View Full Version : Zmniejszony loot?
Mi sie wydaje czy loot zostal zmniejszony?? Kiedys lecialo fajnie a teraz praktycznie nic. CHcialo sie zarobic to sie szlo na msc cod a teraz tam nikt nie siedzi bo nic nie leci... Z flumbow to samo. Z ballow kiedys kasa leciala teraz juz nie leci parodia!!
Domcio666
15-08-2010, 02:21
loot nie zostal pomiejszony poniewaz nikt nic nie zmienial w loocie 7.6 :< poprostu nie masz szczescia ;p
lol pc juz z pol roku nie leci z baly jak nie dluzej ;s popatrz sobie na apo <moba> co 5 bez gbp : )
@@
no ze w tym gbp zawsze byl lot , a jak nie spada to gowno z niego leci ;s
Trampish
15-08-2010, 08:29
Z flubow zawsze był słaby loot, więc nic nowego. Z ballów jak wyżej. Z msc leci :>
@up
Farrah, nie zrozumiałem co napisałeś o tym apo co 5 bez gbp. Mógłbyś rozjaśnić? bo też mnie to ciekawi xd
Demolka Knight
15-08-2010, 09:18
Z flubow zawsze był słaby loot, więc nic nowego. Z ballów jak wyżej. Z msc leci :>
@up
Farrah, nie zrozumiałem co napisałeś o tym apo co 5 bez gbp. Mógłbyś rozjaśnić? bo też mnie to ciekawi xd
@up
Chodzilo o to ze jak zabijesz to zawsze lecial gbp z np kase itp a teraz jak zabijesz 4 apo to nie leci...
Darkstar
15-08-2010, 09:26
Myślę, że gracze zostaliby powiadomieni przez ekipę o jakichkolwiek zmianach w loocie.
Seth Drut
15-08-2010, 09:37
Moim zdaniem loot nie został zmieniony. Z flubbów leci całkiem fajnie. A z msc zawsze trzeba było mieć farta.
Kiedy to było, jak bally kase dawały.. xd
Azbestowy v.62.0
15-08-2010, 09:40
Gdyby jeszcze poobniżali loot ze wszystkiego, to bym się gromko śmiał. Już bardziej obniżyć chyba się nie da. A co do bally, to i tak wszystko się rekompensuje przez loot, który można sprzedać u npc, więc w czym problem?
.Vimpexx.
15-08-2010, 09:45
Wątpię, że loot został pomniejszony, wczoraj wbiłem pół lvl'a na msc i miałem loota na 12sc =]
Zależy od szczęścia.
@up
Jeżeli z flubów wcześniej był słaby lot to moge stwierdzić, że nigdy tam nie byłeś. Lot był zajebisty koleszko.
Moim zdaniem loot nie został zmieniony. Z flubbów leci całkiem fajnie. A z msc zawsze trzeba było mieć farta.
Kiedy to było, jak bally kase dawały.. xd
Na msc przez nocke gdzieś okolo 1200~ lvla zawsze miałem 10kcc + na 10 lvli ;S No chyba, że farta mam zawsze to looz ;)
Lot mógł zostać zmniejszony ;S Ekipa o tym nic nie mowi, Apo, fw, wise, bally i wiel innych czy ktoś słyszał coś, że lot jest pomniejszony? ;S Ja nie słyszałem nic jednak go pomnijszyli ;OO
BTW. Jak będzie Mi się chciało to powiększe troche lot.
#Lordzik#
15-08-2010, 09:51
Po pierwsze zdejmij Rotsa, bo on obniża loot, po drugie loot jest nie zmieniony.
Mi tam leci z msc i queenów także nie wiem.
lol pc juz z pol roku nie leci z baly jak nie dluzej ;s
Juz prawie 2 lata xd
@topic
Siedziałem ostatnio na msc [Ank] i loot był w miarę dobry. Może po prostu miałeś pecha? Z flubbami tak samo. Po drodze na Apo [Volcano] lootnąłem kilka dsl i g axe. ;x
!~Paso~!
15-08-2010, 11:02
Loota chyba nie pomniejszyli .... Poprostu zaloz Rots i exp
Bambucha Rook
15-08-2010, 11:13
Po pierwsze zdejmij Rotsa, bo on obniża loot, po drugie loot jest nie zmieniony.
Mi tam leci z msc i queenów także nie wiem.
Rots zmniejsza Loot?
diamondback#
15-08-2010, 11:35
Wczoraj wbiłem 4lvl na 1300+ lvlu na msc i spadły mi 2 gbp samych MLSow , blessedek , gboots i helmetów więc nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz ,co do flubberów to wiem ,że też nie ma co narzekać ,a z bally nigdy loota nie było i nie będzie ;D:)
Solik aka Fiszu
15-08-2010, 12:15
Nie miałes po prostu szczescia.
To jest powod zeby zakladac temat?
To nie nowosc, ze zazwyczaj jest slaby loot. ;D
Czasem Ci poleci, czasem nie. Raz sie sypie np. w kazdym msc, a czasem po 15 min nic nie ma ^^ Posiedz dluzej na expie.
pecha masz, mi z co drugiego msc cos leci praktycznie a czasem nic po 10min
TyruS aka Tyr'ek XD
15-08-2010, 13:02
Ostatnio z Pamalinim byłem na pathach, wyniosł 13kcc z 7 lvli.
@t
Loot jest juz od dłuższego czasu nie zmieniony, fakt kiedyś loot był duzo lepszy, jeszcze jak miałem pietra gdy dodano powiekszone flubby to kejwilem tam : < w nocke wpadało 10 lvli na 1400+ lvl + ok. 15kcc.
