PDA

View Full Version : Piraci z karaibów anything else?

Arrow
17-08-2010, 22:55
witam, szukam pomyslu na prezent przypomnialo mi sie ze kuzyn lubi tam piraty ma 12lat ~~ , jakis film o piratach najlepiej tani
Tak mysle nad piraci z karaibow wie ktos ktora teraz wersja najnowsza itp itd albo jakis inny? tylko nie jakis 20 - 30 letni film jakas nowosc ciekawa bo szkoda go rozczarowac

Zarexoholik?
17-08-2010, 23:52
Najnowsza, dostępna wersja filmu to: Piraci z Karaibów: Na krańcu świata. Jednak dziwi mnie, że na prezent chcesz dać kuzynowi film o piratach ściągnięty z neta (piractwo). Wypożycz strój pirata, bo ściągając z neta sam jesteś piratem. Zrobi sobie z tobą zdjęcie i będzie się cieszyć.

Polecam Wyspa Skarbów z 1990 roku.

Myst
18-08-2010, 00:02
Ja polecam wszystkie części Piratów z Karaibów.

1. Piraci z Karaibów Klątwa Czarnej Perły
2. Piraci z Karaibów Skrzynia Umarlaka
3. Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata

Czwartej części jeszcze nie ma :( Dopiero ją robią (są już w trakcie :)).

Polecam kupić cały pakiet 3 filmów wyjdzie taniej i ładnie wyglądają oryginały.

@down

Torrenty jedynie :) Szybko ściągniesz i w ładnej jakości.

Arrow
18-08-2010, 00:04
Najnowsza, dostępna wersja filmu to: Piraci z Karaibów: Na krańcu świata. Jednak dziwi mnie, że na prezent chcesz dać kuzynowi film o piratach ściągnięty z neta (piractwo). Wypożycz strój pirata, bo ściągając z neta sam jesteś piratem. Zrobi sobie z tobą zdjęcie i będzie się cieszyć.

Na allegro zamowie...

pomozplz
20-09-2010, 10:03

Twoj post był bez sensu jednym słowem :]

@top

Piraci z Karaibów only ;p