View Full Version : PvP Island Podrasowane?
Witam wpadłem na pomysł dodania całkiem nowego PvP Island.
Mój pomysł wyglądał by tak:
-Gracz A i Gracz B Dają po 5sc na dźwigni tak jak np. QoD żeby dać np softy
- Każdy gracz musi dać ta samą sumę od 1 do 100sc.
-Gdy Gracze już dadzą odpowiednią sumę, to przenosi ich na pvp island.
-Gdy Gracz A wygra z graczem B wygrywa 10sc <5sc swoje + 5sc gracza B"
-Gdy będzie remis "Zostaniesz wyrzucony za 2 min" Wtedy kasa idzie do kosza obu graczy :).
Wydaje mi się że takie solo o kasę to wielki + dla OTS
Według mnie jest to bardzo wielka frajda :>.
Ps Proszę się wypowiedzieć a nie tylko zaznaczać w sondzie...
Lesny Ludek
19-08-2010, 09:59
na tak mi sie podoba i jak cos to bedzie mniej kasy na serwerze + pvp island na evul
Jak dla mnie bardzo dobry pomysł, może niech się wypowie ktoś z administracji : >..
# TAK
Bydgoszczanin
19-08-2010, 10:21
Jak najbardziej, że tak. Fajnie było walczyć o kase :D
Morfeuxsz
19-08-2010, 10:23
Jestem na Tak! Jest to świetny pomysł ;p gracze z dobrym pvp bd mogli trochę zarobić ;)
Jestem na nie. Zaupelnie nie potrzebne. Chcesz zarobić kase idz na mobby. :rolleyes:
.Vimpexx.
19-08-2010, 10:51
Tak jak @up napisał, chcesz zarobić, to idź na moby.
Zupełnie jest to niepotrzebne.
Chodzi o to ze gimbusy chca solo to moga cos postawic i za kase solowka:D wieksza adrenalina bo sl to teraz nic na mainie pekuja padaja i nic z tego nie robia.
Darkstar
19-08-2010, 11:02
Mi się podoba. Można zarobić szybkie pieniądze dobrze się przy tym bawiąc.
Seth Drut
19-08-2010, 11:13
Tak, ale z jedną zmianą.
Gracz może postawić od 0 do 100sc.
Wtedy dalej mogły by się odbywać pojedynki takie jak są teraz ;)
' Demeral < '
19-08-2010, 11:45
Dobra propozycja, zawsze mozna by bylo o cos powalczyc + do tego mozna sie dobrze pobawic :D
@top
tak.
Domcio666
19-08-2010, 11:52
bardzo dobry pomysl jestem stanowczo na tak ;p kiedys bym se poszedl z jakims kolesiem o 10kcc ;p
Solik aka Fiszu
19-08-2010, 12:16
Ocywiscie ze tak ;D Mozna by fajnie zarobic ;d
Jestem na nie, walka pvp to nie są jakieś żarty tylko pojedynki. To nie rl życie, że dostajesz kase za walke.
Jak najbardziej na tak. Ewentualnie można by zrobić tak, że gracze kładą na kadzi po 250cc (razem 500) i walczą do 5 zabójstw. Kto padnie jest znów respiony na pvp arenie i kto pierwszy zdobędzie 3 fragi wygrywa.
Lub kładą po 150cc i walczą do dwóch wygranych.
Zarexoholik?
19-08-2010, 13:54
Co będzie gdy jednemu z graczy rozłączy się internet lub dostanie debuga lub będzie miał laga lub freeza [?] Jestem na NIE! Jeśli chcesz zarabiać kasę to idź zbierać loot.
Kto tu mówi czysto o zarabianiu kasy? Po prostu urozmaicenie, jak dla mnie dobre
Solik aka Fiszu
19-08-2010, 14:26
Co będzie gdy jednemu z graczy rozłączy się internet lub dostanie debuga lub będzie miał laga lub freeza [?] Jestem na NIE! Jeśli chcesz zarabiać kasę to idź zbierać loot.
No i co? Zycie ;) )))))))))00
Podoba mi się takie coś. Można by robić turnieje PvP :D
Tylko nie przerabiać istniejącej areny tylko stworzyć nową :)
Na tak.
Wtedy padnie, a kasa idzie do wygranego ;]
#
Jestem na tak, chociaż nie gram już na APO. Świetne urozmaicenie PVP.
Chodzi o to ze gimbusy chca solo to moga cos postawic i za kase solowka:D wieksza adrenalina bo sl to teraz nic na mainie pekuja padaja i nic z tego nie robia.
gratuluje podnoszenia adrenaliny podczas solówki w tibii , mi jest to obojetnie bo nie gram jestem na tak bo przyda sie i na nie bo szkoda czasu dla gmow
Lepiej zrobić nową arenę pvp, bo nie każdy chciałby tak walczyć.
Jestem na tak, podoba mi sie ta propozycja, troche hazardu nie zaszkodzi.
Marcelllo
19-08-2010, 15:50
Nie mam zdania na ten temat. Z jednej strony jest to dobre, z drugiej strony na co to? Jeżeli jest solo to jedynie traci się SL'e.
A do tego PvP Island jest areną grupową. Jeżeli już to zwykłą arenę PvP przerobić :)
Sensimila <3
19-08-2010, 16:02
Ciekawy pomysł. Myśle że przez Gmów do wykonania!
I niech Mortiis bierze 10% od sumy jakas postawia gracze i mamy takie małe zakłady bukmacherskie.
Jestem na tak ale pvpe jest po to aby tracić sl :D
Dareluss v0.5
19-08-2010, 16:23
Jestem na nie , gdyz iz poniewaz nie ubedzie kasy chyba ze jakis % do kosza ;)
Jestem na nie wiesz czemu takie nooby zrobia 100 lvl czy tam zeby wejsc na pvp island i beda na mc jechac wiec nie i zarabiac kase i wiesz co sie bedzie dzialo?
Świetna propozycja i godna przeczytania. Jestem jak najbardziej za dodaniem tego typu Pvp Island, super urozmaicenie i napewno czesciej bym chodzł na pvp.
HAHAHA CO TY KMINISZ. PVP ISLAND TRACISZ SLE PROSTE. Wystarczająco ... Nie jest to do zarabiania tylko do walki kto jest lepszy.
Przeklety
26-08-2010, 00:18
Jestem na nie wiesz czemu takie nooby zrobia 100 lvl czy tam zeby wejsc na pvp island i beda na mc jechac wiec nie i zarabiac kase i wiesz co sie bedzie dzialo?
Wow, umiesz czytać? Co z tego Jak zrobią MC?
Patrz ślepaku.
Gracz A, daje 2sc, To gracz B daje także 2sc, w Puli jest 4sc, Gracz wygrany Zyskuje 2sc, a Gracz przegrany 2sc traci, to jak chcesz zarabiać na MC?
Kaziu Extreme
26-08-2010, 11:24
Jestem na tak. Ale do wyznaczonej liczby zwyciestw.
Urozmaicenie bardzo ładne ;)
Jestem za dość ciekawa propozycja,podoba mi się ale mogłoby być to poprzez rodział levelowy czyli małe poziomy kładą mało a duże dużo ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.