View Full Version : Praca adminów na servie.
To już jest 100x temat o pracy adminów na servie. Na początku chce powiedzieć, że komentarze typu "jasne przecież byłem", albo "ty pewnie byś był lepszy na tej pozycji" są zbędne, gdyż nic nie sugeruje na temat mojej kandydatury na admina ani nie ściemniam. Gram dzisiaj praktycznie cały dzień i admina ani razu nie widziałem. Myślicie teraz, że "mógł być ale nie wiedziałem, że był", jest to praktycznie nie możliwe, ponieważ przez cały dzień siedzi gościu z wh i już jest w top i praktycznie cały dzień ktoś wbija z wh, dlatego twierdzę, że nikogo nie było. Spokojnie na servie było przez miesiąc po wynikach rekrutacji, jednak teraz się im trochę chyba znudziło i nie ponoszą odpowiedzialności za server.
Druga sprawa jest taka, że myślę, że zarówno Veto jak i Wolga powinni zdecydować, czy chcą mieć albo cleanera albo admina cs, nie mam do nich pretensji, ale nie można wykonywać obydwu rzeczy, przynajmiej ja u nich nie widzę aby zajmowali się tym i tym. Veto wchodzi na cs i za to mu dziękuję jak go poproszę żeby kogoś zbanował, a Wolga to nie wiem czy w ogóle coś robi jako cleaner.
Pozdrawiam
@Kicuu
Chyba nie grałeś na tym servie co my :o
Jakich adminów? Przecież na tym serwie niema adminów.<ironia>
Jakich adminów? Przecież na tym serwie niema adminów.<ironia>
Wlasnie, sa tam jacys admini?:eek:
Cos tam robia i admini sa ale by mogli wiecej robic
Jakich adminów? Przecież na tym serwie niema adminów.<ironia> [3]
Przecież są wakacje.. Nie wszyscy grają całymi dniami na kompie tak jak ty ;/
Jakich adminów? Przecież na tym serwie niema adminów.<ironia> [3]
Przecież są wakacje.. Nie wszyscy grają całymi dniami na kompie tak jak ty ;/
Słuchaj no "pjonku" jeżeli masz jakieś problemy do mnie to pisz na pw, a co do wakacji to jest 16 adminów w tym 8, z rekrutacji i nie chce mi się wierzyć, że nikt nie ma czasu, bo widzę, że są na forum itp.
@Up
Dokladnie, na cb pisac to potrafia a robic nima komu :<
a co moze ty chcesz admina? albo ktos inny ? ; o o ja bym zaczal od "gory " przez ktora nie gram w csa ;) bo admini sa ogarnieci . tyle ze przez was playerow nie ma co wchodzic, bo jak zbanujesz takiego noba z wh i ma neo to przynajmniej z 20x ci wejdzie ; )
@@down
jak byc chcial i mogl go miec to bys nie piszczal na forum , ze nikt nic nie robi
To już jest 100x temat o pracy adminów na servie. Na początku chce powiedzieć, że komentarze typu "jasne przecież byłem", albo "ty pewnie byś był lepszy na tej pozycji" są zbędne, gdyż nic nie sugeruje na temat mojej kandydatury na admina ani nie ściemniam. Gram dzisiaj praktycznie cały dzień i admina ani razu nie widziałem. Myślicie teraz, że "mógł być ale nie wiedziałem, że był", jest to praktycznie nie możliwe, ponieważ przez cały dzień siedzi gościu z wh i już jest w top i praktycznie cały dzień ktoś wbija z wh, dlatego twierdzę, że nikogo nie było. Spokojnie na servie było przez miesiąc po wynikach rekrutacji, jednak teraz się im trochę chyba znudziło i nie ponoszą odpowiedzialności za server.
Druga sprawa jest taka, że myślę, że zarówno Veto jak i Wolga powinni zdecydować, czy chcą mieć albo cleanera albo admina cs, nie mam do nich pretensji, ale nie można wykonywać obydwu rzeczy, przynajmiej ja u nich nie widzę aby zajmowali się tym i tym. Veto wchodzi na cs i za to mu dziękuję jak go poproszę żeby kogoś zbanował, a Wolga to nie wiem czy w ogóle coś robi jako cleaner.
