View Full Version : Interaktywna mapa APO
Witam!
Dzisiaj wchodząc na interaktywną mapę świata APO wyskoczył mi dziwny błąd. Po kliknięciu OK strona się załadowała, jednak mapa nie. Domyślam się że ten błąd leży po stronie serwerów google, ale zgłaszam - oto treść błędu:
http://i38.tinypic.com/2uiyki1.jpg
Pozdrawiam!
Heaven
Flock (na bazie Firefoxa). Pytałem znajomych i mają ten sam komunikat.
Jakiej przeglądarki używasz?? To jest dosyć istotne.
@down
Po co nabijasz posty?? Może akurat w tej sprawie mam coś do powiedzenia :/
(-_-)-_-
17-08-2010, 20:53
Po co się pytasz, jak i tak nie udzielisz jemu pomocy?
Po chuj piszesz posta ? jak ty też nie udzielisz mu pomocy.
Może niech mortiis spróbuje zamienić w kodzie źródłowym na sensor=true albo sensor=false. Jeżeli to nie pomoże to nie wiem ;d
@up
Jakbyś miał cos do powiedzenia to byś przeczytał całego posta i bys wiedział jakiej przeglądarki używa ,i nie nabijam.
Ale tam chodzi o serwer interfejsu google, więc Mortiis powinien im to zgłosić chyba.
Domcio666
17-08-2010, 21:31
jak uzywasz explorera to wiadomo ze nie bedzie dzialac bo ma dziury ta przegladarka. uzywaj mozilli to najlepsza wedlog mnie przegladarka
Czatboks Monkey
17-08-2010, 22:22
@up
umiesz czytac koksie?
@top
to samo mam Na Google Chrome
Trzeba wyczekać aż google to naprawią.
Zarexoholik?
17-08-2010, 23:27
Ja mam Mozillę Firefox z najnowszymi aktualizacjami i mam ten sam problem. Wyskakuje mi dokładnie ten sam komunikat. Więc coś jednak jest nie tak skoro na większości (jak nie wszystkich) przeglądarek jest to samo.
Jakiej przeglądarki używasz?? To jest dosyć istotne.
@down
Po co nabijasz posty?? Może akurat w tej sprawie mam coś do powiedzenia :/
Już coś wymyśliłeś?
Po chuj piszesz posta ? jak ty też nie udzielisz mu pomocy.
Może niech mortiis spróbuje zamienić w kodzie źródłowym na sensor=true albo sensor=false. Jeżeli to nie pomoże to nie wiem ;d
Też nie pomogłeś.
jak uzywasz explorera to wiadomo ze nie bedzie dzialac bo ma dziury ta przegladarka. uzywaj mozilli to najlepsza wedlog mnie przegladarka
Co ma przeglądarka do skryptu?
Trzeba wyczekać aż google to naprawią.
To u Mortiisa jest błąd...
@topic
Trzeba zamienić to
sensor=true_or_false
<script src="http://maps.google.com/maps?file=api&v=2&sensor=true_or_false&key=ABQIAAA AKIajNU2lSo0tN3B-jphCLhSyXO_MaceO25fTE7oEiplOXnjKoRQ6Xtk_PH3uozfM85 gjX8PGhMGBHw" type="text/javascript"></script>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.