View Full Version : Mo?liwo?? Zdobycia Pink Motylka Na rooku
GooHooNe
20-08-2010, 10:45
Siema
Co sądzicie o tym aby dodać na rook jakiegoś monstera z którego wypadnie Pink Motylek.
Albo Dodanie New Questa Np. W którym nie zabijami monsterów,tylko rozwiązujemy zagadki.
Dodaje Sonde
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego postu
Krulowiec
20-08-2010, 10:50
Mogło by być to związane z jakimś questem, dropnąć motyla i oddać go npc, cos aka npc Santorr
Marcelllo
20-08-2010, 11:04
Jestem na nie. Po co Ci różowy motyl na rooku? ;s Póki co jest niebieskich kilka ;)
Po drugie zaraz by wynosili je na maina, więc cena by spadła... Chyba, że byłby bardzo rzadkim okazem na rooku (np. leciałby z boss'a bądź dostępny z trudnego questa od 200+ lvl'a) Xd
Mogli by dodac jakiegos monstera z którego leci rożowy motylek i do tego jaki quest w którym trzeba oddac motylka itd. Jestem na tak.
Jestem na nie. Po co Ci różowy motyl na rooku? ;s Póki co jest niebieskich kilka ;)
Po drugie zaraz by wynosili je na maina, więc cena by spadła... Chyba, że byłby bardzo rzadkim okazem na rooku (np. leciałby z boss'a bądź dostępny z trudnego questa od 200+ lvl'a) Xd
Racja noob charami by se na main wynosili,zarabiali ,a cena by spadła o jakieś 50%.
A w ogóle z jakiego powodu chcesz mieć różowego motylka na rooku?Niczemu by nie służył ten bezużyteczny przedmiot robiłby może za ozdobe.
Motylek na rooku to tylko ozdoba, a na main to item do potrzebny do wykonania questa.
Na rooku jest wystarczająca ilość przedmiotów z maina więc motyl odpada.
#Jestem na nie.
Jestem na nie.
Jeżeli mieliby dodać nowego questa to lepiej jak by stworzyli jakiś całkiem nowy item dostępny tylko i wyłącznie na rooku
Domcio666
20-08-2010, 11:52
jestem na nie poniewaz ktos na 15 lvl wykona ci ten quest z czyscicielem i nie musi marnowac 10kcc na mainie jestem na niie
Azbestowy v.62.0
20-08-2010, 12:04
DOBRE DOBRE ale po przeróbkach. Quest zawierający zmieniające się zagadki, a nawet odpowiedzi. I nie na motylka, a na coś dziwnego. Cichobiegi? Tańsze lfy/ihy o 5%? Jednorazowy dostęp do hero? Sam nie wiem, ale twój pomysł ma potencjał.
Zarexoholik?
20-08-2010, 12:16
A po co komu tam motyl? Do domku? Jako ozdoba? Zbędne... Jestem na NIE! Rook na APO 7.6 to zupełnie oddzielny serwer. Dodatkowo byście chcieli móc te motyle z rooka na main przenosić, nie?
Nie, motyl jest nie potrzebny na rooku. Jeśli chcecie jakąs ozdobę (nie wiem po co), to dajcie inną propozycję, z zupełnie innym itemem. :)
Seth Drut
20-08-2010, 12:37
Już na rooku jest tyle zbędnych rzeczy...
Są niebieskie motyle, po co? Nie wiem.
A po co różowy?
Jak dasz jakiś konkretny argument to może się zgodzę.
Ale jako ozdoba to nie.
Solik aka Fiszu
20-08-2010, 12:49
Nie bo to rook i po co ?
Nie bo cena by spadla
To tyle
Pa
Morfeuxsz
20-08-2010, 12:59
Jestem na Nie. Nie róbcie z rooka maina.Tak jak ktoś up napisał większość graczy wyniosła by go na maina. Z czym wiąże się spadek cenny motyla.
jestem na nie lotowali by na roku i by wychodzili noobami i sellali na mainie nie odpada
Nie potrzebna strata czasu jak dla mnie.
Co do motylka to również jestem przeciw. Nie potrzeba tego przedmiotu.
CO do quest'a to napisz porządniej propozycję, a nie jakiś quest dodać.
Odpada.
Teotihuacan
20-08-2010, 13:26
to byłby dobry pomysł, ale żeby wypadał z tego nowego potrowa i z częstotliwością taką jak blood orb z bally, albo to co leci po 1sc z msc itd. ;p
GooHooNe
20-08-2010, 14:44
Właśnie o takie coś mi sie rozchodziło ale jak widze to użytkownicy forum są na nie wieć
TEAMAT DO ZAMKNIĘCIA
Czego warunkiem będzie, że on nic nie będzie dawał. Będzie tylko jako ozdoba.
Po co Ci różowy motylek na rooku? Wystarczy, że są już niebieskie. Rook to nie main - zrozumcie to ***** w końcu! : O
Jestem na nie .. na rook nie jest potrzebny wcale... jest już niebieski i styka xd zaraz by wynosili na main :)
Knight Lukas
21-08-2010, 11:37
Dziś motylek, jutro panda, pojutrze kaptur? Oczywiście NIE!
Jestem na nie
po co Ci na rooku motylek ;f..
A mogę wiedzieć po co Ci jest różowy motylek na rooku ? Masz tam kilka niebieskich i wg. mnie jak narazie zupełnie jest to wystarczające ;)
3MAJ^ $1Ę
Monkey 1.0
21-08-2010, 11:43
a Moge sie dowiedziec Czego sa Dark Lordy na Mainie? Mialy byc Tylko na Rooku
To motylek tez moze byc i sie pier***cie
.Vimpexx.
21-08-2010, 11:59
Lub z Questa od 600 lvl'a ;d
@topic
Jeżeli wypadałby z jakiegoś potwora lub respił się raz na xx dni to jestem na Tak.
Xd
Tak kur**...
Miałem 2 z 3 motyli na rooku i dałem jednego Tobie, a jednego Bloodowi....
Wracam na rooka po pół roku i co widzę? Leżą w domku Sashy xD..
@TOp
A po co ?
Misja jak najbardziej, a ten itemek nie, bo taki mainowy mi sie wydaje.
~~Hodzik~~
21-08-2010, 23:05
Bezsensu nie potrzebne. Nie robice z rooka maina...
Komu to tam potrzebne ? Jestem na NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.