View Full Version : [Strona] Zak?adka Konto Promocyjne
Wnorekkk
16-08-2010, 20:28
Po wejściu na strone, zalogowaniu się na swoje konto i wybraniu zakładki Konto Promocyjne wyskakuje nam lista co zyskujemy. Znalazłem tam 1 punkt, który mi nie odpowiada, a mianowicie: "* Możliwość logowania się na pełnym serwerze BEZ KOLEJEK!" - proponowałbym to usunąć, ponieważ na tym serwerze nie ma już kolejek :D
Sub Zero 2
16-08-2010, 20:39
Jestem na tak.Taka mała zmiana zawsze jest przydatna ,bo mniej spamu na stronce.Po za tym nowi i starzy gracz będą wprowadzani w błąd.Do poprawki.
O 1!
Flamaster
16-08-2010, 20:43
Można zmienic:D
Coś ostatnio zauważyłem, że czepiacie się taki marnych szczegółów, że szok ;o:eek:. Niektóre wątki nie mają najmniejszego sensu ;o
Temat do działu bugi ??
Może jeszcze kiedyś będą kolejki :D Może dawna sława APO 7.6 powróci ^^
#topic
Nie mam zdania.
Szczegóły...
A co by było, jakby były w końcu te kolejki?
Znów zmienianie...
Seth Drut
16-08-2010, 21:03
No ale w sumie to pacc daje taką możliwość.
Jestem na nie :d
No i co a skad wiesz ze nie bedzie jeszcze full serva albo nie zmniejszy slotow? jestem na nie taka mozliwosc daje pacc
No i co a skad wiesz ze nie bedzie jeszcze full serva albo nie zmniejszy slotow? jestem na nie taka mozliwosc daje pacc
Prędzej serwer będzie pusty niż zagra na nim ponad 800 osób...
@topic
Usunąć! o,o
Flamaster
16-08-2010, 21:28
Szczegóły...
A co by było, jakby były w końcu te kolejki?
Znów zmienianie...
Człowieku to jest nawet nie 5 min. roboty ;o Wchodzisz w edycje strony i usuwasz to co Ci sie nie podoba :o
@top
Pisałem :D
sqlterpa
16-08-2010, 21:31
Tak strasznie CI to przeszkadza : /? Bo mi nie.. Nie mam zdania na ten temat, może to zostać/ mogą to wykasować, rzadko otwieram tą zakładkę i mało mnie obchodzi co tam jest napisane ; o
No ale w sumie to pacc daje taką możliwość.
No właśnie przecież pacc Ci to zapewnia!
Devil murder v3
16-08-2010, 21:36
Lol, to powinno zostać - opisuje funkcje pacca, więc z czym do ludzi :/ NIE, KURWHA.
#Lordzik#
17-08-2010, 08:49
Komu to przeszkadza? Ja po raz pierwszy zamawiając pacca nawet tego nie czytałem, ale jeśli chcecie można usunąć.
Jednak wszystko Wam przeszkadza :/ Nawet mały drobiazg..
#top
Będzie Santano/Maciek to poprawi lub zostawią to z nadzieję że kiedyś znów będą kolejki po 300 ;)
Można to zostawić.
Chłopie po co ten temat? nabijasz tematy proste. Kret*ynie może se to być przeszkadza ci? Nie raz może bedą kolejki ...
Obojętne jest mi to całkowicie. Na kolejki jak kiedyś nie liczę, ale z drugiej strony każdy nowy gracz ma przekonanie i pewność, że bez problemów może wejść na swojego chara.
Zaznaczyłem "nie mam zdania"
Marcelllo
17-08-2010, 10:15
Nie zgadzam się z tą propozycją. Może jeszcze kiedyś będzie pełny serwer? ;) Wszystko może się zdarzyć ;P
Ero Senin
17-08-2010, 10:20
Nie powinni tego kasować !
To w końcu jeden z plusów konta promocyjnego :S
Tymczasowo się nie przydaje ale plusem jest XD
Diduus v.0.2
17-08-2010, 10:23
Hmm... Przeszkadza Ci to?..
Tak było,tak zostanie..
może będzie nagle 1000osob gralo,ktos bedzie chcial sie logowac bez kolejek,patrzy a tu nie ma o tym nic ;o
Już widziałem jak pisałeś to na Chat Boxie i tylko się uśmiałem. :D:D
Ten serwer prędzej upadnie niż zrobią się na nim kolejki do logowania :D
@TOp
Popieram, usunąć ten punkt :P
Zarexoholik?
17-08-2010, 11:27
No kolejek już nie ma, więc można to usunąć. Kiedyś były takie kolejki, że czekało się sporo czasu, a wszystko przez to, że większość posiadała pacc'a. Spotkałem się nawet z tym, że mając pacc'a musiałem czekać w kolejce (3 chyba byłem).
Jestem na nie... jak grało po 700-800 osób były kolejki może kiedyś znów tyle będzie i znów będą kolejki mi to nic nie przeszkadza :)
' Demeral < '
17-08-2010, 11:50
Teraz nie ma kolejek wiec mozna by bylo to usunac, lecz po co? To nikomu nie przeszkadza wiec niech sobie bedzie.
Zaznaczylem "nie mam zdania"
Sensimila <3
19-08-2010, 16:23
Faktycznie, nie ma kolejek, zbędny punkt.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.