View Full Version : Niesko?czony time ring...
Devil murder v3
20-08-2010, 16:15
Witajcie,
Piszę ten temat, już lekko podirytowany. Kupiłem już chyba 15 nk time ring w tym miesiącu... Kiedy prześlemy go z jednego chara na drugi parcelem - będzie już wtedy normalnym time ringiem - na 10 minut. Następna sprawa - padanie. Jeżeli cały czas będziemy go nosić na sobie, zdejmiemy, a następnie padniemy - efekt jest ten sam.
Moja propozycja brzmi, aby nieskończony time ring, mimo przeciwności losu, był do ostatnich chwil nieskończonym time ringiem.
Tyle z mojej strony.
Elton.
oki jestem na tak chociaż nawet nie wiedziałem że można tak stracić ringa :)
Krulowiec
20-08-2010, 17:16
Z tego co Mi wiadomo , niekonczacy się time ring jest sam w sobie bugiem ? :confused:
A ja mam propozycje dla Ciebie kup sobie wiecej time ringów na allegro, tak jak Deloriana za 200zł (odemnie).
@topic
Jestem na nie, jak Ci sie nie podoba nie przesyłaj i nie zdejmuj time ringa, to nie bedzie sie kończył.
Tak jest to bug, ponieważ on respi się na mapie. Moim zdaniem powinno zostać tak jak jest.
Dareluss v0.5
20-08-2010, 18:08
Jestem na nie , nie padasz - masz. No - lifisz - masz. Propozycja bez sensu...
Devil murder v3
20-08-2010, 18:24
Propozycja bez sensu...
Sam jesteś bez sensu. Męczysz się zapewne już ze 2 lata na rooku, żeby wjebać w końcu ten 15 lvl, ale nie idzie Ci to za dobrze.
A ja mam propozycje dla Ciebie kup sobie wiecej time ringów na allegro, tak jak Deloriana za 200zł (odemnie).
Zamknij japę, Kosa, bo od ciebie nic nie kupowałem i tym bardziej za 200zł. Pochwal się kolegom, że wydałeś 300zł z renty inwalidzkiej Twojej mamy na chara -.-
Prosta sprawa. Kładziesz RotS'a na depo i zakładasz go, mając wczesniej NK TR. I wtedy będzie on działał po wysłaniu przez Depo.
jestem na nie./
Lesny Ludek
20-08-2010, 18:36
Nigdy nie zwracałem na to uwagi , ale lepiej aby był time ringiem bez konca
Marcelllo
20-08-2010, 18:37
Jestem bakłażanem.
W ogóle dlaczego go nazywacie niekończącym się? ;) On wcale tak się nie nazywa, jest zwykłym time ringiem. Ogólnie rzecz ujmując nie zdejmuj go to nie będziesz go tracił :)
...:KoMBoj:...
20-08-2010, 18:40
Też kilka razy mi się to zdarzyło... Ale coz administracja napewno tego nie naprawi...(chociaz moze)
~~Hodzik~~
20-08-2010, 19:14
Mi sie tak nigdy nie zdarzylo ;D
To chyba jak za duzo razy go sciagniesz to znika.
@topic
Jestem na tak
Octavious
20-08-2010, 19:21
jestem na nie jest oki trzeba dbac oo aby go nie zdejmowac ;]:D
Zarexoholik?
20-08-2010, 19:31
Jestem za tym by dodać do loota z jakiegoś moba time ringa, który byłby na kilka godzin i tyle.
Jestem bakłażanem więc nie mam zdania, chociaż sam nosze ringa i nie mam takich problemów.
.Vimpexx.
20-08-2010, 21:00
Jestem na Tak, skoro jest niekończący się, to po jaki chooy On ma się kończyć? XD
Domcio666
20-08-2010, 21:30
jestem na tak ale ten nieskonczony time ring to bug ktory zeobil kiedys tyrys kiedy tak pisal w jakims temacie
Knight Lukas
21-08-2010, 11:19
Idziesz na umy locisz gbp ringów i masz więcej nie potrzeba...
# propozycja w sondzie powinna być dla Ciebie.
Nie.
Solik aka Fiszu
21-08-2010, 16:02
Tak, i zmienić jego nazwe na niekończący się time ring ;D
Killer3k
21-08-2010, 16:33
Wystarczy, w miejsce tego ringa włożyć innego ringa jak chcesz przesłać parcelem, przełożyć na innego chara. Wtedy on sie będzie ciągle świecił, i będzie nie skończony, robiłem tak z 10 razy. : )
Mystery.
21-08-2010, 17:09
Tak jest to bug, ponieważ on respi się na mapie. Moim zdaniem powinno zostać tak jak jest.
Ja również popieram Lorens'a. Powinno zostać tak jak jest, a nieskończony time-ring uznawany jest a BUGA ! :rolleyes:
Ja również popieram Lorens'a. Powinno zostać tak jak jest, a nieskończony time-ring uznawany jest a BUGA ! :rolleyes:
Popieram również poprzedników w 100 %.
Time-ring mi aż tak bardzo osobiście nie przeszkadza, i wg. mnie powinno zostać tak jak jest, jednak faktycznie, nikończący Time-Ring można powiedzieć, że jest Bugiem, zatem wiadomo... ja tak sądzę, że nie powinno być coś takiego wprowadzone. ;)
Dark Light
21-08-2010, 17:48
A kto powiedział ze on jest nieskończony??
17:44 You see a time ring.It weighs 0.9 oz. Pisze wam tu coś? Wątpię...
Może po prostu to time ring "jednorazowy" ...
Nie chcecie go tracić przy zdejmowaniu?. Włóżcie innego ringa w jego miejsce i po sprawie. Gdy Time ring przestaje się świecić staje się "normalnym" time ringiem.
@Topic
Jest dobrze. Nic nie zmieniać ^^
diamondback#
21-08-2010, 18:07
To ich nie kupuj ,bo ten timering i tak jest bugiem :) Koło zamku bally w ank respią się 3 takie więc możesz stamtąd brać zamiast kupować . Jestem na NIE nic nie zmieniać ;)
Z tego co Mi wiadomo , niekonczacy się time ring jest sam w sobie bugiem ? :confused:
Dokładnie tak jest.
@Top
Jestem na nie, ja jakoś Zuczkiem od 1355 lvl do 1535 lvl miałem jeden i ten sam...
Myśl a nie ściągaj..
Dex von Evil
23-08-2010, 23:29
Nk time ring, jest bugiem servera, poniewaz oni chcieli tylko udekorowac te 3 wandy time ringami z czego powstaly niekonczace sie time ringi, nie podoba Ci sie takie cos, to nos rotsa. lepszy loot albo nie zdejmuj time ringa. Jestem na nie.
Ryśku xD
23-08-2010, 23:35
Powinien w ogóle się nie kończyć i dostać nową nazwę...
Seth Drut
24-08-2010, 11:13
Jak potrafisz ringa używać to się nie kończy.
Ja tam mam jednego ringa od początku gry i jakoś mi się nie kończy.
Wielokrotnie go zdejmowałem i zakładałem i ciągle mam ten sam :p
Co do propozycji to Jestem bakłażanem i wszystko jest dobrze :/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.