View Full Version : [Forum] Zamykanie w?asnych tematów
Proponuje dodać funkcje zamykania własnych i otwierania ich na własne życzenie można bo to dodać do "narzędzia wątku"
http://i35.tinypic.com/53353p.jpg
@down
xdd zapomniałem xd
pixelmax95
22-08-2010, 14:03
Tak. Zmniejszylo by to prace moderatorow etc. :)
PS. Ty tez moze zaznacz, ze jestes na tak. xd
Jak chcesz zamknąć/otworzyć temat to napisz do osoby zajmującej się tym działem i po problemie.
Proponuje dodać Wam jeszcze możliwość wglądu do działu Ekipa Forum..
Jestem na nie.
Patryk1551
22-08-2010, 14:35
Noo ja tam jestem na tak nie trzeba by bylo czekac az jakis mod to zamknie :) ale zabierze to tez prace Kazkowi :(
Seth Drut
22-08-2010, 14:58
W sumie taka możliwość mogła by być ;d
Jestem na tak.
Marcelllo
22-08-2010, 14:59
Jestem na nie. Po pierwsze nie miałbym co robić, po drugie forumowicze mogliby wtedy zamykać wątek jeśli coś nie idzie po jego myśli :d Na przykład jakby ktoś chciał dać negatywny komentarz to zaraz temat zostałby zamknięty...
Od tego są cleanerzy/moderatorzy/admini no i Scoop :D
A ja jestem na tak. Czasami Moderator/Cleaner nie wie czy problem został rozwiązany i musi czekać na sygnał użytkownika, żeby zamknąć temat, a tak wszystko jest w porządku.
Jak chcesz zamknąć/otworzyć temat to napisz do osoby zajmującej się tym działem i po problemie.
Proponuje dodać Wam jeszcze możliwość wglądu do działu Ekipa Forum..
Jestem na nie.
Racja, KaZeK jest na nie, bo przecież wtedy nie mógłby usuwać 30% tematów z forum ;)
Ja jestem na TAK ! ;)
Azbestowy v.62.0
22-08-2010, 15:32
Z drugie strony takie zamykanie tematów może służyć manipulacji prawdą xd Przypuśćmy, że zaczyna się napinka. Padają konstruktywne argumenty (prawdziwe) i autor chcąc, by losowi ludzie nie dowiedzieli się pewnych faktów usunie temat, co będzie korzystne dla niego.
Wszystko ma swoje złe i dobre strony. Ale ten pomysł pomógłby administratorom, cleanerom, moderatorom Głosuję na tak.
Zarexoholik?
22-08-2010, 18:58
Jestem oczywiście na TAK! Kto by chciał to by sobie zamykał temat w powitaniach/pożegnaniach. Przydatna rzecz i wszyscy by z niej korzystali.
Jestem na Tak, skoro jest to mój temat to powinienem generalnie móc robić "co chce", ale chodzi konkretnie i zamykanie swojego własnego tematu. W niektóryvch moich tematach proszę o zamknięcie wątku, ale do tej pory nie są zamknięte, a ludzie tam nabili posty.
Zawsze można poprosić moderatora o to, w końcu od tego są.
Nie ułatwiajmy im życia, oni wybrali taki los przez ambicję.
Mortalix
22-08-2010, 21:21
Wciąż przybywa cleanerów/moderatorów to niech murzynią.
Jestem na nie, nie odbierajmy zabawy modkom. : }
Jestem na tak ... jak mój temat to mogę go zamknąć tak powinno być :)
Nie, od tego są moderatorzy. Pomyśl!
Jak już napisał Kazek, jak chcesz zamknąć temat to napisz do moderatora danego działu i po sprawie.
Mówicie, że to zmniejszy pracę moderatorów. Macie rację, ale bycie moderatorem oznacza, iż trzeba poświęcać trochę czasu na robienie porządku na forum.
Jestem na nie.
jestem za bo ktos sie czegos dowie napisze temat i sobie go potem zamknie jak sie dowie
Domcio666
23-08-2010, 14:45
jestem oczywiscie na tak ! moderatorzy by mieli mniej pracy a gracza by to sprawialo frajde ;p
Nie? I co jeszcze? Możliwość przyznawania warnów?
Tak jak ktoś to napisał, "ma to swoje dobre i złe strony".
Głównym jednak powodem jest to, że ktoś zakłada sobie temat i jakiś cleaner/mod/admin go zamyka, ponieważ nadawał się do zamknięcia. Wtedy autor tematu znowu go otwiera i co? Ekipa forum miałaby wtedy jeszcze więcej pracy, a nie mniej.
Najpierw przemyśl dobrze swoją propozycję, a dopiero później zakładaj temat.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.