View Full Version : Loot: 1sc z MSC
Nie wiem czy dobry dział, ale pisze:
Dziś expiąc na msc zobaczyłem coś dziwnego, w czerwonym bagu znajdował sie 1 sc. Jest to dla mnie dziwne bo wbilem na msc okolo 150 lvli, wiec zabilem ich tysiace a nigdy nie wylecial mi sc. Czy zdazylo sie to jeszcze komus ? Ten sc leci z msc od zawsze tylko strasznie rzadko, czy to jakis bug, czy ekipa zmieniła loota? Wypowiedzcie sie na ten temat.
lord max
18-08-2010, 20:08
LOL?! MI NIGDY Z MSC SC NIE POLECIAŁO XD
Nie wiem, może to bug, może Ci się przywidziało?
Wiem jak wyglada sc i napewno mi sie nie przywidzialo, na lvl musze zabic 150-200 msc, 150 msc x 150 lvli =22500 msc a sc wylecialo mi tylko 1 raz.
Mi nigdy nie wyleciało sc, a też troszkę na nich expiłem :D
Może wylatuje ale raz na tysiąc zabitych? :O
Gdyby polepszyli lota to na pewno by nas o tym powiadomili.
jak by wypadalo raz na 1000 to powinno wypasc mi juz ponad 20 razy, moze jakis tutor albo gm sie wypowie
1st R. Boonek
18-08-2010, 20:17
Mi tez raz wypadlo 1sc.. wypada tak rzadko jak blood orb o ktorym wiele osob nawet nie wie z bally...
Taka sama sytuacja z mesh jest, 2 razy 1 sc poleciał. Wiedziałem, że ktoś taki temat założy i pewnie wycofia 1 sc xDD
No to temat wyjasniony, o tym blood orbie tez nie wiedzialem.
W chuj czasu temu, jak nasza pro ekipa (Pandzia, Gibon, Safi i Przemek)
Trzymaliśmy się razem to Safiemu wypadł też 1sc z msc.
Każdy z nas mu uwierzył, bo to nasz kumpel, ale z nieco sceptycznym nastawieniem.
Bardzo możliwe że jest to prawda.
I taka ciekawostka.
hmm.. ciekawe, ciekawe... expiłem kiedyś na msc ale nigdy takie coś sie nie zdażyło.
Sądze, że tak jest od dłuższego czasu, ale to tak rzadko leci, że mało komu się to zdażyło ;D
Leci od dawna, ale baaaaaaaaaaaaaaardzo zadko ;D Mi nigdy nie polecial, a troche sie na nich expilo. Farta miales ^^.
To bardzo fajnie, że z takiego potwora jak msc wypadło ci 100cc w postaci scaraba, również bardzo fajne jest to, że w jednym temacie nabiłeś 4 posty.
pomozplz
18-08-2010, 21:29
LOL?! MI NIGDY Z MSC SC NIE POLECIAŁO XD
Nie wiem, może to bug, może Ci się przywidziało?
bo Ciebei nikt nie lubi :<
@top
Moze jakis bład czy cos ;x
Skoro wypada bardzo rzadko a loot z MSC jest i tak do dupy to można byłoby wprowadzić więcej % szans na wydropienie tej monety. Sprowadziło by to z pewnością więcej graczy na owe mobby.
Dex von Evil
18-08-2010, 22:09
Ja expiąc na jamach, na expgaardzie zlocilem z 9sc z meshów. tez mnie to zdziwilo ale expiąc na nich 1st raz pomyslalem ze z nich to poprostu spada.
Marcelllo
18-08-2010, 22:18
Leci, ale bardzo rzadko :)
To, że zabiłeś ich 22,5 tysiąca, nie oznacza, że wszystko musiało Ci polecieć ;) Musiałbyś zabić ponad 100 tysięcy potworów, aby poznać cały loot (i to przy prawidłowym szczęściu) gdyż minimalna szansa na wypadanie przedmiotu wynosi 1/100k :) A gdyby rots działał to byłoby to 121/100k czyli 1/827 :) A jeżeli zabijałeś te 22,5k msc z rotsem, to masz kolejny dowód, że ROTS nie działa ;)
Mojemu koledze Discoverowi poleciało raz, nawet sam widziałem :)
A więc to nie przewidziało Ci się.
Marcello zabijalem je z rotsem, wiec nie działa.
Zarexoholik?
18-08-2010, 22:40
Mi nigdy z nich nie spadł żaden scarab coin. Blood orb też mi nigdy z niczego nie spadł. Po co wprowadzać sc, który można wylocić raz na ileś tam tysięcy? Lepiej zamiast sc dodać item, dla któego ludzie by na tym expili z lootem...
Bydgoszczanin
18-08-2010, 22:47
Jak większości wyżej też mi nie wypadł 1sc z m scraba. Sensacja z powodu 100cc ^.^
Morfeuxsz
18-08-2010, 23:34
Tak to prawda. Mi także poleciało 1sc z msc ;p było to dosyć niedawno, ale niestety nigdy więcej się to już nie powtórzyło ;D
Memento Morii
19-08-2010, 00:23
Dużo na nich expiłem ale nigdy mi sie takie coś nie przydażyło o.O Jeśli leci to bardzooo rzadko.
# Kosa Morze ; o
.Vimpexx.
19-08-2010, 00:30
Expiłem na nich ponad 100 lvli, 1100-1200 i też mi nie wypadło nigdy 1 sc = ]
Może to przypadek XD
Patryk1551
19-08-2010, 01:14
To ladnego farta masz xd Ja tam expilem od chu*a lvli i nic sc
Ja tam wbilem ok 150 leveli i nigdy nie spadlo mi sc.
No to chyba dobrze ze cos takiego leci?! Moze z Minosa raz na xxxxx leci ultimate weypoint tak jak z msc leci 1sc raz na xxxx.
anonimowyalkoholik
19-08-2010, 07:37
hmm.. ciekawe, ciekawe... expiłem kiedyś na msc ale nigdy takie coś sie nie zdażyło.
Sądze, że tak jest od dłuższego czasu, ale to tak rzadko leci, że mało komu się to zdażyło ;D
zdarzyło jak coś :cool:
gz
#Lordzik#
19-08-2010, 08:37
Może i tam leci to 1 sc. Niestety nie widzę w tym sensu, aby temat o tym zakładać. :/
Sensimila <3
19-08-2010, 09:06
Ciekawe, mi nigdy nie poleciało a przeexpiłem na nich kupe czasu XD. Moze taki gratis od Gmów.
sqlterpa
19-08-2010, 09:19
Z msc raz mi wypadło, z queena też :P
Duzo na nich expilem i mi nigdy nie wypadlo miales farta xD
Old Capitan Rook
19-08-2010, 10:26
Moj kumpel też tak miał ... nie wiem dlaczego wypada 1sc z niego ale pewnie dlatego że to scarb coin jest:)
Seth Drut
19-08-2010, 11:06
Nawet nie wiedziałem :o
Troche ich zabiłem, i jeszcze nigdy mi 1sc nie wyleciał. Szczęście i tyle ;)
1sc wypada z MSC, ale niezwykle rzadko.
To nie bug. Tak było od zawsze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.