View Full Version : Nowe sposoby p?atno?ci
Informujemy, że wprowadziliśmy nowe ceny za pacc poprzez płatności Paypal oraz Dotpay. Ceny nie ulegały zmianie przez 5 lat, ponadto od nadchodzącego roku podatek VAT wzrasta do 23%. Zauważcie jednak, że nowe propozycje cen są bardziej opłacalne wraz ze wzrostem liczby dni pacc. Można zaoszczędzić nawet 14 zł. Poprzez większość kanałów, płatności będą realizowane natychmiastowo, co jest kolejnym atutem. Następnym ułatwieniem jest możliwość dokonania płatności w Żabce lub supermarkecie. Teraz nie musisz iść na pocztę!
Wprowadziliśmy również płatności DaoPay, gdzie transakcji można dokonać dzwoniąc z telefonu stacjonarnego, komórkowego
lub wysyłając SMS'a. Usługa dostępna w ponad 200 krajach.
.Xienus.
23-08-2010, 16:19
Czemu runa +35dni pacc kosztuje 23,18zł ( 66gr za dzień ), a runa +21dni 10,98zł ( 52gr za dzień ). Mówisz tutaj, że im więcej dni pacca, tym jest tańszy, a w pacc runach odwrotnie! Pacc runa za 23,18zł powinna dawać przynajmniej 44dni pacc...
pacc runke można kupic u graczy za 10kcc co daje 5zł..
teraz sobie policz ile gr dzień :D
Sieka wróciła i ma Adma??
Bardzo dobrze :)
@up
Sieka wrociła ok. 11:00-12:00... za zasługi ma administratora.
Ja tam nie zaoszczędzę wręcz przeciwnie ponieważ do tej pory kupowałem pacc za 10zł a teraz będzie za 12. Ale mam jedno pytanie w jaki sposób można kupić pacc w supermarkecie?;d
pixelmax95
23-08-2010, 16:55
Oo ale fajnie :). Do sklepu mam nie daleko wiec sie przejde.
@up
Idziesz do sklepu i mowisz: hi>pacc>yes. I juz.
Oo ale fajnie :). Do sklepu mam nie daleko wiec sie przejde.
@up
Idziesz do sklepu i mowisz: hi>pacc>yes. I juz.
ta w zabce
-hi
-hello
-pacc apo
-u wanna buy pacc apo for 10.98zl ?
-trade 11zl
-nie mam reszty , bye
-bye
: D
Nasze prośby zostały wysłuchane. Chylę czoła :)
ta w zabce
-hi
-hello
-pacc apo
-u wanna buy pacc apo for 10.98zl ?
-trade 11zl
-nie mam reszty , bye
-bye
: D
LOOOOL ERNI ;pp
nom, fajnie to zrobiliście :} :}:}
Marcelllo
23-08-2010, 19:51
Wiceps - a gdzie masz napisane, że za 10,98zł są PACC Runy? ;S Osobiście nie wiem bo się nie logowałem na serwerze przez kilka dni :)
Cena i tak nie jest zła :) Ale zapewne mniej osób kupi PACC :)
Dobrze, że informujecie o zmianach :)
No bardzo dobrze , fajne możliwości. Jak zaczne grać to prawdopodobnie skorzystam z jakiejś opcji : ]
P.S
Sieka na APO ? :o Znowu zaczynasz pracować jako game master ?
hi pacc yes w rl życiu o corva!
dobra ale nie wiem po co to :D Pewnie jak będziecie z mamą płacić w sklepie to powiecie:
-Mamo, mamo jeszcze pacc!1111
Zarexoholik?
23-08-2010, 21:47
Jak dla mnie może być i równie dobrze może tego nie być. I tak zawsze kupuję pacc'a w grze za kcc. Jednak dobrze, że są nowe możliwości i powstał o tym nius! ;S
Jak dla mnie może być i równie dobrze może tego nie być. I tak zawsze kupuję pacc'a w grze za kcc. Jednak dobrze, że są nowe możliwości i powstał o tym nius! ;S
Nie jesteś tutaj jedyny.
