View Full Version : Muzyka
Zodika Rook
23-08-2010, 11:35
Co sądzicie o utworach wykonawców takich jak:
Karamba Paktofonika Nagły Atak Spawacza;) Peja 52 Dębiec Doniu
Jakie są wasze ulubione kawałki tych wykonawców:)
Jest nas wielu - Greenjolly, Ascetoholix, 52 Dębiec, Mezo, Duże Pe, Owal
@zarexoholik
Co kto lubi^^
Kopie po głowie http://www.youtube.com/watch?v=BmN_2yZXT1U&feature=related
Mikiel Psowi
23-08-2010, 11:51
Brat jebać techno, ja wybrałem ten klimat. tyle
Zarexoholik?
23-08-2010, 12:02
Paktofonika, NAS, Peja, 52 Dębiec - lajt, ale Karamba, czy Doniu? Przesada! (:
52 Dębiec - Kto?
Paktofonika - 2 kilo
NAS - Anty Liroy [!]
Peja - Randori
Allonsey
23-08-2010, 12:37
Hmm ...
Paktofonika to klasyka i potęga polskiego hh .
Nie zapominajcie również o Kaliber 44 . To był prawdziwy rap . To oni wprowadzili psycho rap na Polska scenę .
Peja był dobry , ale odkąd zaczął się disować z prawie całym hh to przestałem go słuchać znaczy słucham ale tylko starych piosenek jego typu : głucha noc itp...
Karamba też fajne piosenki ma lubię go słuchać .
O reszcie nie będę pisał ponieważ nic prawie o nich nie wiem =)
Pozdrawiam wszystkich słuchaczy Polskiego Hip-Hopu
All Eyez On Me
23-08-2010, 15:06
Z K44 lubiłem Daba i Joke. Bawi mnie ta nekrofilia związana z magikiem to był zwykły typ co nie umiał poradzić sobie z życiem, bał się WKU i wkręcał sobie jakies schizy aż w końcu sami zrobili z niego MEGA ***** WIELKĄ GWIAZDE, piszą na tym necie że gdyby żył to by nagrywał zajebiste kawałki i w ogóle co to nie on ale należy pamiętać że on ten poziom reprezentował 10 lat temu przeszło i musimy wziąć pod uwage to że nowi artyści wciąż wchodzą na scenę i dla mnie wielu z nich ma większy temperament i skill niż ten Magik.
Karamby znam tylko jedną piosenke :D Pocałuj mnie dupe i jak gówno poczuj sieee cos tam cos tam..
Nagły Atak Spawacza 1 piosenka tylko.. Nagły Atak Spawacza - Aleja nr 6 grób nr 4 (http://www.youtube.com/watch?v=zNoMVaQ2X7I) jak na poziom spawaczy i wszystkie debilne ich piosenki to ta jest mistrzowska..
Nie wiem po co tam Peje umieściłeś xD od razu będą hejtować od razu
52 Debiec.. lubiłem ale stare kawałki typu grunt (http://www.youtube.com/watch?v=lEbGoLgWsmw) gdzie nawet doniu i liber polecieli na wysokim poziomie w c*uj Xd 2003 rok :/
PFK tak sobie lubię.
Allonsey
24-08-2010, 13:22
Z K44 lubiłem Daba i Joke. Bawi mnie ta nekrofilia związana z magikiem to był zwykły typ co nie umiał poradzić sobie z życiem, bał się WKU i wkręcał sobie jakies schizy aż w końcu sami zrobili z niego MEGA ***** WIELKĄ GWIAZDE, piszą na tym necie że gdyby żył to by nagrywał zajebiste kawałki i w ogóle co to nie on ale należy pamiętać że on ten poziom reprezentował 10 lat temu przeszło i musimy wziąć pod uwage to że nowi artyści wciąż wchodzą na scenę i dla mnie wielu z nich ma większy temperament i skill niż ten Magik.
Karamby znam tylko jedną piosenke :D Pocałuj mnie dupe i jak gówno poczuj sieee cos tam cos tam..
Nagły Atak Spawacza 1 piosenka tylko.. Nagły Atak Spawacza - Aleja nr 6 grób nr 4 (http://www.youtube.com/watch?v=zNoMVaQ2X7I) jak na poziom spawaczy i wszystkie debilne ich piosenki to ta jest mistrzowska..