Pozdrawiam
@Kicuu
Chyba nie grałeś na tym servie co my :o
Kolego, napiszę Ci, jak sprawa wygląda. Po pierwsze, jak już pisały osoby wyżej - są wakacje. Tobie też polecam z nich skorzystać, bo z tego co piszesz wnioskuję, że siedzisz jak nerd 24/7 przed kompem, ze stoperem i mierzysz każdemu czas - ile, gdzie, kiedy przebywa. Halo? Coś tu nie gra!
Inną sprawą jest to, że uczepiłeś się akurat mnie i Wołgi. Oprócz nas, jeszcze jeden admin ma cleanera, to po pierwsze. Po drugie - wchodzę wtedy, kiedy mogę/kiedy otrzymuję zgłoszenie. Czy gdziekolwiek jest napisane
Każdy administrator Counter-Strike nie ma prawa posiadania innych funkcji, niż bycie Administratorem, ponieważ cały swój czas przeznaczony na przebywanie na pc'cie musi wkładać w patrzenie, czy jakimś debilom nie zachce się cheatować.? No właśnie. Nie ma nigdzie tak napisane. Wniosek? (http://www.youtube.com/watch?v=9KvqWM9VhpA&feature=related)
Kolego, napiszę Ci, jak sprawa wygląda. Po pierwsze, jak już pisały osoby wyżej - są wakacje. Tobie też polecam z nich skorzystać, bo z tego co piszesz wnioskuję, że siedzisz jak nerd 24/7 przed kompem, ze stoperem i mierzysz każdemu czas - ile, gdzie, kiedy przebywa. Halo? Coś tu nie gra!
Jesteś ostatnią osobą, która będzie mi dzisiaj mówiła ile siedze przy komputerze, to jest wyłącznie moja sprawa dzisiaj wyjątkowo miałem czas i zagrałem w counter strike i to nie było tak dosłownie cały dzień, ale pytałem kolegów, którzy byli w innych godzinach i to mi wystarczyło poza tym to nie jest pierwsza sytuacja.
Inną sprawą jest to, że uczepiłeś się akurat mnie i Wołgi. Oprócz nas, jeszcze jeden admin ma cleanera, to po pierwsze.
Jedyne co tu nie gra to pisałem, że nie mam do was pretensji, że macie brązowych, a ty mówisz, że się przyczepiłem, Rzulf to już dawno na cs nic nie robi więc po co go pisać jako admina??
Czy gdziekolwiek jest napisane
Każdy administrator Counter-Strike nie ma prawa posiadania innych funkcji, niż bycie Administratorem, ponieważ cały swój czas przeznaczony na przebywanie na pc'cie musi wkładać w patrzenie, czy jakimś debilom nie zachce się cheatować.
? No właśnie. Nie ma nigdzie tak napisane. Wniosek?
Gdzie napisałem chłopcze, że jest to zabronione?? NO GDZIE??, napisałem jedynie, że wpływa to nad waszą obecnością na serverze, a są to dwie różne sprawy.
Po drugie - wchodzę wtedy, kiedy mogę/kiedy otrzymuję zgłoszenie. Czy gdziekolwiek jest napisane
I nie kręć, że wchodzisz wtedy kiedy możesz, bo takie baje to wkręcaj Santano, który nie ma czasu was sprawdzać,wchodzisz wtedy kiedy powie Ci ktoś, że czituje na chatboxie, bo ty ogarniesz ten swój dział i siedzisz x godzin na tym czatboxie.
