View Full Version : Antywirus
Jakiego antywirusa polecacie ? Jak narazie używałem Nortona 2010 - dobry był i Kaspersky - mulił mi kompa ;s Teraz myślę o NOD32 co o tym myślicie ?
Darkstar
21-08-2010, 09:54
Mi też się ESET dobrze sprawował, od niedawna ciągne niestety na Avascie : |
Miałem avasta, a teraz mam Nod32 i bardzo dobrze się sprawuje :)
Ja mam płatnego Nortona i jestem z niego bardzo zadowolony.
Darmowy? To polecam Avasta.
Eset 3 polecam. Jak chcesz może być Eset 4 też jest spoko.
Ja mam Kaspersky i nie muli mi kompa :)
Bydgoszczanin
21-08-2010, 15:48
Mam obecnie avasta i jestem średnio zadowolony. Osobiście z darmowych polecam AVG.
All Eyez On Me
21-08-2010, 17:33
Avast jest bardzo szeroko używanym antyvirusem.. NOD32 tak samo! Polecam Ci Avasta, mimo że sam od 2 lat jade bez anty i co 2 tyg format:D
NOD, nothing else
Wystąpiły następujące błędy przy wysyłaniu wiadomości:
Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Prosze wydłużyć swoją wypowiedź do przynajmniej $vboptions[postminchars] znaków.
This forum requires that you wait 120 seconds between posts. Please try again in 4 seconds.
Ja od 7 lat mam na komputerze stacjonarnym Avasta i jestem bardzo zadowolony, polecam go...
Na laptopie mam kasperskiego i mi nie podchodzi... :|
Zarexoholik?
24-08-2010, 09:46
Ja zawsze używałem Pandy lub Nortona. Fakt, że Norton mulił mi komputer, ale przynajmniej był dobry. Także ja bym został przy Nortonie.
.Xienus.
24-08-2010, 09:56
Ja od 7 lat mam na komputerze stacjonarnym Avasta i jestem bardzo zadowolony, polecam go...
Na laptopie mam kasperskiego i mi nie podchodzi... :|
wiele osob mowi ze Avast jest najlepszy bo nie ma virusow... ale poprostu avast ich nie wkrywa... zrob scana Nortonem 2010 lub Nodem i zobaczysz czy jestes zadowolony z 1gb wirusów
jak potrafisz orac 100 funkcji nortona 2010 to ostan przy nim...
a jeżeli chcesz mieć spokój i prosty interfejs to ofc Nod32
Avast jest bardzo szeroko używanym antyvirusem.. NOD32 tak samo! Polecam Ci Avasta, mimo że sam od 2 lat jade bez anty i co 2 tyg format:D
gdybyś robił co 2 tyg formata to komp by ci się już nie odpalił wiec nie udawaj kozaka sprawach o których nie masz zielonego pojęcia bo to strasznie irytujące
ja tam mało co sciągam i ze mam wirusa to mi nie przeszkadza bo tak nie gram w gry;)
tak to avast
Alvaster
24-08-2010, 11:04
Polecam ci NOD32, nie muli kompa i dobrze sie spisuje :P
Po co komu antywir na Ubuntu :D
A na Windowsie miałem noda i bylem zadowolony.
Elite Filutek
24-08-2010, 12:01
Polecam taką czerwoną parasolke Avire :) . Sam mam i jestem z niej zadowolony wgl nie muli kompa i świetnie się sprawuje
Devil murder v3
24-08-2010, 13:48
Avira! Najlepszy antyvir - wykryje każdy shit :)
Też,osobiście Posiadam NOD32 i bardzo dobrze się sprawuje.
Nie polecam Ci darmowych antywirusów, gdyż będziesz miał dziesiątki MB trojanów itp.
Ja osobiście używam Norton Internet Security i polecam go w 100% :)
Knight Lukas
27-08-2010, 18:51
ESET NOD 32 - jak na razie bardzo dobrze się spisuje. Nie muli kompa.
najlepszy jest avira... w ogole nie muli kompa a wykryje wszystko :)
A jest jakiś crack do NOD32 ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.