harrego Xd, a w kinie byłem na Czarze Ognia, może na te ostatnie dwie częsci się wybiorę, kto wie ;c
Oglądałem wszystkie części i nawet na 3 ostatnie poszedłem do kina. Jestem ciekaw co stanie się w owej części. Również z niecierpliwością czekam na film. XD
Flamaster
15-08-2010, 12:08
Kurde nie potrzebnie książkę przeczytałem bo teraz wiem co się wydaży ;o. Lecz zapowiada się ciekawie ;D chociaż z tego co czytałem większość filmu bedzie w namiocie ;)
G_R_U_L_I_X
15-08-2010, 12:12
Przeczytałem wszystkie części HP i ta mi się nawet podobał, ale filmy i tak nie są dobre jak książki. Dzieci czytajcie książki.
Napewno obejrze, jeszcze nie wiem czy po Polsku, czy po Niemiecku, ale na 100%. Wszystkie czesci obejrzalem, teraz czas na ostatnia ;D Mama ma ksiazke nawet, tylko ze mi sie czytac nie chce ; /
Na pewno nie dorówna książce, ale zapowiada się super. W 3D bd "boskie" widowisko:)
Dobrze, że nie skrócili opowieści do jednej części.
@joogi
Poczytaj, bardzo ciekawa.
@Seth Drut
W 2 częściach jest, bo tak by musieli pominąć tyle akcji.
Wnorekkk
15-08-2010, 20:55
Ja przeczytałem wszystkie części, byłem na wszystkich częsciach (do 6 włącznie) i tą ostatnia, siódmą też obejrze.
Ero Senin
16-08-2010, 00:29
Akurat dzisiaj przeczytałem 7 część.Bardzo lubie HP każdą cześć przeczytałem 3-4 razy.Filmy są przeciętne , bo przekręcają różne rzeczy , ujmują i dodają.Do kina pójde oczywiście.Z tego co widze w zwiastunie potwiardzają się moje wcześniejsze o tym , że różne rzeczy są przekręcane.
Miałem napisać praktycznie to samo xD oprócz pójścia do kina
Filmy bardzo mnie rozczarowały :/ premiere mam w nosie
W 2 częściach jest, bo tak by musieli pominąć tyle akcji.
Praktycznie w każdej części pomijają coś ciekawego/instotnego co było w książce
Praktycznie w każdej części pomijają coś ciekawego/instotnego co było w książce
W 6 chyba najwięcej. Na tej części się bardzo roczarowałem ; ).
@tpc
czekam na siódemke, w poniedziałek będę czytał od 5 do 7 części ; d.
Solik aka Fiszu
16-08-2010, 01:39
No fajnie sie zapowiada ;D , wszystkie części były raczej spoko ;)
Royal Shi
16-08-2010, 21:02
Oglądając poprzednie części nigdy nie przeczytałem książki , tym razem pierwsza była książka i już mogę powiedzieć a nawet jestem tego pewien ,że film nie odda tego co jest w książce nawet w 10% , ale pójść do kina na pewno warto.
Obojetny
21-08-2010, 23:18
Ksiażki nieczytałem bo czytać nielubie ale jak wyjdzie film to pujde odrazu do kina..
Ksiażki nieczytałem bo czytać nie lubię ale jak wyjdzie film to pujde odrazu do kina..
Jednak powinieneś więcej poczytać.
Książka zawsze będzie się troche różnić od filmu.
ps. pisze się pójdę, oraz nie z czasownikami osobno.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.