View Full Version : Jaki to portal ?
Kornas Pall.
20-08-2010, 19:24
Jaki jest adres stronki tej co można tam zdobyć smsy ? Chodzi mi o to ,że ludzie na innych otsach , gdzie są smsm shopy potrafią sobie "naruchać" w ciąg chwili kilkanaście takich smsów . I potrzebny mi adres tej stronki , oraz kilka porad co się tam robi . Nie potrafię tego inaczej wyjaśnić xd
Może chodzi Ci o onepay.pl? Za sms'y dostajesz kasę do portfela, za którą możesz kupić pacce itp.
Kornas Pall.
20-08-2010, 19:34
Nieee ;D jakaś "czateria" czy ki chuj xd
All Eyez On Me
20-08-2010, 19:51
Ta, tobie chodzi o to że ludzie na innych OTSach mają full EQ z shopu itp, ale zaufaj mi że oni używają Czatów albo po prostu biorą telefony od ich rodziców i wmawiają że od ludzi :D....
Kiedyś grałem na OTSie z takim kolesiem co w dziale dla gejów otworzył kanał z kamerą i mówił że jak wyśla eski za 9zł to wypnie dupe... xD wypiął xD
Nieee ;D jakaś "czateria" czy ki chuj xd
Aa.. to czateria.pl.
Jeżeli masz do tego talent to w ciągu 2 dni możesz sobie załatwić pacca na rl, ale to raczej kiedyś bo już ludzie na czaterii na to nie idą.
Kornas Pall.
20-08-2010, 21:13
Dobra ,dziękuje za pomoc, o to mi chodziło, można zamknąć temat xd
Maatinii
20-08-2010, 23:24
Ja hakieruje na ots, nie lubie się "sprzedawac" na czateri.
Old Dzolo/Seba :)
21-08-2010, 00:16
Aa.. to czateria.pl.
Jeżeli masz do tego talent to w ciągu 2 dni możesz sobie załatwić pacca na rl, ale to raczej kiedyś bo już ludzie na czaterii na to nie idą.
Ja kiedyś ponad 300zł na tym zarobiłem. Ale masz racje, teraz na to nie idą ; P
#Topic -
czateria.pl
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.