View Full Version : Kilka propozycji
Były już takie propozycje ale nikt z nimi nic nie zrobił...
Propozycja pierwsza :
Dodać crystal arrow do loota jakiegoś potwora , mógłby to być boss np. Apo albo Devil Atom .
Druga :
Zamiana sl'a na ładunek w amulecie : 2 sl'y - 1 użycie , a w przypadku perfecta mogłoby to być 10 sli - 1 użycie .
Trzecia :
Proponowałbym zrobić loterie tak jak zawsze 1 sc - 1 los ale nagrodą byłoby zmienienie nazwy przedmiotu , postawienie tabliczki w city z nickiem zwycięzcy loterii , darmowa zmiana w nimfe lub krasnoluda - to tylko moje propozycje .
Czwarta :
Jak sprzedajemy itemy do npc to żeby nie sprzedawało nam tych itemów ,które mamy na sobie np . elven legi .
masz_deda_na_majnie
18-08-2010, 17:58
Pasuje mi tylko propozycja nr. 1 & 4. reszta niepotrzebne. Na temat sl jako ładunek Tygrys się wypowiadał i napisał, że na pewno tego nie wprowadzą nawet jeżeli 1ładunek sla byłby równy 3 sle :)
Crystal arrow faktycznie mógł by leciec z jakiegoś bosa.. Zbliża się Update, może ekipa coś szykuje na ten temat :)?
ps. sonda powinna być wielokrotnego wyboru ; /
Dareluss banned v3
18-08-2010, 18:01
1. Tak , gdyz malo tych itemkow jest.
2. Nie bo nie
3. Nie
4. Tak , to denerwuje.
Darkstar
18-08-2010, 18:13
1 i 4 sensowne, reszta do dupy.
Domcio666
18-08-2010, 18:16
1 i 4 ale bardziej 4 poniewaz wkurza mnie to ciagle wciskanie shift i strzalke do gory ;p bymogli zrobic zeby masowo itemki selac
Octavious
18-08-2010, 18:18
zaznaczylem wszystkie ale tylko 1i4 sa dobre reszta do poprawki ']
Marcelllo
18-08-2010, 20:49
Wszystkie opcje, ale sonda jest źle zrobiona, bo co jeśli ktoś chce tylko 2 i 3 propozycję? ;)
Przydałoby się jeszcze trochę innowacji :D
Devil murder v3
18-08-2010, 20:59
1 i 4 ale bardziej 4 poniewaz wkurza mnie to ciagle wciskanie shift i strzalke do gory ;p bymogli zrobic zeby masowo itemki selac
W Wosso w Rune Makerze wpisujesz nazwe itemu, włączasz auto segregacje i vouile, problem rozwiązany :)
#Topic
Wyczuwam, że autorem tematu jest Kosa ;]
Jestem jedynie za loterią, gdyż;
- C arrow znowu stanieje, tak jak kiedyś do 2sc...
- Jak ktoś nie ma bpcka, tylko w ręku trzyma np. mms i chce go sprzedać, to nie będzie miał takiej możliwości
- Jesteś idiotą.
C Arrow'ow jest duzo, nikt chyba nie chce, zeby kosztowala 2-3sc. Wypadalo kiedys z UM, to momentalnie i duzo stanialo.
Co do SL'i, to zrobilem kiedys propozycje i 80% glosow bylo na tak (?), propozycja zostala odrzucona.
Jestem tyko za 4 propozycja, male, a cieszy :)
Boże. Nic mi sie nie podoba ale dam Ci reputa, bo jesteś z Bogdańca.
Zarexoholik?
18-08-2010, 22:48
Wszystkie propozycje są dobre! Sondę źle zrobiłeś, bo nie wybrałeś możliwości wielokrotnego wyboru. Mniejsza z tym. Propozycji jest od zajebania, a nawet jeśli 75% graczy jest na TAK/ZA to i tak nic z tym nie jest robione? Poczekamy zobaczymy!
Memento Morii
19-08-2010, 00:31
Były już takie propozycje ale nikt z nimi nic nie zrobił...
