View Full Version : [Forum] Zmiana nicku za 3,66
[17-08, 20:44] Veto za sms 3.66
[17-08, 20:44] Veto o zmianie nicku
[17-08, 20:44] Veto zrobcie propozycje
Co o tym myślicie ?
Mam mieszane uczucia co do tej propozycji, ale jednak mozna zrobic. Ekipa nie pogardzi dodatkowa, chociaz nieduza kasa. Jak dla mnie to powinno byc za 10.98 ^^
Moj nick mi odpowiada w 100 procentach, ale stary 'pogromcaszczurow II' chcialem go strasznie zmienic XDD
Dexter Rook Sorcerer
17-08-2010, 20:49
chodziło nam o forum XDD
Jestem na tak, bo ja mam tak głupi i dziecinny nick, że bym go zmienił. Ale powinno być tak, że można było by tylko raz zmienić, i w nawiasie pod nickiem byłby stary nick.
Mortalix
17-08-2010, 20:49
No Ciebie ***** to już chyba ********...!
Co za ************ propozycja... ***** jak tępym trzeba być żeby coś takiego wymyślić?!
Aż ***** do ***** się niedobrze robi. ***** mać!
#topic
Za sms 3.66 dostaną z tego tyle, że nawet nie będzie się im chciało zabierać do roboty. XD
Pomimo tego, że nie wejdzie jestem na tak. ;c
#down
Rozmowa wyszła od Twojego nicku, a ja nie płakałem, so stfu! _._
#KaZeK
Szkoda, bo Tobie też by się to przydało. ;ppp
[17-08, 20:44] Veto napinka gwarantowana!
[17-08, 20:44] Veto za sms 3.66
[17-08, 20:44] Veto o zmianie nicku
[17-08, 20:44] Veto zrobcie propozycje
Tak to wyglądało w oryginale i chodziło o FORUM (zmianę nicku na forum), bo Mortalix i Dexter płakali o swoje nicki xd
Co do propozycji, jako że moja - 100% tak! Jeszcze Cleaner za smsa 30,50; ew. Moderator za litr Finlandii!
Tak, pod warunkiem że w statystykach będzie widoczny poprzedni nick.
Dareluss banned v3
17-08-2010, 20:55
jestem na nie gdyz to noobowy pomysl i tak o
(-_-)-_-
17-08-2010, 20:55
Tak, pod warunkiem że w statystykach będzie widoczny poprzedni nick.
Jestem na tak tak jak napisał Goatee ale może niech będzie
stary nick/nowy nick
:)
' Demeral < '
17-08-2010, 21:00
Taka zmiana to dobra propozycja, tylko nie wiem czy za 3,66 tylko za jakas wieksza kwote
@top
tak :D
Zmiana nicku na forum nie wchodzi w grę.
Można go dostać tylko przy specjalnych okolicznościach takich jak Cleaner żeby nie wyglądał jak jakiś noob przykład: ^VeTo^.
Jestem na nie, mieliście szansę wyboru nicku i ją zrąbaliście to Wasz problem.
#edit
Po dłuższym namyśle wpadłem(/iśmy) na pomysł aby poprzez wysłanie sms'a nieco droższego niż ten można by wprowadzić TYLKO małą korektę np. Mo®talix change Mortalix lub usunięcie jednego słowa z nicku np. Dexter Rook Sorcerer change Dexter/Dareluss banned v3 change Dareluss v3.
To pozostawiam Administracji ;p
Myślę ze to zły pomysł. Jak już robisz konto to używaj tego nicku do końca :D
Seth Drut
17-08-2010, 21:07
Jestem na nie.
Nick wy wybieracie, więc chyba wiecie czego chcecie?
Jak nie to pech :/
Jestem jak najbardziej za zmianą nicku, ale za kcc nie złotówki. Dajmy na to 100 kcc ;O
Wyjebane mam w to bo keszuwa rox. Ale ja jestem na nie, bo nie chce mi sie od nowa ogarniac kto jest kto...
Nie no przesada...
Właśnie mnie troche irytują nicki typu ^Veto^ itp.
Jak bym miał wymówić te znaczki?
Jestem na nie...
#edit
Nicki Moderatorów i osób z obsługi powinny być proste i napisane po polsku,
więc KaZeK też śmierdzi.
Za 3 zł nie opłaca się wchodzić w panel admina, 20 zł i może... ;d
A tak serio, nie zmieniamy nicków i raczej to nie wejdzie.
Za 10,98 tak, za 3,66 nie. Za mało z tego dostaną po prostu, bo jakąś złotówkę? ;|
Na forum nie zarabiają więc nawet i ta złotówka byłaby mile widziana w portfelu Mortiis'a. :) Jestem na tak , dobra propozycja. Sam bym skorzystał z tej usługi ,gdyż nie gram już Huskarem i przydał by się inny nick.
