View Full Version : Tajemnicze legi?
Witam dziś siedząc sobie na naszym serverze APO stwierdziłem, że nie ma żadnego questu w przedziale 1200-1400... Moja propozycja aby dodać legi nazwy nie podam bo nie mam żadnych pomysłów ;D, mogły by one zwiększać ataki z czarów o 3% a zmieszać zadawane ciosy od potwora/gracza o 5%
wypowiadać się...
Dareluss banned v3
15-08-2010, 13:29
m axe jest
jestem na nie styka tych dodatkow narazie.
1st R. Boonek
15-08-2010, 13:29
że nie ma żadnego questu w przedziale 1100-1350...
A magic axe od 1111 to co?
I tak jestem na tak... ale zeby bylo tylko dla ed/ms xd
Marcelllo
15-08-2010, 13:31
Jestem na tak, ale trochę dłuższy i trudniejszy quest niż na HOTA bo tak to znowu quest który zostanie ukończony w tym samym dniu lub następnym ;/
A co do legów - mogłyby być to ulepszone crown legi :) Ładnie wyglądają, no i oczywiście nie ma wolnego spr ;) Więc jedynie można bast skirt które jest nieużyteczne użyć lub jakiś używany przedmiot "umagicznić" Xd
A magic axe od 1111 to co?
I tak jestem na tak... ale zeby bylo tylko dla ed/ms xd
Chyba Cie kolego posrało juz do reszty.
@
Jestem na tak przydały by sie legi co dodawał by kilka % do ataku/magik/obrony albo czegos innego.
z tego co słysze teraz w update mają powstać jakieś legi ;S Wolał bym aby nie był to quest 1100-1350 tylko 2k+ aby było mało na serverze owego itansu.
W tibi 7.6 niema "fajnego" spr legów, do tego wszystkie już są używane.
Mogły by być tylko dla profesji magicznych.
Zarexoholik?
15-08-2010, 13:54
Te spr, które podałeś są z innych klientów synku. Jeżli już miałyby powstać nowe legi to chyba z bast skirta. Ale to musiałby być legsy tylko dla ms/ed, które by dawały większe obrażenia z wanda. Tyle w tym temacie.
z tego co słysze teraz w update mają powstać jakieś legi ;S Wolał bym aby nie był to quest 1100-1350 tylko 2k+ aby było mało na serverze owego itansu.
Zgadzam się.
#topic
Jak mają już robić jakieś nowe legi z wlaściwościami magicznymi to na pewno nie od 1,1-1,3k lvl'a tylko od 2k~.
Te spr, które podałeś są z innych klientów synku. Jeżli już miałyby powstać nowe legi to chyba z bast skirta. Ale to musiałby być legsy tylko dla ms/ed, które by dawały większe obrażenia z wanda. Tyle w tym temacie.
Pomysł dosyć dobry, tak jak wspomniał Zarexoholik?, aby te itemy mogłyby być w użytku, trzeba by wprowadzić nowego klienta - nie jest to zgodne z prawem. Patrząc po tym ile rzeczy zostało do wykorzystania, do administracja nie ma tak bardzo szerokiej palety.
Ryśku xD
15-08-2010, 14:30
Tak , można by było dodać taki nowy item , ale dla wybranej profesji ...
diamondback#
15-08-2010, 14:31
Jestem na tak ,ale tylko dla profesji magicznych i spr inne ,bo te jest pod 8xx :) . Bast skirt ładnie wygląda z pandą i kapturem ;) No i lvl dobrze dobrane.:P
krzaczek
15-08-2010, 14:39
Napewno nie 1200-1400 bo beda chodzic po 20kcc... tylko jak juz 1600-1800
I w dual roomie jest np master atom
Napewno nie 1200-1400 bo beda chodzic po 20kcc... tylko jak juz 1600-1800
I w dual roomie jest np master atom
Czemu mam wrażenie, że masz lvl w przedziale 1600-1800? :(
Domcio666
15-08-2010, 14:55
jestem na nie ponniewaz i tak nie zrobia zadnego nowego questu na zadne legi i to jest zbedne. legi nie sa wgl potrzbne
pixelmax95
15-08-2010, 15:04
Jestem na Tak! Moja rodzina dużo pieniędzy zarabia więc muszę je na co wydać. Więc kupię spodnie jeśli zrobi ktoś quest.
Jedne legi juz sa a jak dojda te to s legi bardzo stanieja. Jestem na nie.
Krwawy przyznam ci że quest całkiem fajny , co prawda jest wiele nowości no ale takie legi panda kaptur klapy to set hmm MEGA:D Wiadome ze legi te musiały by kosztować około 150kcc+ ...
Kapitan Alkohol.
15-08-2010, 20:27
Haha, każdy piszę w jakim przedziale ma być biorąc pod uwaę to jaki sam posiada lvl. Ogólnie propozycja ciekawa, ale tak jak napisał Zarex - te wyglądy jakie podałeś nie są dostępne w spr 7,6. Osobiście jestem za, quest powinien być od 1700 lvl'a w górę.