Propozycja pierwsza :
Dodać crystal arrow do loota jakiegoś potwora , mógłby to być boss np. Apo albo Devil Atom .
Druga :
Zamiana sl'a na ładunek w amulecie : 2 sl'y - 1 użycie , a w przypadku perfecta mogłoby to być 10 sli - 1 użycie .
Trzecia :
Proponowałbym zrobić loterie tak jak zawsze 1 sc - 1 los ale nagrodą byłoby zmienienie nazwy przedmiotu , postawienie tabliczki w city z nickiem zwycięzcy loterii , darmowa zmiana w nimfe lub krasnoluda - to tylko moje propozycje .
Czwarta :
Jak sprzedajemy itemy do npc to żeby nie sprzedawało nam tych itemów ,które mamy na sobie np . elven legi .
1.C arrow leci z Um`a
2.Dlaczego 2x sl w jeden ładunek. Jesli te amulety dziaja jak sl tylko dawaja jakies procenty magiczne / obronne , po za tym o ile sie nie myle Perfect amulet ładuje sie Broszką wiec dlaczego ma go ktos ładowac 1x ładunek =10 sl`i o.O
3.Loteria owszem ( Nagrody pozostawiam Administracji )
4. Aha , Przemyślałeś to widać , ale komu to porzeszkadza ? chyba patrzysz w bp jak sprzedajesz? o<O
Wszystkie propozycje juz były i zawsze wypowiadałem sie na tak, wiec teraz jeste tez na tak, najlepsza jest z ładunkami do amuletu (sl).
' Demeral < '
19-08-2010, 09:36
1 i 4 najlepiej mi pasuje reszta jest mi obojetna
.Vimpexx.
19-08-2010, 10:56
Ja jestem za pierwszą i czwartą propozycją, druga moim zdaniem jest niepotrzebna, są od tego amulety, a co do 3, kasa z serwera tak nie zejdzie ;p
1. Leci już, z Omena ;)
2. Nie. Już gdzieś pisałem, czemu nie.
3. Loterie jak będą miały się odbyć - odbędą się i będą ogłaszane. Nagrody to już inna bajka. Ale na pewno byśmy coś wymyślili ;)
4. Czemu nie? Jednak tym musiałby się już zająć Mortiis. Przekaże mu to i mam nadzieję, że jak znajdzie chwilę, to to zrobi.
Pierwsza Tak
Druga Nie
Trzecia Nie
Czwartka tak
Piatka Moja Dodac zeby mozna bylo sprzedawac nie po jednym tylko np 15 golden legs
1. OK.
2. Nie zamieniać SLi w amulet tylko wprowadzić npc do sprzedawania SLi.
3. Loteriami zarządza ekipa i to ona wprowadzi ją kiedy będą chcieli.
4. Jak najbardziej tak.
Sensimila <3
19-08-2010, 16:10
Ciekawe, zaznaczyłem wszystkie bo żadna mi nie przeszkadza.
Mogłeś zrobić sondę wielokrotnego wyboru, iż pasują mi tylko propozycje nr 1 i 4.
Nie wiem co mam zaznaczyć.
Bambucha Rook
19-08-2010, 16:19
1 & 4 oczywiscie jak najbardziej tak
2 propozycja to juz jest problem bo zaskoczyles mnie tym Perfektem ze 10 sl'i to 1 uzycie to by bylo bez sensu ale to ze za 2 sl'e doladowac np. soft amulet to jest spoko propozycja
3 propozycja mhmhmh zostawiam bez komentarza jest mi to obojetne
Dareluss v0.5
19-08-2010, 16:19
1. Tak , bardzo malo tych itemkow jest i sa drogie
2. Nie bo nie
3. Nie
4. Tak , to denerwuje.
Dałem wszystkie ale propozycję które mi się podobają to : 1/3/4 :D 2 bez sensu... Sl to sl 1 sc:D i użycie ded i padasz;} Najbardziej jestem za wprowadzeniem propozycji 3:d ale także na rooku.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.