View Full Version : dzia? zg?oszenia
Songoku v.2.0
20-08-2010, 10:35
witam
co jest z działem zgłoszenia
w moich zgłoszeniach jest sporo odwiedzin , konkretnie juz 9 a żadnej odpowiedzi. ani negatywnej ani pozytywnej.
to samo było z poprzednimi zgłoszeniami. czy ludziom z administracji nie chcę się nic z tym robić czy jak? skoro tak to niech usuną dział zgłoszenia i bedzie po problemie.
Może zbanowali te osoby, które zgłosiłes ale nie odpisali. A jeżeli tak nie jest to pisz im na pw żeby coś zrobili z Twoimi zgłoszeniami.
Sensimila <3
20-08-2010, 11:00
Masz teraz nowy system kontaktu z ekipą. Odwiedź dział Nowości.
Marcelllo
20-08-2010, 11:01
Aby uzyskać odpowiedź, trzeba dopisać "z góry dzięki za odpowiedź co zrobiliście w tej sprawie". Inaczej rzadko odpisują, nawet po wykonaniu jakiejś akcji. :)
Mi zawsze odpisują, często tego samego dnia :D
Może trzeba dopisać to co mówi marcello XD
Azbestowy v.62.0
20-08-2010, 12:00
Pisz krótko, treściwie i przekonująco. Bez chaosu, czy zdań które nic nie wnoszą. Im mniej tekstu, tym lepiej. Z tym cukierkowym tonem też nie przesadzaj.
#topic
Sam wbiłeś 5-6 a reszta to losowy członek ekipy, który chciał pomóc jednak po przeczytaniu nie wiedział o co chodzi.
Teraz jest kilka nowych e-maili do administracji, może napisz, żeby Ci odpowiedzieli.
Zarexoholik?
20-08-2010, 12:10
Jak zaczniesz tam wyzywać kogoś z administracji to dopiero możesz liczyć na odpowiedź. Jak nie odpisze Ci Santano/Tygrys to znaczy, że nikt Ci nie odpisze. Jeśli jakimś cudem odpisze Ci Xantar to zamknie Ci tam temat, nie pozwoli na jakiekolwiek wytłumaczenie, tylko z góry przekreśli to co masz do wyjaśnienia/napisania, bo uważa, że on wie wszystko najlepiej. Tak jest w dziale zgłoszenia/skargi & odwołania. Po co wprowadzać jakieś maile jak na zgłoszenia nikt nie odpowiada to samo o skargach/odwołaniach.
A mi na każde moje zgłoszenie odpisuja, najlepiej jest napisac zgłoszenie i potem wysłac link do osoby której potrzebujemy. Ja tak robie i zawsze mam to czego chce.
Teraz jest nowy system zgłoszeń, więc nie licz na zgłoszenia.
diamondback#
20-08-2010, 12:45
Mam to samo;-) W zakładce zbanowani co dziennie sprawdzam czy ten kogo zraportowałem dostał bana ,ale nic ;-)
Kumpel Armii
20-08-2010, 14:33
Zawsze tak było i tego nie zmienisz. Taka już ta nasza "administracja".
Żeby dostać tam odpowiedź to jak trafić 6. w totka... Ten temat jest zbędny skoro ludzie nie dostają odpowiedzi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.