Spokoju nie dam, ponieważ server upada, a admini nic z tym nie robią.
a co moze ty chcesz admina? albo ktos inny ? ; o o ja bym zaczal od "gory " przez ktora nie gram w csa ;) bo admini sa ogarnieci . tyle ze przez was playerow nie ma co wchodzic, bo jak zbanujesz takiego noba z wh i ma neo to przynajmniej z 20x ci wejdzie ; )
Ty jeszcze akurat wchodzisz na counter strike to siedź i się nie spinaj, ale nie rozumiem jakim prawem porównujesz noobów z wh do graczy "czystych"?? Jeżeli Wam adminom nie podoba się praca, że z łaski swojej wejdziecie i zbanujecie nooba z wh to odejdźcie, po to zostaliście wybrani żeby ich likwidować. Wy nawet za grosz honoru nie macie i nie przyznacie się, że nie robicie nic w danej chwili tylko będziecie wszystko zwalać na graczy.
Mortalix
19-08-2010, 19:19
Jeśli mam mówić o sobie to obijam się całe wakacje i jest mi z tym bardzo dobrze! >_<
Większość czasu (oprócz zeszłego i przyszłego tygodnia) spędzam poza domem i nie mam czasu wejść.
Od tygodnia siedzę w domu, ale nie gram, bo po prostu nie mam ochoty. ;p
Jeżeli do września serwer będzie jeszcze istniał, a ktoś będzie miał chęć na nim grać to wrócę do 'pracy'. : d
Pozdrawiam i życzę miłej końcówki wakacji wszystkim narzekającym. xd
Kamor Wielki
19-08-2010, 20:15
Proponuje nie grać cały dzień
@top
Admini dobrze pracuja
1st R. Boonek
19-08-2010, 20:19
To nie fair bo Veto jest uposledzony ... :X
Jak ci sie chlopcze nie podoba to nie musisz tu grac... Ani na servie tibi ani w cs'a :)
To nie fair bo Veto jest uposledzony ... :X
Jak ci sie chlopcze nie podoba to nie musisz tu grac... Ani na servie tibi ani w cs'a :)
Nie rozumiem po co wy się napinacie na mnie skoro od tego jest ten dział, żeby ktoś z "wyższej półki" wziął się za ten server. Pewnie większość zauważyła, że spadł na psy. Wiecie co wam powiem jeszcze nawet rok temu nikt by się nie napinał na nikogo gdybym napisał tą skargę, a teraz napinają się wszyscy nawet, ludzie, którzy nie mają 13 lat. Wniosek :
Nie trzeba być dzieckiem żeby napinać się i nie szanować czyjegoś zdania, dlatego APO jest coraz gorsze :(
od tego jest ten dział, żeby ktoś z "wyższej półki" wziął się za ten server.
Czyli kto? Nicki, imiona, nazwiska, adresy! Dawno mnie przestało bawić takie gderanie "ktoś musi zrobić to, tamci muszą się ogarnąć, a o tamtych to już szkoda gadać i ich wydupcyć najlepiej". Na APO bardzo rzadko jest tak, że nazywa się wszystko po imieniu, a raczej woli używać określenia 'oni, tamci'. Przez to, nikt nic nie robi, bo uznaje, że 'oni' to nie on, tylko 'tamci'. Na litość boską, powiedzcie wreszcie, że białe jest białe, a nie 'ma jakiś kolor'.
Ja bez bicia się przyznam, że moja aktywność jako admina spadła drastycznie i jest to spowodowane między innymi nagłym wariowaniem myszki w grach, a także napływem obowiązków w życiu prywatnym. Ale nie mam zamiaru się usprawiedliwiać. Jedynie gdzie jestem aktywny, to na linii - ja - ftp servera, gdzie kombinuję od kilku dni jak sprawić, żeby pluginy działały tak jak ja chcę. Wykonuję akurat robotę, którą widzą w zasadzie tylko nieliczni, mam tu na myśli h@ Santano, który ma możliwość zobaczenia, co ja tam kombinuję w 'środku' servera.
Elite Vegox
19-08-2010, 21:47
Powiem tyle teraz jak na tym serwie zagra 10 osob to jest dobrze bardzo wieje pustkami wiec praca adminow nie musi byc wielka lecz bardzo dawno zadnego nie widzialem
'Oxidosis'
19-08-2010, 21:51
Jeżeli chodzi o mnie to racja, na razie nie wchodze na server bo po prostu rzadko jestem w domu, a gdy już jestem to raczej nie mam zbyt wiele czasu na cs. Jednak prawdopodobnie po wakacjach to się zmieni, więc cierpliwości.