Jestem na tak, ale w żadnej mrocznej opowieści mojego dziadka nie było nic o magicznych spodniach, które zwiększają ataki magiczne.
Więc jestem za tym, aby miał magiczną obronę.
Jestem na nie, gdyż i tak każdy nosi s seta jak nie ma kaptura i po co jeszcze jakieś legi?
Seth Drut
15-08-2010, 21:19
Pomysł dobry. Już od dawna jest prośba o nowe legi :p
Quest powinien być od troche wyższego lvl niż 1,2k. Myślę, że od 1,9k-2k.
Co do legów marcelllo ma dobry pomysł- ulepszone crown legi xd
Pomysł dobry. Już od dawna jest prośba o nowe legi :p
Quest powinien być od troche wyższego lvl niż 1,2k. Myślę, że od 1,9k-2k.
Co do legów marcelllo ma dobry pomysł- ulepszone crown legi xd
ta a co za nie na rooku bedzie?; O sadze ,ze jak juz to bast skirt ;s i tak co piszecie " od 2k od 1800 " jak i tak szymek bedzie czyscil ; |
DeverMix
15-08-2010, 22:10
ofc że tak ale tylko dla ms/ed może spowodowało by to balans ;d
Nie, czemu? bo nie ma wolnego (spiritu?) poza tym jest za dużo itemek dających/broniących dodatkowe obrażenia z magii.
Ewentualnie przerobić Bast Skirty.
Kaziu Extreme
16-08-2010, 22:53
Powinni ulepszyc c legi bo fajnie wygladaja ;p a ty ***** szukasz w wygladach z 8+ ogar plx.
spiryty 8.+ wiem ze nie wejdą do 7.6 pojebało mi się najlepiej będzie przerobić bast skirt or crown legs ;f
Jedno zasadowe pytanie.
Masz jakiś sprit(albo jak to się tam piszę)?
Jestem na nie, jest dość itemów.
Memento Morii
17-08-2010, 00:35
Jesli dajesz jakąś propozycje , to postaraj sie uzasadnić swój tok myślenia , przedstawić w jak najlepszy sposób owy item , sprecyzuj nam jakby mogł wyglądać quest na owe legi m kub też jak można by było je zdobyć.
#topic.
Jest dużo questów , myslę że za jakiś czas Ekipa na pewno wymyśli jakiś nowy który nie będzie łatwy do wykonania. ;)
jestem na tak ale quest od 2000 :D i bardzo trudny i długi .. :) :) :)
3rd Dimension
17-08-2010, 19:17
Jestem na TAK, jeśli jednak quest byłby od wyższego lvla. Fakt - nie ma żadnych magicznych legów (oprócz sapphire, wchodzących w skład seta), jednak trochę bezsensowne będzie, jeśli KAŻDA część ekwipunku będzie coś dodawała.. (?)
To moje skromne zdanie.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
Jestem na tak i jak mowia ze od 2k lvla by bylo najlepiej ale i tak pewnie szymek bedzie czyscil:)
[Argrest]
17-08-2010, 19:48
Wdlg. mnie jak już to ten quest powinien być od 1300 lvl i bardzo skąplikowany (nie chodzi mi o silne potwory ;x)
Dareluss banned v3
17-08-2010, 20:02
MINI FAQ
1. JAKI SPRIT ALL ZAJETE JA UMRE
a) BAST SKIRTY Z NEW NAZWA
i tyle koniec gadania
od 2k i dla ms/ed
(-_-)-_-
17-08-2010, 20:47
Jestem na tak i żeby kosa dał zdjęcie i legi wyglądały jak on.
Na serio czemu nie =]
Ale żeby tylko dodawały magii ,
Legi+pandemka+klapy+Amulet+Hot W chuj szybki exp =]
pomysł dobry dawno nowe legi się nie pojawiają..
Krulowiec
18-08-2010, 02:22
Jedno zasadowe pytanie.
Masz jakiś sprit(albo jak to się tam piszę)?
Jestem na nie, jest dość itemów.
Tak, bast skirt jest nieuzyteczne.
# topic
Tak przydały by się jakies nowe legi.
Sensimila <3
18-08-2010, 09:21
Jestem na nie. Ostatnio dużo itemów i questów po update zostało dodanych. Wystarczy narazie, masz saphire legsy i tego się trzymaj.
Nie!
Dlaczego ? bo macie i tak dużo questów potworów do expienia na tym lvl...
Po co znowu dodawać coś magicznego .... zeby sie latwiej gralo? Wystraczy to co tu jest i tak juz powoli Mazurek Rox bedzie...
A taki 500? Nie ma nic nawet expic mu sie nie oplaca za marne 2sc z lota 2 lvl
Zadam ci nietypowe pytanie czy jesteś administratorem tego serwera?
Jestem na Nie ,nie bedzie to tu potrzebne gdyż pewnie administracja juz pracuje nad kolejnym ciekawym Questem ,który będzie miał pewnie większy sens niz kolejne Legs na APO.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.