View Full Version : Waluta
sqlterpa
19-08-2010, 21:34
Nie będę owijał w bawełnę, moja propozycja jest następująca: proponuje wprowadzić nowy system walutowy, 100sc- jedna nowa moneta (może być np. czerwona ? red coin?)
Propozycja wynika z tego iż niektórzy gracze na Apo mają kasę w nadmiernych ilościach- a to tylko zajmuje dużo miejsca.
Nazwy nie mogłem wymyślić, jeżeli ktoś będzie miał jakiś pomysł na nazwe/kolor prosze napisać to w swoim poście :)
@Zarexoholik
tak była, któryś z Adminów napisał, że prawdopodobnie wprowadzą ale nic takiego się nie pojawiło..
@marcelllo
sorruwa nie dodałem opcji 'nie mam zdania' : /
Zarexoholik?
19-08-2010, 21:40
Była już taka propozycja! Oczywiście jestem na TAK, bo na serwerze jest ogromna ilość scarab coins! Przyda się wprowadzenie nowej waluty!
Jestem na tak, napewno nie zaszkodzi wprowadzenie nowej waluty, co najwyżej może pomóc :)
Flamaster
19-08-2010, 21:44
Dobra propozycja bo nie ma co z tą kasą robić. Wydawać za bardzo nie ma za co a ona cały czas przybywa ;o
@topic
A ja na to jest godzina Takko
Old Capitan Rook
19-08-2010, 21:48
Jestem również na tak nowa waluta nowe ceny :D
Marcelllo
19-08-2010, 21:53
Nie zagłosuję w sondzie ponieważ nie mam zdania na ten temat.
Nowa waluta raczej w tej chwili się nie pojawi z powodu braku spr. Chyba, że Mortiis coś wymyśli, bo raczej edycji klienta nie przeprowadzi :)
Dla dzieci allegro/hlvli sie przyda. Jestem na tak :)
.Vimpexx.
19-08-2010, 22:16
Jestem na Nie, moim zdaniem Scarab Coin w zupełności wystarczy, po co się trudzić i wprowadzać coś, co i tak nie jest potrzebne.
Kapitan Alkohol.
19-08-2010, 22:20
Jestem na nie. Kiedyś nawet sc na APO nie było. Zresztą nie może być aż tak łatwo, kiedyś była już taka propozycja i Tygrys napisał że się nie zgadza, więc sądze że i tu będzoe podobnie.
Jestem na nie. Były już takie propozycje i zero reakcji :) Zresztą SC niektórzy sobie wykładają domki i ładnie wyglada ^^
Jak już było mówione, na 90% NIE będzie nowej waluty. Powód? Brak wolnego spr.
Jestem na nie.
ps. Była już taka sama propozycja.
GooHooNe
19-08-2010, 23:30
Ehh Widze że mój pomysł poszedł w świat. Niestety mój pomysł był z zamianą 100 sc na 1 blue scarab jakoś tak
Ofc Jestem na Tak
Kumpel Armii
19-08-2010, 23:32
Nie ważne jak będzie wyglądać, ważne aby w końcu to wprowadzono.
Jestem na TAK!
Aha, skąd spr weźmiecie, a co do tej nadmiernej ilości scrab coinsów to ja przyjmę chętnie każdą kwotę, o nick pisać na pw. Nie ofc.
3rd Dimension
20-08-2010, 00:30
To już chyba 123343536365734513124 temat o tym, ale ja jestem na NIE. Potem zaczęli by ludzie marudzić o nadmiarze red coin, i powstałoby kolejne 13422414312243 tematów o nowej walucie, a tak mamy sc i jest git.
Pozdrawiam,
3rd Dimension
PS.
"ja na to jak na lato", tzn. "mam wyjebane" więc masz fail w sondzie.
Solik aka Fiszu
20-08-2010, 02:07
Jestem na nie . Nie wiem wgl po co to? Sc sa wystarczajace
Sensimila <3
20-08-2010, 09:55
Zdecydowanie jestem na tak, taka waluta wprowadziła by mniejszą ilość sc na serwerze. Potem dzięki temu można byłoby dorzucać new itemki w droższych cenach co zmniejszyło by kase na serwerze.
Jestem na TAK. Sam miałem dużo hajsu i trochę to miejsca w depo zajmowało xd
Seth Drut
20-08-2010, 10:02
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=77008&highlight=nowa+waluta
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=68928&highlight=nowa+waluta
hehe xd
Co do propozycji to jestem na nie.
Sc w zupełności wystarczają.
I tak mało kto ma bp scarabów.
' Demeral < '
20-08-2010, 10:03
To dobra propozycja przydalo by sie cos takiego bo na serwie jest duzo SC
@top
Jestem na tak
Scarab Coiny wystarczą, muszą wystarczyć- brak spr.
Poza tym Mortiis pare razy się wypowiadał i powiedział, że nie wprowadzi innej waluty :o
Taka propozycja już była i nawet w niej się wypowiadałem.
Autor tematu powinien dostać warn'a, ale nie dostanie, bo mam dobre serce :> Jednak ostrzeżenie się należy.
Opcja SZUKAJ nie boli!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.