Dlaczego mój post ktoś usunął :)
CO do tematu to oczywiście jestem na nie.
Za taką cenę to sobie możesz kupić wodę:P
Wątpię, że to wejdzie w życie.
Za 3 zł nie opłaca się wchodzić w panel admina, 20 zł i może... ;d
A tak serio, nie zmieniamy nicków i raczej to nie wejdzie.
Nie ma to jak materializm.
#top
Troche głupia propozycja,dlatego trzeba kilka razy pomyslec zamin sie zrobi konto ;)
GooHooNe
17-08-2010, 23:08
Niestety jestem na nie co to by było masz kogoś za wroga np jakiś 800-1000 lvl i on nagle zmienia nick i co pozostaje ci tylko namysł że może go rozpoznasz po skillach ..
Nie wgl cena jak coś 10.98+
Zarexoholik?
17-08-2010, 23:24
A tak serio, nie zmieniamy nicków
Serio? (:
#Topic
Oczywiście jestem na TAK! Jak ktoś robi debilny nick, a później chce go zmienić to niech za to płaci, ale jak dla mnie ceną minimalną powinien być sms za 10zł~.
Oczywiście jestem na nie, trudno wybrałeś zły nick masz za swoje :)
Jestem na nie, ponieważ potem będzie zamieszanie kto jest kto, albo na gc zwiększyłaby się ilość oszustów typu "Kto wyśle sms za 3.66 dam mu 4kcc" itp
Blood Raven
18-08-2010, 09:38
jestem na tak przyda sie takie cos a koles co pisal o wrogu to lazi na forum ...
Jestem na nie poniewaz znajac zycie beda konta sprzedawane na allegro xD i ktos potem sobie zmieni nick i bedzie pro elo hajt bo wbil 1000 postow a to old owner konta wbil a on wbil zero np
Marcelllo
18-08-2010, 10:10
Ogólnie to jestem na tak. Nie ważne czy to na forum, czy na APO - namelock mógłby być jednorazowy za te 10.98 czy ileś tam :)
Osobiście bym z tego nie korzystał (no może na APO 7.6 na rooku bym sobie nick zmienił), ale i tak jestem na tak.
.Gonzalo.
18-08-2010, 11:30
Jezeli komus na 4um nie pasuje nick to niech zrobi sobie nowe konto i proste...
&topic
Jestem na nie.
Fajny pomysł ale żeby nick można było zmieniać tylko raz a nie ciągle ktoś cie okradnie zmieni nick i tak ciągle...;]
Dareluss banned v3
18-08-2010, 15:33
#edit
Po dłuższym namyśle wpadłem(/iśmy) na pomysł aby poprzez wysłanie sms'a nieco droższego niż ten można by wprowadzić TYLKO małą korektę np. Mo®talix change Mortalix lub usunięcie jednego słowa z nicku np. Dexter Rook Sorcerer change Dexter/Dareluss banned v3 change Dareluss v3.
EHEHEH TO JA HEHEHE
Jestem na nie gdyz i tak predzej dostane bana i bede mial
Dareluss v0.5
Jestem na nie ... pewnie każdy z allegro będzie zmieniał nicki :) nie będzie wiadomo kto jest kto ....
.Vimpexx.
18-08-2010, 15:47
Jestem na Nie, moim zdaniem jest to niepotrzebne, ktoś kto zakładał konto powinien wiedzieć czy mu się ten Nick podoba, jak nie to zakłada inne konto.
Jestem na nie, jak ekipa uzna ze nick powinien zostac zmieniony i user bedzie chciał napewno sie zgodza na cos takiego. A pozatym za 3.66 to oni dostaną marną złotówke. Więc na 100% to nie wejdzie bo nie beda sie do tego zabierac za 1zł : O
Domcio666
18-08-2010, 16:25
jestem na nie bo bedzie potem zamieszanie kto bedzie kim :(
Morfeuxsz
18-08-2010, 17:21
Jestem na Nie, dlaczego? Bo zrobić sobie nowe konto z nowym nickiem, to nie jest duży problem. A wam zapewne chodzi o daremne i długo nabijane posty oraz punkty reputacji.
...:KoMBoj:...
19-08-2010, 07:39
Niee !! ludzie bd zmieniac nicki co 5min i kazdy pod kazdego bedzie sie podszywal...teraz wiemy kto jakim charem gra a jak wporwadza to nie bedzie wiadomo kto czym gra:)
diamondback#
19-08-2010, 11:14
Jestem na nie ;) nick to nick ,a to że ktoś kupuje chara to ma pecha ;O musi się z tym liczyć ,że nie będzie grać pod swoim nickiem ,wprowadziło by to taki masakryczny zament na serwie ,że masakra :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.