View Full Version : Resp Ots Quenn [Vul]
Mało kto już tam expi ponieważ są lepsze respy wiec myślę że można je ulepszyć dodając tam po 1-2 queeny żeby łącznie było ich 3 lub 4 :)
GooHooNe
18-08-2010, 13:34
Czemu nie na vol są małe respy queen tak od 3-5 nawet na 1 respie a ich tam jest ok 6-8 więc przydatny
jestem na tak
Orson_Pall
18-08-2010, 13:44
niech se bedzie tyle co jest, ja proponuje dodac prosta droge z respa do respu, i zrobic taki 'polksiezyc', i bylby fajny resp to expienia.
Marcelllo
18-08-2010, 14:08
Jestem na tak, ale powinny zostać te które są, ponieważ niektórzy chcą spróbować zsolować 1 lub 2 queeny :) Można dodać tam na dole koło Sonii duży resp ;P
Jestem na tak, nic to nie szkodzi, a może tylko pomóc serverowi.
jestem za bo zawsze te mniejsze lvle pojda tam poexpic sobie
Dareluss banned v3
18-08-2010, 15:16
Nie , duzo juz tych queenow , cod , magic i ch*j wie gdzie jeszcze.
Jestem oczywiście na tak:d A czemu? Exp szybki mało noobów a co najlepsze loota do soni sprzedaje odrazu bo mam obok sonie. :D
Jestem na tak ale niech te respy już zostaną niech dodadzą koło nich duży resp :)
Jestem na tak. Napewno przydały by sie nowe respy queenów po 3-4 ja sam napewno bym tak expił.
Morfeuxsz
18-08-2010, 17:13
Jestem na tak.Przyda się kilka nowych respów tych mobów.
Krulowiec
18-08-2010, 17:25
Jestem na TAK , teraz wszystkie respy są zatłoczone.
Jedyne dobre respy Queen są na COD. Mogą na nich expić raptem 2 osoby ( jedna na kole , druga kajdanki ) Co prawda jest na górze też trzeci resp ale H-lvl'owi nie nadążają się tam respić. Propozycja jak najbardziej pozytywna. Jestem na TAK.
Domcio666
18-08-2010, 18:12
łocznie
nom bym chcial zeby locznie bylo 3-4 quueny ;p
ale po co ?? jak masz bardzo duzo respow z quuenami a na magic masz nawet big resp ;p ale by mogly byc po 3 quueny na resp
3-4 queen? Sam bym tam chętnie expił. Tak.
Respy zapomniane, uzywane chyba glownie do padania, jak ktos nie chce wracac do city. Przydaloby sie odnowic troche te respy, Vol by odzylo :)
Jak najbardziej na tak. Niech będzie więcej respów :)
Hogart 2.0
18-08-2010, 22:26
Jestem na NIE,poniewaz powstaly nowe respy aby h-lvl z nich korzystali a reszta respow takich jakby 'pobocznych' wydaje wam sie ze nikt z nich nie korzysta,korzystaja ale low lvl ktore tez chca sprobowac swoich sil na qeuun'ach a na wiekszym respie albo nie daja rady albo nie zdaza zabic... Wiec dajmy tez mniejszym lvl po expic ; )
Zarexoholik?
18-08-2010, 22:43
A ja jestem na NIE! Są to respy dla ms/ed, bo jest gdzie biegać. Jeśli już mają być dodane tam kolejne queeny to max po 1 dodatkowym na respie w dalekich odstępach od siebie by móc lurować i biegać.
Nie Nie i Nie!! te respy na vol to jedyna rzecz która mi przypomina Old Apo.. niema sensu Zmieniać te respy, bo jak chce sobie solnac quuena to sobie ide na vol ze max 2 mi wyskoczą.... Nie zmieniajcie naprawdę bo tylko te wspomnienia mi zostały :(
.Vimpexx.
19-08-2010, 11:02
łocznie
łocznie
łocznie
łocznie
@Topic
Jestem na Nie, nie wszystko muszą przerobić ...
Niech coś zostanie z old APO.
diamondback#
19-08-2010, 11:07
No oczywiście ,że na tak + dobudować piętro niżej żeby to był resp dla 2-3 osób ,a nie dla 1 ;P
Jestem na #TAK#
Czemu by nie ? Tam i tak nikt nie chodzi więcej ludzi tam by chodziło :-)
Seth Drut
19-08-2010, 11:15
Jestem na nie.
Są to jedyne respy z queen gdzie można prać po jednym lub dwa.
Większy resp jest na cod i magic. ;s
Lesny Ludek
19-08-2010, 11:23
ŁOCZNIE Mówisz? jestem na tak 3 wystarcza.
Zmieniać tego respu raczej nie będę. Jak ktoś napisał, może ktoś woli po 1 lub po 2 bić? Bo ma dość mały lvl? Zaczyna dopiero expić na nich? Niech zostanie jak jest. Nie zawsze wszędzie będą "BIG" respy...
Ew. można zrobić pod tymi respami kolejne, właśnie jakieś większe. Ale te zostawić w spokoju.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.