Zaloguj się

View Full Version : Turniej - The Tournament

Saylor
23-08-2010, 00:01
Co myślicie o tym filmie? Według mnie jest godny obejrzenia. Polecam gorąco:)
Wciągnęła mnie fabuła i akcja.

Krótki opis.

Co 7 lat w niczego nie spodziewającym się mieście ma miejsce turniej. Królewska rozgrywka pomiędzy 30 najlepszymi zabójcami na świecie. Ostatni, który pozostanie w turnieju wygra 10 milionów dolarów w gotówce, oraz otrzyma tytuł numeru 1 wśród płatnych morderców. Tytuł ten podnosi za sobą cenę za usługi jego właściciela do miliona dolarów za kulę. Wszystkie walki są nieustannie monitorowane, a obraz z kamer transmitowany jest do kręgu bogatych hazardzistów grających o bardzo wysokie stawki. "The Tournament" to wielowątkowy action-thriller, w którym obserwujemy najlepszych morderców pochodzących z różnych krajów i specjalizujących się w różnych formach zabijania. Podążamy za głównymi faworytami turnieju: przez ich miłości, zdrady, zemsty oraz w końcu odkupienie, kiedy to odkrywają prawdziwą wartość życia.

Info: torrenty.org

Polecam gorąco!

Odeon
24-08-2010, 19:40
Ogladalem pare tyg temu i musze przyznac ze filmik ciekawy. Fajne akcje ogolem film goraco polecam!

1st R. Boonek
24-08-2010, 19:51
Juz sciagam, jak zobacze to dam edita :P

#zajebisty film, polecam xD

Tumanbuga
25-08-2010, 17:40
Właśnie oglądałem , zajebisty film , fajna ta aktorka co grała Lei Lei Zheng :D.

Link do obejrzenia jak kto chce

http://www.ekino.tv/film,Turniej-The-Tournament-2009-Lektor-PL,16610.html

Zarexoholik?
26-08-2010, 16:37
Z tego opisu wywnioskowałem, że film warty obejrzenia. Już biorę się do oglądania, potem dam edita. (:

#Edit

Obejrzałem i film warty uwagi. Już po samym opisie wydawał się być ciekawy. (:

kaczor.wtf
30-08-2010, 01:18
Wczoraj widziałem, zajebisty!
polecam każdemu ; )

Lettis
30-08-2010, 18:38
Bardzo interesujacy film ;)
Zacząłem oglądac i prawie nie mogłem sie oderwac polecam każdemu kto go nie widział.
Bardzo ciekawe opracowanie i fabuła :D Naprawde polecam ponieważ warto go zobaczyć.