PDA

View Full Version : Ipod, a mo?e nie?

Arrow
15-08-2010, 14:05
Szukam prezentu dla panny,
Hm, powiedzmy ze wymagania to:
Bez różu
musi byc dopracowany, graficznie, obudowa [pedantyczna panna]
i jak najlepsza jakosc dzwieku
koszt do 1000 pln
najlepiej jakby byl do 700 bo nie bede miec na pepsi ; (.

1sza mysl Iphone, patrze patrze a tam G1, G2, G3
czym sie roznia te generacje jesli ktos laskaw

i jesli ktos zna dobry sprzecik co spelnia te wymagania to prosilbym link <3

Kazda dobra odpowiedz nagradzania limonkowym kwadratem

Arrow
15-08-2010, 14:46
Ahh wszystko pomylilem chodzilo o iPoda ; c dopiero wstalem . chodzi o odt muzyki mp3/4
wiec samsung wave odpada

Piko umiesz czytac? jak bede chcial kwiatki kupic to zaloze nowy temat -.-

Kreweta
15-08-2010, 14:58
A to zależy wolisz ipoda nano shuffle czy touch ? Shuffle jest najtańszy ale nie ma ekranu. A ty chcesz odtwarzacz muzyczny czy może być coś innego ?

Arrow
15-08-2010, 15:01
A to zależy wolisz ipoda nano shuffle czy touch ? Shuffle jest najtańszy ale nie ma ekranu. A ty chcesz odtwarzacz muzyczny czy może być coś innego ?

Najlepiej chyba bym jej kupil touch bo jeszcze do filmow sie jej by przydal, ofc ipod nie musi byc jakis najnowszy i dysk moze byc ten 8gb, mowiac 'nie najnowszy' mam na mysli model, bo sam ipod musi byc nie uzywany.

kompleks biedaka czy wtf? # piko. moge jej kupic nawet jacht kabinowy motorowy z silnikiem 300 konnym od fiata 125p i Ciebie to nie musi interesowac.

Darkstar
15-08-2010, 15:12
Iphone ma wyje*any dizajn i jak narazie najlepszy dotykowy ekran na rynku. Świetna zabawka, nadaje się jak najbardziej na prezent. Generacje 3g i 3gs różnią się tylko wnętrzem, czyli jeden jest stosunkowo szybszy od drugiego. Im wyższa generacja tym telefon jest lepiej dopracowany i jak można się domyślic- droższy. 2g jest wolniejszy od wyższej wymienionych i nieco różni się wyglądem. Nowego z pewnością nie kupisz za 1000 zł, chyba, że w stanach po podpisaniu umowy na 1 czy tam 2 lata za 200 $. Nie jestem na bieżąco w dotykowych samsungach, ale ich ekran dotykowy do stóp nie dorasta temu z Iphone'a.

EDIT:
Doczytałem teraz, że o Ipoda chodzi... Jeżeli panna leci na inspektora gadżeta kup ipod touch'a. Więcej powiedzieć nie moge bo nie znam się na ipodach.

All Eyez On Me
15-08-2010, 16:20
Jestem ciekaw skąd kase ma 15 latek na prezent dla PANNY. No ale juhC tam... :D

iPhone jest dziwny. Kup lepiej Xperie albo Łejwa:D :D

Joogi
15-08-2010, 17:07
iPod Classic 80GB, moze byc czarny, lub szary. Filmy, muzyka, zdjecia, gry sa dostepne + kosztuje okolo 500 zl? Sam go mam, polecam :)

Arrow
15-08-2010, 17:47
iPod Classic 80GB, moze byc czarny, lub szary. Filmy, muzyka, zdjecia, gry sa dostepne + kosztuje okolo 500 zl? Sam go mam, polecam :)

Dzięki, to prezent mam z głowy,

btw. Oksy,All eyez
po 1. ten temat nie dotyczy mojego wieku tylko pomocy w wyborze
po 2. może jestem młodszy a mam bagaz doswiadczeń 20 razy wiekszy od Ciebie.
po 3. Nie wiem co ma wiek 15 lat do tego czy mam pieniadze czy nie mam, moze jestem synem shakiry i mama mi zasponsoruje <3 >.>
po 4. jak jestes ciekaw to sie zainteresuj multi marketingiem hostingiem itp.