#Bardzo dobrze, cenna pacc i tak zawsze była śmieszna w porównaniu do innych ots/gier;)
Ciekawie będzie:P
#Farrah
Rządzisz xD
szkoda ze nie ma pacc runy za 10.98 na 14 dni to by od razu zmniejszyła się liczba oszustw
2 zł w dół czy górę co to za różnica i tak 80% graczy bierze od rodziców na pacc ;d
lepiej zrobicie jakiej update na roku a nie nowe system platnosci...
Dareluss v0.5
24-08-2010, 09:43
Zajebiscie , jednakze nie gram na apo i mi sie nie przyda.
Dark Light
24-08-2010, 14:20
Hmm dopatrzyłem się albo błędu na stronie albo w mojej przeglądarce:
http://img137.imageshack.us/i/img666.jpg/ -- niewiem czemu nie ładuje obrazka ale polecam kliknac ppm i otwórz grafike w nowej karcie
Brak opcji zaznaczania
@topic
Dobrze, że serwer się rozwija :p
Git, fajnie ze takie cos zostalo wprowadzone, ladnie wyglada. Good job ;[ Teraz update na 7.6 XD
-Mamo, mamo jeszcze pacc!1111
Kur*wa, oplułem monitor ;/
#
Dobrze, że coś robicie dla tego serwera ;] Jeszcze tylko update na 7.6.
Przeklety
25-08-2010, 01:43
O ja piepsze, Pacc w Żabce, teraz będzie schodził
- Kum, kum, czy dostane pacca?; <
- Tak podaj mi swoj nick.
- Edzio First
- Ok, mamy imie i nazwisko, jest dość nietypowe - A teraz podaj nick.
- Edzio jestem, ale daj trade bo nie dam 1 bo możesz oszukać
- Zaufaj mi nie oszukam bo wylece z pracy.
- Nie bo juz mnie nie raz tak oszukali na PACC'a :(
- Dowidzenia
- Dowidzenia; ((
Nowy sposób kupna pacc, nowy Problem.
Pozdro dla Kumatych.
Sensimila <3
25-08-2010, 14:11
No ciekawe. Choć teraz każdy h lvl kupuje kody albo pacc runki, niektórzy mogą skoczyć do żabki i kupić pacca ;)
Adherent
26-08-2010, 11:31
Rzeczywiście zamiast sms za 10,98 z kodem można by było wprowadzić PACC runkę 14 dni i wtedy MoD-owie i Admini nie musieliby wysłuchiwać lamentacji oszukanych osób.
Ale pewnie i tak tego nie wprowadzą, bo NIE i już :P
Chociaż przyznam szczerze, że wtedy ułatwiłoby to handel na serwie i niewątpliwie zwiększyło przychody z niego :)
Bo 11zł to jeszcze nie tyle co 23zł i zawsze znajdzie się chętny na kcc/cc na serwie, który to opyli :)
A jak mniej coś kosztuje to więcej ktoś kupi xD
Admini, MoD-owie what do you think about earn more money?! :)
Domcio666
27-08-2010, 15:35
fajnie ze wprowadzili nowe sposoby teraz nawet jak ktos jest w afganistanie moze pacc za sms kupic :)
nom mieszkam kolo zabki to akurat sobie kupie pacca dobrze ze cos robicie ale nadal malo;d
nom mieszkam kolo zabki to akurat sobie kupie pacca dobrze ze cos robicie ale nadal malo;d
Najblizsza zabka kolo bosforu kg jo.
@top
Bardzo dobrze , ze coraz wiecej sie dzieje na servie oby tak dalej :rolleyes:
Dwa złote w tę czy w tę :D I tak większość ludzi kupuje pacca w grze.
Dobrze, ze to zmienili bo musialem leciec na poczte a teraz przejde sie kawalek do sklepu i juz. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.