Zaloguj się

View Full Version : Nowy teledysk Stone Sour!

Trikol <3
18-08-2010, 00:26
Przedstawiam wam teledysk grupy Stone Sour do najnowszego albumu Audio Secrecy!

http://www.youtube.com/watch?v=PDXPedRXUnk

Zarexoholik?
18-08-2010, 01:11
Osobiście nie słucham tego rodzaju muzyki, ale ten kawałek nie jest zły - słyszałem kilka podobnych, jednak taka muzyka u mnie w playliście nie gości. Co do samego teledysku - może być.

All Eyez On Me
18-08-2010, 01:58
Jakoś nie.. nie rozumiem co może być fajnego w tej muzyce nie mój gust:D

@DOWN

Sorry nie musi mi się podobać nie lubię takiej muzyki i tyle. Jest zbyt płytkie dla mnie nawet mi się nie chce rozkminiać tekstu czego pewnie ty też nie zrobiłeś podoba Ci się muzyka nie tekst - dla mnie słuchanie muzyki i nie rozumienie tekstu jest bez sensu

Czekałem na to aż napiszesz że słucham murzynów, FAIL zazwyczaj jak nie rozumiem tekstów to staram się wspomagać internetem żeby zrozumieć o co kaman. Może i śmieszne i głupie, ale tak jest.

Trikol <3
18-08-2010, 02:18
A co moze byc fajnego w twoim rapie?

@edit.
To samo moge powiedziec jak sluchasz zagranicznego rapu ;>
Nute dopiero dzis znalazlem , a po za tym w reszcie nut jakich dotad znam to wiem ocb wiec... ;s

Patryk1551
18-08-2010, 03:30
Takie sobie teledysk moze byc, ale ogolnie jakos takie za spokojne XD nie lubie tak

Kicuu
18-08-2010, 06:51
teledysk moze ujdzie ale gatunek muzyki napewno nie

Bondi
21-08-2010, 19:06
Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Warner Music Group.

Możesz podać jak nazywał się ten kawałek to spróbuję obejrzeć na innym serwisie. Co do Sone Sour to lubię i słucham tego zespołu między innymi ze względu na Coreya Taylora :p