No racja admini są mało aktywni ale w sumie po co maja wchodzić na server na którym nikt nie gra ? Praktycznie non-stop APO stoi puste więc nie ma co się przyczepiać do nich :cool:
Ogólnie ostatnio na serverze mało osób gra. Zrozum, wakacje są, dużo osób wyjeżdża. Jednak przyznam Ci rację. Praca większości adminów pozostawia wiele do życzenia. Sam mogę wymienić parę nicków, których nie widziałem na serverze z 2-3 miesiące. Proponuję na razie poczekać z tym gdzieś do połowy września i jeżeli to się nie zmieni to ponownie założyć podobny temat.
Sedan, ależ tych, co ich 2-3 miesiące nie było na serverze wykopano! Tyle że kilku osobom zrobiło się smutno i na drugi dzien admini zostali im przywróceni. I jak ich nie widziano, tak ich do teraz nie ma.
Fakt faktem - przydałaby się reformacja servera, tylko trzeba znaleźć trochę chęci, zwłaszcza u tych 'u góry' ;)
Ja tak czytam, czytam ten temat i wnioskuje, że forum za niedługo też będzie świecić pustkami.60% postów jest nie na temat.
Ehh, co do pustek masz racje, wszystko zaczeło się od rekrutacji na adminów. Prawdę mówiąc nie grałem na serwerze przez miesiąc bo się nie opłacało. Z 15? adminów widziałem tylko 4 jak coś robili na serwerze.
Trzeba coś zmienić. To jest pewne.
Czyli kto? Nicki, imiona, nazwiska, adresy! Dawno mnie przestało bawić takie gderanie "ktoś musi zrobić to, tamci muszą się ogarnąć, a o tamtych to już szkoda gadać i ich wydupcyć najlepiej". Na APO bardzo rzadko jest tak, że nazywa się wszystko po imieniu, a raczej woli używać określenia 'oni, tamci'. Przez to, nikt nic nie robi, bo uznaje, że 'oni' to nie on, tylko 'tamci'. Na litość boską, powiedzcie wreszcie, że białe jest białe, a nie 'ma jakiś kolor'.
Ja bez bicia się przyznam, że moja aktywność jako admina spadła drastycznie i jest to spowodowane między innymi nagłym wariowaniem myszki w grach, a także napływem obowiązków w życiu prywatnym. Ale nie mam zamiaru się usprawiedliwiać. Jedynie gdzie jestem aktywny, to na linii - ja - ftp servera, gdzie kombinuję od kilku dni jak sprawić, żeby pluginy działały tak jak ja chcę. Wykonuję akurat robotę, którą widzą w zasadzie tylko nieliczni, mam tu na myśli h@ Santano, który ma możliwość zobaczenia, co ja tam kombinuję w 'środku' servera.
Santano to chyba łaatwo się domyślyć. Imię, nazwiska i adresu nie znam, ale nick Ci chyba wystaraczy. Od Santano prawie wszystko zależy. Co do Twojej pracy to wiem o tym, że zajmujesz się pluginami itp, a pisać już nie będe, że nie grasz i nie banujesz, bo już wytłumaczyłeś dlaczego.
@Huskar
Osób na servie gra tak bardzo mało między innymi dlatego, że admini nie wchodzą, a szkoda, bo jest konkurs, a wczoraj weszło paru gościu z wh i są już w top.
Osób na servie gra tak bardzo mało między innymi dlatego, że admini nie wchodzą, a szkoda, bo jest konkurs, a wczoraj weszło paru gościu z wh i są już w top.
Takim jednorazowym wejściem do top nie uda im się zabłysnąć w klasyfikacji końcowej.
#topic
Poczekajmy trochę.. Jeżeli po wakacjach nadal się nic nie zmieni to pewnie potrzebne będą jakieś zmiany : D
ΔXoferΔ: Nastąpiło kilkanaście zmian na serwerze, m.in. dotyczące zmian Administratorów. Temat zamykam, aby nie tworzył się tutaj offtop ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.