Marcelllo
15-08-2010, 13:11
Loot dawno już nie jest taki jak dawniej... Efektywnie zostaje zmniejszany co jakiś czas, aż w końcu będzie sam exp który i tak będzie zmniejszany... :) Ekipa tego się wypiera, że nic nie rusza niby, ale i tak wszystko widać... Np. z 2-3 tygodnie temu został zmniejszony loot z darków... Jak miałem zawsze 40cc na + ostatnio ciężko było 5cc wyciągnąć... I nie wmówią mi, że mam pecha bo nie tylko ja to zauważyłem i ciągnie się to już przez dłuższy czas... ;)
Nie wiem w ogóle dlaczego zmniejszają loota i nowi gracze nie mają szansy zarobić... Loot powinien pozostać od wprowadzenia potwora, aż do końca, a nie tak jak jest teraz - zostaje zmniejszany i zmniejszany... Według mnie takie zmniejszanie psuje serwer :/
Zarexoholik?
15-08-2010, 13:52
A ja zauważyłem, że z lootem z fw jest lepiej. Częściej coś spada. O loocie z Bally to chyba żarty sobie robicie. Każdy płacze, że z Bally nic nie leci, a to farmazon w choy. Jak nie otwierasz moba to nic nie spada. To mob do bicia masowo jak Kingi, czy Queeny, więc jak zabijesz więcej to możesz liczyć na lepszy loot.
Do poprawy powinien iść loot z wise ma'ów.
Ja z ballami dalem tylko przyklad, bo ich i tak nie otwieram ale loot z flumbow napewno sie pogorszyl, kiedys jak wychodzilem z expa to mialem po 20 g axow a teraz... zal, z quunow leci tak ni w pizde ni w oko ale da sie jeszcze przezyc
Dla mnie to loot powninni podnieść 2x. W końcu to jest OTS! Chyba normalne, że po 4 czy 5 latach istnienia serwera jest na nim dużo kasy. Z reguły na OTSach gra się aby szybko zarobić i wbić lvl..
A wiec dla tych którzy piszą ze loota jest taki sam jak kiedyś:
Nocka Kingi magic - 6-10kc <kiedys>
Nocka Kingi Magic- 0.5-3 max < i nie pisać ze nie mam szczęścia >
Flubby loot marny o kingach to już w ogóle....
@Lorens
Ale to nie chodzi zeby 2k lvl mial kasy od chu*** a 700 nie mial na sl nie wspomne o kupieniu broszki do s legow itp -.-
Gdy jest za dużo kcc na serwerze i ceny itemów spadają - źle. Gdy zmniejszają loot - również źle.
Zastanówcie się, czego tak naprawdę chcecie. :)
Każdy wie, że jest wystarczająco dużo kasy na serwie, ale ten loot mógłby być rzeczywiście trochę lepszy :)
Wg. mnie jest wszystko ok.
Przynajmniej mam podnietę jak lootne g axe z kinga.
Patryk1551
15-08-2010, 21:51
Wg mnie loot jest nawet dobry. Jak expie na orsch cod i czasem otworze deda to ciagle leci jakies mpa demon sety itd. MS to samo. Scaraby czasem cos leci czasem nie dx. Kingi, bally, queeny to raczej szybki lvl slaby loot. Fluby i UM nie wiem jak teraz ale na ferie loot byl po prostu wyjebisty.
@nizej
Nie zauwazylem
sqlterpa
15-08-2010, 21:56
Tak wgle to nie wiem co im przeszkadza w tym loocie... Każdy o normalnych zmysłach często expiący na danych mobach odczuje zmiany... To samo jest na MS/KINGACH z Msów to już na prawde nic nie leci : |.Nie wiem jaka sytuacja jest z Wise bo kiedyś był topik, że też jest słaby..
@up
już kolejne ferie się zbliżają nie wiem czy nie zauważyłeś :(
Wg. mnie jest wszystko ok.
Przynajmniej mam podnietę jak lootne g axe z kinga.
Aha....:(
@Top
Trzeba bylo sie nie chwalic na forum jakiego wy to zajebistego lota macie ;/
Szaloony Zieloony
16-08-2010, 08:48
Z tego co wiem loot z fluberów i msc nie jest wcale taki zły, jedynie z wisów porażka. Bally/kingi to potwory do expa i na nich raczej nikt lootu nie zbiera, z msów też leci jako tako wiec ocb?
Gdyby loot był zmniejszony to Ekipa poinformowałaby nas w newsie.
Gdyby loot był zmniejszony to Ekipa poinformowałaby nas w newsie.
Ale mi news :
Uwaga dzisiaj loot został zmniejszony. Miłego dnia
Ja jakoś expie i nie zauważyłem zmiany w loocie. Nadal zero loota czyli jest ok.
Kinderek
16-08-2010, 10:33
loot był słaby i jest nadal slaby a z bally to ponad rok nie leci już kasa
Krulowiec
16-08-2010, 11:03
Wczesniej były potwory do loota i do expienia, gdy chciałes zarobic kase szedłes na msc , um'y . Jezeli chciales szybko poexpic Ots King,Bally, Ots Queen.
Wczesniej na 500 lvl dało się zarobić na kingach, poniewaz loot był niezły.
Teraz ciezko zarobic na sl na 500 - 600 lvl .
Loot powinien byc zwiekszony na kingach i ballach.
Nic nie było zmieniane z lootem ostatnio (czyt. co najmniej przez miesiąc). Wydaje Ci się...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.