View Full Version : Poczta rook
Adherent
22-08-2010, 13:59
Witajcie!
Mam pomysł aby tak jak na Main wprowadzić pocztę na Rook.
Inną rzeczą byłoby to, że skrzynki byłyby Zielone a w listku trzeba byłoby wpisać "Nick" enter i pod spodem "Rook", bo inaczej nie będzie się dało wrzucić (na Main żeby musiało się napisać w tym samym miejscu "Main").
Tak samo listy byłyby fajne, bo czasem ktoś jest offline a chcesz mu przesłać jakieś fajne info albo napisać kiedy będziesz (listy bez pisania Main/Rook tak żeby do każdego można było wysyłać).
Co wy na taką propozycję?
Liczę na pozytywy i mam nadzieję, że nie będzie pisać czegoś w stylu "bez sensu, komu by się chciało to robić". O to czy się będzie chciało czy nie dbają admini.
Jestes pacanem, zielone skrzynki?
Jak zrobia ze miasto pod parcelem piszesz to można wysylac sobie swobodnie z maina na rook itp, mysl troche zanim cos napiszesz to sie zastanow
@up
Są takie "bambusowe" xD
@topic
Jestem za, tylko trzeba by było zmienić po prostu id depozytu na rooku. Ciężko przenosić eq z postaci na postać to by trochę ułatwiło sprawę :P
Adherent
22-08-2010, 14:26
Jak zrobia ze miasto pod parcelem piszesz to można wysylac sobie swobodnie z maina na rook itp, mysl troche zanim cos napiszesz to sie zastanow
To Ty myśl!
Da się to zrobić tak aby nie było swobodnego przesyłu.
@up
Są takie "bambusowe" xD
@topic
Jestem za, tylko trzeba by było zmienić po prostu id depozytu na rooku. Ciężko przenosić eq z postaci na postać to by trochę ułatwiło sprawę :P
Depo na rook chyba ma inne ID skoro jak wrzucisz item i wyjdziesz na main to go nie masz :)
Depo na rook chyba ma inne ID skoro jak wrzucisz item i wyjdziesz na main to go nie masz :)
skrzynki depo maja 1 ID >.>, to, że sie da to wiem tylko jesli sie tego nie zrobi to bedzie swobodny przesyl ale na *h*j to komu powiedz mi ; )? rook to rook ciesz sie, że nie latasz z katana i ze wogole masz depo
Seth Drut
22-08-2010, 14:56
Nie potrzebne.
Jestem na nie.
Jak chcesz komuś dać eq, to się z nim spotkaj. Jak chcesz coś napisać to masz gg ;d
Darkstar
22-08-2010, 15:41
Poczta często się przydaje, nawet po to, żeby przełozyć eq z drugiej postaci jak kolega na górze powiedział. Jestem na TAK.
Popracuj nad składnią. ;)
Adherent
22-08-2010, 15:43
Nie potrzebne.
Jestem na nie.
Jak chcesz komuś dać eq, to się z nim spotkaj. Jak chcesz coś napisać to masz gg ;d
Nie mam GG i nie używam i nie każdy musi używać. Amen.
A między własnymi postaciami by się przydało ziomek.
Myśl troszeczku.
Azbestowy v.62.0
22-08-2010, 16:03
Nie mam GG i nie używam
WOLOLOLOL XD
#topic
Jeśli przez pięć długich lat nikt nie miał problemów z przerzucaniem eq/dawaniem sobie itemów, to oczywistym jest, że twój pomysł jest skazany na porażkę. A szkoda, bo ma potencjał (postman quest? :O)
Adherent
22-08-2010, 16:10
WOLOLOLOL XD
#topic
Jeśli przez pięć długich lat nikt nie miał problemów z przerzucaniem eq/dawaniem sobie itemów, to oczywistym jest, że twój pomysł jest skazany na porażkę. A szkoda, bo ma potencjał (postman quest? :O)
Też o takim queście myślałem ale to trochę bez sensu, bo po co utrudniać?
Jak to ma być ułatwienie.
Patryk1551
22-08-2010, 16:22
E tam po co komu tam poczta potrzebna jak chcesz cos sobie przeniesc na innego chara to mc i trejd xd a jak jedne passy to idziesz na dol dp i tam rzucasz xd
Azbestowy ma rację.
Przez pięć lat nikomu nie przeszkadzało. Chcesz przerzucić eq, to ryzykuj:)
Jestem na nie.
Ryśku xD
22-08-2010, 16:33
No ale po co mam do kogoś pisać list , jeżeli dana osoba jest na rooku ? jak mogę do niego napisać na prv? :rolleyes:
Beznadziejny pomysł...
Chcesz parcele, idź na main. ;)
Ofc nie.
Jestem na tak. A dlaczego połowa głosujących jest na nie ? Bo nigdy nie grali na rooku a ich postaciami na main wychodzili poprzedni właściciele kont.....
TTTTTTTTTTTTAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poczta często się przydaje, nawet po to, żeby przełozyć eq z drugiej postaci jak kolega na górze powiedział. Jestem na TAK.
Popracuj nad składnią. ;)
chyba nad interpunkcja.
Adherent
22-08-2010, 18:23
No ale po co mam do kogoś pisać list , jeżeli dana osoba jest na rooku ? jak mogę do niego napisać na prv? :rolleyes:
Beznadziejny pomysł...
A jak jest offline??
Ziomek myśl z każdej strony nie tylko z jednej!
Zarexoholik?
22-08-2010, 18:35
Rook to nie main. Jestem stanowczo na NIE! Po co to komu? Jeszcze tego brakowało, żęby na rooku mieli pocztę. To nie main, na rooku masz nauczyć grać się w tę grę i tyle. Na APO na rooku jest i tak dużo za dużo. xd
Nie sądzę żeby to było potrzebne, do tego dodatkowa robota w robieniu nowych skrzynek odpada...
sqlterpa
22-08-2010, 19:13
To jest rook, nie można tam być wszystko co na mainie....
Jestem na nie : /
A czy wgle dało by się tak, żeby z rooka dało się tylko wysyłać na rooka? A nie również na maina? To dosyć istotne, a wątpie w to iż dało by się to zrobić :P
Właśnie to samo wpadło mi do głowy dziś.
Eh, nieszczęścia chodzą parami.
Przydałoby się, ale jestem na nie, bo to rook o to jest główny powód mojego sprzeciwu.
Adherent
22-08-2010, 21:40
Właśnie to samo wpadło mi do głowy dziś.
Eh, nieszczęścia chodzą parami.
Przydałoby się, ale jestem na nie, bo to rook o to jest główny powód mojego sprzeciwu.
Czyli żaden powód :P
Sensimila <3
22-08-2010, 23:16
Myśle, że na Rookgardzie jest to zbędne. Eq możesz w depo komuś dać, a z poczty się nie korzysta i tak.
Jestem na nie jak chcesz przerzucić eq to zostaw tam co nikt nie chodzi ..
Domcio666
23-08-2010, 14:43
oczywiscie ze nie bedzie mozna swobodnie przesylac rook main :< i juz widze te mpa na roku jak by tk zrobili aablo s sety i klapy
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.