Nie wiem po co tam Peje umieściłeś xD od razu będą hejtować od razu
52 Debiec.. lubiłem ale stare kawałki typu grunt (http://www.youtube.com/watch?v=lEbGoLgWsmw) gdzie nawet doniu i liber polecieli na wysokim poziomie w c*uj Xd 2003 rok :/
PFK tak sobie lubię.
Pierdolisz własnie że Magik się pogubił w swoim życiu i później nie mógł sobie z tym poradzić i zrobił to co zrobił . Ale nie mów mi że on nie potrafił śpiewać chyba każdy z nas zna piosenkę : "Jestem Bogiem" ? I chyba każdy kto coś wie o tym to powie że Magik był kimś . No tak ale kto wie co by było gdyby on dalej żył być może by się załamał całkowicie i by nic nie robił a być może by śpiewał dalej i nie wiadomo czy nie był by jednym z najlepszych hh/raperów w Polsce .
Oczywiście każdy ma swoje zdanie takie jest moje .
@up
a mi zawsze sie zdawalo ze raperzy rapuja, nie spiewaja :confused:
@top
paktofonika - chyba kazdy zna ich chociaz jedna piosenke, 'polska legenda'
52 dębiec - moze tu sie nie wypowiem :O
peja - w jego piosenkach 90% to bluzgi, 10% rapu :L
mezo - okeeeej? mysle ze jego jedyna piosenka godna uwagi(raczej diss) to panczlajner, reszta dno
All Eyez On Me
24-08-2010, 17:44
Pierdolisz własnie że Magik się pogubił w swoim życiu i później nie mógł sobie z tym poradzić i zrobił to co zrobił . Ale nie mów mi że on nie potrafił śpiewać chyba każdy z nas zna piosenkę : "Jestem Bogiem" ? I chyba każdy kto coś wie o tym to powie że Magik był kimś .
Słuchaj dla mnie ktoś kto nie potrafi poradzić sobie z życiem mając dziecko+żone(?) to ostatni pajac. Jesteś pewnie wychowywany w rodzinie gdzie masz tate i mame a jego syn musi się chować bez ojca, który mimo co JEST POTRZEBNY.
Znam jestem bogiem i piosenka nie zrobiła na mnie jakiegos mega wrazenia kwestia gustu.
Dla mnie magik nie był kimś był zwykłym tchórzem, bo każdy kto popełnia samobójstwo jest tchórzem. I nie pisz że miał schize, bo sam sobie to wkręcał.
Mimo to JAKOŚ go tam cenie za wkład w polski HH.
@DOWN
GWIAZDY SĄ NA NIEBIE MISIEK
Allonsey
26-08-2010, 10:23
Słuchaj dla mnie ktoś kto nie potrafi poradzić sobie z życiem mając dziecko+żone(?) to ostatni pajac. Jesteś pewnie wychowywany w rodzinie gdzie masz tate i mame a jego syn musi się chować bez ojca, który mimo co JEST POTRZEBNY.
Znam jestem bogiem i piosenka nie zrobiła na mnie jakiegos mega wrazenia kwestia gustu.
Dla mnie magik nie był kimś był zwykłym tchórzem, bo każdy kto popełnia samobójstwo jest tchórzem. I nie pisz że miał schize, bo sam sobie to wkręcał.
Mimo to JAKOŚ go tam cenie za wkład w polski HH.
Dobrze rozumiem każdy ma swój gust i każdy ma inne zdanie na poszczególne tematy . Dla Ciebie Magik był tchórzem a dla kogoś innego był gwiazdą .
Możemy już zakończyć ta mała kłótnie na Temat Magika niech sobie "Spoczywa W Pokoju" .
Prawda ?
Ps.Mylisz się jeśli chodzi to co napisałeś o mnie =) Znam ból Jego syna .
Kaziu Extreme
26-08-2010, 11:38
Peja,Paktofonika, 52 Debiec-zajebistosc:D, Karamba, Nagly Atak Spawacza,Doniu-nie slucham bo jakos niepodoba mi sie ich styl:p
52 Dębiec-Kto?
Paktofonika-Jestem Bogiem
Peja-hip hop, tak sie bawi slu
P.S Mogles OSTR dodac;)
nie przepadam za karamba nas doniu i 52 debiec
pfk tak troche lubie za piosneki jestem bogiem ;)
peje to slucham duzo i mój ulubiony utwor to ludzie z mej rzeczywistosci
:0
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.