View Full Version : Sluchawki
Patryk1551
20-08-2010, 01:17
Sennheiser HD202, Koss ur40, Plantronics GameCom 377, SteelSeries 3H, SteelSeries 4H, AKG K514
Ktore z tych sluchawek wg z was najlepsze?
Krulowiec
20-08-2010, 10:54
Creative Fatality Gaming HS-1000
debil ?
#topic
AKG K514 , dobra firma, polecam.
Stormczester
20-08-2010, 15:41
Sennheiser HD202
Firma Sennheiser produkuje jedne z najlepszych słuchawek na rynku. Lekkie, wytrzymałe, posiadaj± bardzo duże pasmo przenoszenia przy podbiciu -3dB :)
Kamor Wielki
20-08-2010, 17:46
AKG,wiadomo
Lepiej zrobisz niż kupisz te senki czy inne.
Plantronics GameCom 377
Te słuchawki Ci w 100% polecam. Aktualnie posiadam Plantronicsy GameComy 367 i jestem z nich bardzo zadowolony. 377 i 367 różni± się tylko konstrukcj±. W tych pierwszych jest ona otwarta, tzn słychać głosy z otoczenia natomiast w tych drugich jest ona zamknięta i słychać słabiej albo w ogóle. Naprawdę solidne słuchawki, możesz być pewny, że żadne koła od krzesła nie przerw± kabla. Bardzo wygodne, ergonomia pierwsza klasa. Zajebiste do gier typu cs, jednak muzykę też się w nich przyjemnie słucha. Wymarzone słuchawki w tej cenie.
Aha, no i z góry odradzam kupowanie słuchawek typu creative fatality, gdzie płacisz za firmę a nie za sprzęt. Fatality nie mog± się równać z plantronicsami.
All Eyez On Me
20-08-2010, 19:03
T W tych pierwszych jest ona otwarta, tzn słychać głosy z otoczenia natomiast w tych drugich jest ona zamknięta i słychać słabiej albo w ogóle. Naprawdę solidne słuchawki, możesz być pewny, że żadne koła od krzesła nie przerw± kabla. Bardzo wygodne, ergonomia pierwsza klasa. Zajebiste do gier typu cs, jednak muzykę też się w nich przyjemnie słucha. Wymarzone słuchawki w tej cenie.
Zapomniałe¶ dodać że s± ULTRA LEKKIE! Podbijam i radzę Ci wybrać gejmkony plantroniksy czystasiedemdziesiontsiedem
Patryk1551
20-08-2010, 19:42
Dzieki dzieki, bo ja juz nie wiedzialem nad jakimi sluchawkami sie rozgladac. Czytalem sobie na pclabie ten test no i wyszlo tam Plantronics dobre SS 3H dobre, sennki hd202 zle przeczytalem na forum wiaderka to na odwrot XD Wolalem sie zapytac xd A wlasnie co sadzicie o SS 3h lub 4h no i mozecie zawsze polecic cos innego i czy mam dokupic karte dzwiekowa.
http://pclab.pl/art41385-12.html
Tutaj chwala SS 3H, akg i plantronicsy xd z tego co wyczytalem plantronics raczej do gierek, a akg bardziej uniwersalne.
@edit
Mam pytanie co do myszki bo sie zastanawiam jaka kupic ie 3.0 czy deathaddera. No i tez wyczytalem ze 1800 dpi byl lepszy niz ten 3500 wie ktos gdzie to kupic? bo raczej na allegro nie ma juz tych starszych da
Dzieki dzieki, bo ja juz nie wiedzialem nad jakimi sluchawkami sie rozgladac. Czytalem sobie na pclabie ten test no i wyszlo tam Plantronics dobre SS 3H dobre, sennki hd202 zle przeczytalem na forum wiaderka to na odwrot XD Wolalem sie zapytac xd A wlasnie co sadzicie o SS 3h lub 4h no i mozecie zawsze polecic cos innego i czy mam dokupic karte dzwiekowa.
Ja mam kartę dĽwiękow± zintegrowan± i na plantronicsach gra mi się bardzo dobrze. Kup te słuchawki a na pewno nie pożałujesz!
#up
Myszkę polecam Ci jak±¶ z razerów. Razer Deathadder jest najtańsza i jest bardzo dobra :).
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.