PDA

View Full Version : Czy to jakies blad?? [ROOK]

Jankulowski
23-08-2010, 18:51
Expic na Bk na Rooku cos mnie zdziwilo. Podchodze do Bk udezylem go raz a on mi nagle Kilkanascie hitow po 150/200++ (kazdy hit) i DED!! Kilka dni temu mialem to samo. Jak mozna to prosze to sprawdzic.

@down

Pipo to mow do ludzi ktorzy sa u cb w domu. Mowisz combo tak?? dziwne ze 5x pod zad po 200 to combo ;0
No widac po nicku wlasnie ze ogolnie all lubia jak padaja malpy bo ryju i wygladzie twierdza kto jaki jest ;]

Monkey 1.0
23-08-2010, 18:55
To sie nazywa kombo Pipo :/

Albo BK lubi jak padaja Pi*@y

@up
no wlasnie widac twoja orto "tibijczyku"...
"zad"

Arrow
23-08-2010, 19:34
zraszował Cie rzucil stuna na pysk i combo 9 hitow pod rzad nie liczac tego ze ladny snare poszedl Ci na pysk w parze ze slowem rozumiesz? ten typ tak ma

jesli chcesz sie obronic przed takim combo to kup sobie cos do armora ew. hp regen lub po prostu sam pierw rzuc na niego stuna feara lub co tam wolisz mozesz tez kupic runy do armora ew. armor penetration jak chcesz je huncic mocno.
Jeszcze jest jedno wyjscie po prostu sproboj pojsc w ekipce na tego bossa moze da Ci jakas fajna aure?

Romus
23-08-2010, 19:57
Tak, to jest normalne. Bk potrafi walnac duuuuze combo :)

.Xienus.
23-08-2010, 20:00
Expic na Bk na Rooku cos mnie zdziwilo. Podchodze do Bk udezylem go raz a on mi nagle Kilkanascie hitow po 150/200++ (kazdy hit) i DED!! Kilka dni temu mialem to samo. Jak mozna to prosze to sprawdzic.

@down

Pipo to mow do ludzi ktorzy sa u cb w domu. Mowisz combo tak?? dziwne ze 5x pod zad po 200 to combo ;0
No widac po nicku wlasnie ze ogolnie all lubia jak padaja malpy bo ryju i wygladzie twierdza kto jaki jest ;]

to jak ty masz lvl ze ci kilkanaście hitów po 200 bije??

to jest norma nie pasuje idz na slimy

Zodika Rook
23-08-2010, 21:06
po co zakładasz temat takich topiców było pełno;o Szukaj nie boli^^

Vivek
23-08-2010, 22:01
bk jest zbugowane, mnie majac 120 lvl sciagnal w jakies 2-3 sekundy ze spearow :O
i powiedz mi zarex jak mam spierdolic jak bije z daleka? :/

Marik
24-08-2010, 01:06
bk jest zbugowane, mnie majac 120 lvl sciagnal w jakies 2-3 sekundy ze spearow :O
i powiedz mi zarex jak mam spierdolic jak bije z daleka? :/

dlatego trzeba czasem pomyśleć i do około 140 expić na tzw "dziurach" i masz pewność ze dasz rade uciec ;]

@topic

tak jest od zawsze powstawało dużo tematów na ten temat i albo się nie da tego naprawić albo administracja o tym zapomniała ;D

Azbestowy v.62.0
24-08-2010, 09:18
Gdyby nie te comba, to padnięcie na rooku wymagałoby sporych umiejętności xd A tak przynajmniej jest jakieś utrudnienie :f Problem w tym, że nie zawsze da się uciec w dymki. Raz miałem taką sytuację na bk, że już byłem za dymkami (miałem 89hp, dokładnie pamiętam) a ten walnął ze speara. Więc nie zawsze da się uciec.

Folgowsky
24-08-2010, 09:21
Było już parę takich tematów , biją combo jak każdy mob ...

.Xienus.
24-08-2010, 09:27
To nie bug, tylko fast attack moba. Zadam ci zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie! Do rzeczy: 'Wiesz od czego masz 'dymki' by spierdolić jak nie dajesz rady?'

na rok masz dymki w dziurach na bk?? aha fajnie...