View Full Version : Scix 2050
http://i38.tinypic.com/2u7rhxs.jpg
Pozdro szyszol ;d
Wow, hardkor ;s
Gz lvl'a, wbij coś konkretnego 2,5k np ;D Powodzenia ;p
.Vimpexx.
16-08-2010, 10:00
Gratki, lecisz do 2.5k ;]
Zarexoholik?
16-08-2010, 10:18
Aha, to fajnie, że wbiłeś 9~ poziomów.
Sensimila <3
16-08-2010, 10:22
No doktor, narazie mało wbiłeś Scixem. Tak jak up wbijaj do 2,5k :P
Gratulacje wydania 300zł na chara. ;-)
Najebałes tych leveli od groma :o
aha
gz ladnie nie wiedzialem ze ktos na tym serwerze moze byc kiedykolwiek taki mocny zeby wbic taki wysoki level gonisz neka naprawde gz
Osiągnij coś samemu :)
Pozdro allegro :)
dziekuje za pozdrowienia ;**
nie exp, idziemy pkowac! :D
Osiągnij coś samemu :)
Pozdro allegro :)
Hehs, a później będę wyglądał tak jak ty ? :)
Nie dzieki, ja to wszystko robię dla rozrywki :)
Ps.
Thx :)
Aha, to fajnie, że wbiłeś 9~ poziomów.
10lvl
Gratulacje wydania 300zł na chara. ;-)
Wiem, tylko co to cię interesuje, pozatym gdy mi się znudzi, sprzedam postać za wiecej (już mam kupca). Wolałem kupic niź, grać 24/7 i wygladać jak Adasik..
Wszystko lepiej zrobić za pieniądze niż włożyć choć trochę wysiłku. Nikt Ci nie każe grać 24/7 ale choćbyś tyle grał pewnie byś i tak nic nie osiągnął :o
Wyglądać tak jak ja? Ja się nie wstydzę pokazać swoich zdjęć i wyśmiewać się z kogoś z dumą nie pokazując swoich :o Więc pozdro leserze :D
Wolałem kupic niź, grać 24/7 i wygladać jak Adasik..
Hahas dobre :D
#topic
Gz za ten tekst up ^^
Nie dzieki, ja to wszystko robię dla rozrywki :)
Ps.
Thx :)
10lvl
Wiem, tylko co to cię interesuje, pozatym gdy mi się znudzi, sprzedam postać za wiecej (już mam kupca). Wolałem kupic niź, grać 24/7 i wygladać jak Adasik..
Tak, ciekawe jaki idiota kupi postać w Tibi za 300zł+ ^_^
#
Gratuluje wbicia 10lvl.
#
Co Ty masz do zdjęć Adasik'a?
Aha, to fajnie, że wbiłeś 9~ poziomów. [2]
Co Ty masz do zdjęć Adasik'a? [2]
Osiagnij cos sam allegro kidzie i pokaz swoje foty. Elos cwelos
`Pietro.
16-08-2010, 17:29
Nie gratuluje allegro kidzie, nie mogłeś złożyć 1400 ek i jeszcze zakładałeś ringa. Co masz do adasika fotek, pokaż swoje. Życzę ci padnięcia na rs i rook chara do 1 lvl'a : )
Zal was pomyslcie teraz czy było warto siedziec tak jak wy i bic ten lvl czy lepiej kupic?
Ile omineło was imprez i innych uroczystosci przez to ze graliscie w tibie prąd i czas jaki spędziliscie przed kompem itd.
Policzcie to sobie i wychodzi wiele ponad 300 zł.
Czatboks Monkey
16-08-2010, 19:37
@up
Tibia to rozrywka frajerze
@top
nie gz :/
Adasik nie wyglada zle, nie wiem jak z Toba ;D
Gz, pamietam cie za czasow gry Joogim. ; )
Zal was pomyslcie teraz czy było warto siedziec tak jak wy i bic ten lvl czy lepiej kupic?
Ile omineło was imprez i innych uroczystosci przez to ze graliscie w tibie prąd i czas jaki spędziliscie przed kompem itd.
Policzcie to sobie i wychodzi wiele ponad 300 zł.
Tylko kumpli poznanych poczas grania i rozmow na skype nie kupisz za rl kase. Dla Ciebie to moze kupa leveli a dla mnie to milo spedzony czas.
Kupiłeś zbyt mały lvl dziewczynlo.
Aha,a to fajnie, że wbiłeś tym charem 9 lvli.
Tylko kumpli poznanych poczas grania i rozmow na skype nie kupisz za rl kase. Dla Ciebie to moze kupa leveli a dla mnie to milo spedzony czas.
DOKŁADNIE!
Gz. Ciśnij do 2,5 k lvl a potem 3 k ; ]
Co z tego że kupił postać?
Jego kasa- jego interes ;D
Wolałem kupic niź, grać 24/7 i wygladać jak Adasik..
Niezły tekst XD
GZ & Pozdro xd
Palek Zabojca
17-08-2010, 08:01
Gz ziomus gogo 2.5k lvl :)
Wszystko lepiej zrobić za pieniądze niż włożyć choć trochę wysiłku. Nikt Ci nie każe grać 24/7 ale choćbyś tyle grał pewnie byś i tak nic nie osiągnął :o
Wyglądać tak jak ja? Ja się nie wstydzę pokazać swoich zdjęć i wyśmiewać się z kogoś z dumą nie pokazując swoich :o Więc pozdro leserze :D
\
Ja bym się wstydził na twoim miejscu, nie potrzebuję się dowartościować w taki czy inny sposób, a chłopaka też nie szukam. Wiec, nie widzę powodu umieszczania swoich zdjęć, na forum którego srednia wieku wynosi 15 lat i 99% to dzieci płci męskiej.
Nie gratuluje allegro kidzie, nie mogłeś złożyć 1400 ek i jeszcze zakładałeś ringa. Co masz do adasika fotek, pokaż swoje. Życzę ci padnięcia na rs i rook chara do 1 lvl'a : )
Co do ciebie, to szkoda mi słów.
Tak, ciekawe jaki idiota kupi postać w Tibi za 300zł+ ^_^
#
Gratuluje wbicia 10lvl.
#
Co Ty masz do zdjęć Adasik'a?
Hmm.. Gdy sprzedam postać to jeszczę zarobie :) A on czasu nie odzyska i troche czasu musi poswięcić sobie żeby wygladać normalnie, a nie jak tłusty knur..
Lvl ciągle powoli rosnie, wbiję wiecej, pozatym mam już na swoim koncie pare osiągnięć i to mi wystarczy. Teraz gram z nudów dla zabawy.
Gz go go 2500 ;) nie wychodz z domu tylko expij prosze
ładnie ładnie.. ;D
gogo 2100
Bydgoszczanin
18-08-2010, 08:45
Rozjebałeś mnie... Wbiłeś 9-1olvli i ss na 4um. Życze hacka i dalszego noobienia ^^
Gratuluje :D:D:D teraz gogo 2100 :P pozdro.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.