PDA

View Full Version : Sluchawki

Patryk1551
20-08-2010, 01:17
Sennheiser HD202, Koss ur40, Plantronics GameCom 377, SteelSeries 3H, SteelSeries 4H, AKG K514
Ktore z tych sluchawek wg z was najlepsze?

Krulowiec
20-08-2010, 10:54
Creative Fatality Gaming HS-1000

debil ?

#topic

AKG K514 , dobra firma, polecam.

Stormczester
20-08-2010, 15:41
Sennheiser HD202

Firma Sennheiser produkuje jedne z najlepszych słuchawek na rynku. Lekkie, wytrzymałe, posiadaj± bardzo duże pasmo przenoszenia przy podbiciu -3dB :)

Kamor Wielki
20-08-2010, 17:46
AKG,wiadomo

Lepiej zrobisz niż kupisz te senki czy inne.

SedaN*
20-08-2010, 18:04
Plantronics GameCom 377

Te słuchawki Ci w 100% polecam. Aktualnie posiadam Plantronicsy GameComy 367 i jestem z nich bardzo zadowolony. 377 i 367 różni± się tylko konstrukcj±. W tych pierwszych jest ona otwarta, tzn słychać głosy z otoczenia natomiast w tych drugich jest ona zamknięta i słychać słabiej albo w ogóle. Naprawdę solidne słuchawki, możesz być pewny, że żadne koła od krzesła nie przerw± kabla. Bardzo wygodne, ergonomia pierwsza klasa. Zajebiste do gier typu cs, jednak muzykę też się w nich przyjemnie słucha. Wymarzone słuchawki w tej cenie.

Aha, no i z góry odradzam kupowanie słuchawek typu creative fatality, gdzie płacisz za firmę a nie za sprzęt. Fatality nie mog± się równać z plantronicsami.

All Eyez On Me
20-08-2010, 19:03
T W tych pierwszych jest ona otwarta, tzn słychać głosy z otoczenia natomiast w tych drugich jest ona zamknięta i słychać słabiej albo w ogóle. Naprawdę solidne słuchawki, możesz być pewny, że żadne koła od krzesła nie przerw± kabla. Bardzo wygodne, ergonomia pierwsza klasa. Zajebiste do gier typu cs, jednak muzykę też się w nich przyjemnie słucha. Wymarzone słuchawki w tej cenie.

Zapomniałe¶ dodać że s± ULTRA LEKKIE! Podbijam i radzę Ci wybrać gejmkony plantroniksy czystasiedemdziesiontsiedem

Patryk1551
20-08-2010, 19:42
Dzieki dzieki, bo ja juz nie wiedzialem nad jakimi sluchawkami sie rozgladac. Czytalem sobie na pclabie ten test no i wyszlo tam Plantronics dobre SS 3H dobre, sennki hd202 zle przeczytalem na forum wiaderka to na odwrot XD Wolalem sie zapytac xd A wlasnie co sadzicie o SS 3h lub 4h no i mozecie zawsze polecic cos innego i czy mam dokupic karte dzwiekowa.
http://pclab.pl/art41385-12.html
Tutaj chwala SS 3H, akg i plantronicsy xd z tego co wyczytalem plantronics raczej do gierek, a akg bardziej uniwersalne.
@edit
Mam pytanie co do myszki bo sie zastanawiam jaka kupic ie 3.0 czy deathaddera. No i tez wyczytalem ze 1800 dpi byl lepszy niz ten 3500 wie ktos gdzie to kupic? bo raczej na allegro nie ma juz tych starszych da

SedaN*
20-08-2010, 19:44
Dzieki dzieki, bo ja juz nie wiedzialem nad jakimi sluchawkami sie rozgladac. Czytalem sobie na pclabie ten test no i wyszlo tam Plantronics dobre SS 3H dobre, sennki hd202 zle przeczytalem na forum wiaderka to na odwrot XD Wolalem sie zapytac xd A wlasnie co sadzicie o SS 3h lub 4h no i mozecie zawsze polecic cos innego i czy mam dokupic karte dzwiekowa.

Ja mam kartę dĽwiękow± zintegrowan± i na plantronicsach gra mi się bardzo dobrze. Kup te słuchawki a na pewno nie pożałujesz!

#up
Myszkę polecam Ci jak±¶ z razerów. Razer Deathadder jest najtańsza i jest bardzo dobra :).